Ce se kdo ukvarja z delnicami
Glede LJSE bi jaz bil zelo zadrzan. Ze lani sem dobil informacijo, da bi bilo dobro odprodati vse kar je na LJSE; to, da je vse precenjeno ze vem. Ker pa o vecjih nihanjih nisem bil poucen oz. jih se nisem dozivel, seveda tega nisem storil oz. premalo. KRKG sem sam prodal pri 106eur in se vanjo naceloma ne vracam vec, je pa moznost, da pade na 80eur dovolj realna po vsem prebranem. Ce pogledas naprimer dnevni promet na LJSE, ga je dalec najvec s KRKG, kar nekako sovpada s splosnim misljenjem Slovencev, da je KRKG kura, ki bo vecno nosila zlata jajca in samo rastla.
@FRooTEG - se ti s tem ukvarjas sluzbeno ali tako kot jaz, za zapravit "visek" denarja
@FRooTEG - se ti s tem ukvarjas sluzbeno ali tako kot jaz, za zapravit "visek" denarja
Tale podatek o insajderjih sem pa spregledal; lahko povezavo prilepis?exr napisal/-a:lepo si zadel. vidim pa, da so tudi insajderji nekaj kupovali pred kratkim...zanimivo.Pancho napisal/-a:Razlogi so cisto tehnicne narave (TA) - plus namigi in priporocila, nalozba pa kratkorocna. Se zna zgodit, da danes zaprem.
RF Micro Devices
Dns se pa "sve prodaje" cez luzo zaenkrat ...
Dns se pa "sve prodaje" cez luzo zaenkrat ...
We are forced to act as if we are free...
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
bedaki ! Nevejo vec kje bi kasirali :S
Tipicno za naso drzavo : Tujci so carji, je treba nasim pobrat, ker majo itak prevec, da bomo lahko se kdaj gostili kakega "Grma" :S
Ze resno premisljujem o spremembi naslova stalnega prebivalisca
Tipicno za naso drzavo : Tujci so carji, je treba nasim pobrat, ker majo itak prevec, da bomo lahko se kdaj gostili kakega "Grma" :S
Ze resno premisljujem o spremembi naslova stalnega prebivalisca
Renault Laguna 1,8 TDCI bencinc fahrer
Is it GREEN ? . . . . . . . . YES
Is it GREEN ? . . . . . . . . YES