Drugace, kako se ti kaj dopade kvaliteta notranjosti? Se fajn pocuts, ko vozis najbol varen avto a
Laguna III
Nemska statistika kot prvo. Anglesko poglej..je stanje kr drugacno! Reno ma probleme samo z lagunam II in espaci eni letniki. Ostalo je nad povprecjem....pri anglezih. Nemska/francoska avto industrija se pa ne mara najbol
Drugace, kako se ti kaj dopade kvaliteta notranjosti? Se fajn pocuts, ko vozis najbol varen avto a
To je nekaj, kar pri BMWju ne bos nikol dobil!

SESCAR in kaj nam to pove? Da je renault jajc? To je to za tak dnar. Najd ksnga renaulta za isti dnar kj bmw ... se bo tehtnca poglihala. Renault ni narjen za une z porejenimi denarncami... saj ne tako kot bmw.
Pri renaultu dobis in ze vcasih si dobil mnogo vec za ta denar kot pri drugih proizvajalcih
Pri renaultu dobis in ze vcasih si dobil mnogo vec za ta denar kot pri drugih proizvajalcih
To je odgovor na debilno trditeu.........."Sej tudi po lestvici pokvarjivih avtov ni kaj dost bolsi od renoja"Ziiga napisal/-a:SESCAR in kaj nam to pove? Da je renault jajc? To je to za tak dnar. Najd ksnga renaulta za isti dnar kj bmw ... se bo tehtnca poglihala. Renault ni narjen za une z porejenimi denarncami... saj ne tako kot bmw.
Vsak avto je dobr sam da dela....pa tut ?®e je clio:)
SESCAR - tvoja statistika je za leto 2004. Ce ze dajes taksne podatke, potem daj aktualne. 
http://www.avto.info/news.php?id=58465 (podatek za leto 2006)
http://www.avto.info/news.php?id=58465 (podatek za leto 2006)
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
Zakaj potem ne prodas cliota in si kups ene 8let staro bemfo?SESCAR napisal/-a:To je odgovor na debilno trditeu.........."Sej tudi po lestvici pokvarjivih avtov ni kaj dost bolsi od renoja"Ziiga napisal/-a:SESCAR in kaj nam to pove? Da je renault jajc? To je to za tak dnar. Najd ksnga renaulta za isti dnar kj bmw ... se bo tehtnca poglihala. Renault ni narjen za une z porejenimi denarncami... saj ne tako kot bmw.

Ne nism noben fan ...sam glupo se mi zdi primerjat BMW e90 vs Laguna3....oba dva sm ze vozu....bmw-ja e90 ma brat....laguno sm pa na sihtu vozu.....in mi je smesn primerjat dan z nocjo....drugac clio je pa sam prehodn avto tko da se ga mislm u kratkem znebit in presedlt nazaj na nemca 
Hmmm tale je mau bosa....kera tastara 5ka letnik 90" ma pa 8 cilindrouclio open napisal/-a:off na zalost, pa vseeno
Smo mel BMW-ja, staro petko (l. 90), k naj bi bla najbolsa in oh in sploh (tko k golf I in II), in smo se pol sred noci pelal s sestimi namest osmimi bati... To ene dobra tri leta nazaj, pa avto je biu lepo ohranjen, da ne bo pomote!
Zadnjič spremenil SESCAR, dne 11 Feb 2008, 19:01, skupaj popravljeno 1 krat.
ni panike, men je to zanimivo brat
, sem se zmeri clan BMW-kluba, pa tud tm sem ze vse slisu, sam v obratnem smislu... 
No bom pa se napisu zakaj med vsemi avtomobili ravno renault:
Zato k moj prvi avto k sem ga kupu tkoj k sem naredu izpit je bil ravno
Renault 19 1.8 RT , in takrat sem bil tko zadovoljen s tisto 19-ko, da
mi je enostavno ostalo se mal Renaulta v srcu
mislim da mam se nekje slike, bom poisku...
No bom pa se napisu zakaj med vsemi avtomobili ravno renault:
Zato k moj prvi avto k sem ga kupu tkoj k sem naredu izpit je bil ravno
Renault 19 1.8 RT , in takrat sem bil tko zadovoljen s tisto 19-ko, da
mi je enostavno ostalo se mal Renaulta v srcu
mislim da mam se nekje slike, bom poisku...