Tragicne nesrece na nasih cestah :(

Vse čudne teme in izlivi inteligence
Odgovori
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

jao :shock: ko tako gledam to 19ko me kr pr hertzu stiska...
sreča v nesreči. bi rekel po fotkah, da ni noben mogu preživet tega :?
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
VentilaR
Kraj: Kranj - Radovljica

Odgovor Napisal/-a VentilaR »

dobr sva jo parkirala med drevesa jap :? ko u živoi gledaš avto te kr mal zagrabi pri srcu...čudm se da sva kle, in kokor je reku killah bee : varn avto je ja :)
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

šinki napisal/-a:
moofdi napisal/-a:Eh, rezultat je že itq znan, str sm 23 let in če se na glavo postavim, bojo napisal da je bla neprilagojena hitrost, pa da je šlo ne vem kolk... Jst sm se potihem že poslovu od izpita, bomo vidl kaj bo reku sodnik za prekrške, sam na konc bo itq "podivjan mulc" dobil po p****. :lol:
Ma zakaj bi zgubu izpit, saj si se sam ti zvalil pod cesto. Jaz sem povzročil nesrečo, šel k sodniku za prekrške in to je to. Lahko bi sicer za en mesec izgubil izpit, ampak to je stvar tega kako odloči sodnik. Določeno mi je bilo 460e kazni, ampak se lahko zmeniš in opravljaš družbeno koristna dela, kar je mnogo bolj ugodno kot plačati kazen.

Drgač pa mi ni jasno kako sta se rešila iz tega, na prvi sliki avta niti prepoznal nisem.
Ker se marskej zve okrog ovinkov...policaji so baje napisal, da sm prpelov 150... ( :lol: :lol: bodmo resni, to ni ferrari) pa še sodnica kle pr nas ni glih naklonjena osebam mlajšim od 30. :wink:

Tko da, jst prčakujem kr konkretno kazen.
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
B|ind
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a B|ind »

Si kaj bremzal po cesti da so merili ali na podlagi česa so oni ugotavljali hitrost ?
Sicer pa glavno da sta zdrava.
Uporabniški avatar
moofdi

B|ind napisal/-a:Si kaj bremzal po cesti da so merili ali na podlagi česa so oni ugotavljali hitrost ?
Sicer pa glavno da sta zdrava.
Bremzal nisem, sledov gume ni nobenih, ker sm avto lovil...če bi bremzal bi se huje izteklo kot se je, ker bi vrjetno šlo bočno v drevo. Ne vem kako so ugotavljal. Vrjetno je to "izvedenjsko mnenje". :lol: :lol:
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
VentilaR
Kraj: Kranj - Radovljica

Odgovor Napisal/-a VentilaR »

pomojm da so preračunal iz kje sva "vzletela" in kje sva "pristala" heh. uglaunm pot najnega "Letenja" A koko bi temu rekl hah :)
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

VentilaR napisal/-a:pomojm da so preračunal iz kje sva "vzletela" in kje sva "pristala" heh. uglaunm pot najnega "Letenja" A koko bi temu rekl hah :)
19ka Ventilarka ti da krila :D
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
moofdi

VentilaR napisal/-a:pomojm da so preračunal iz kje sva "vzletela" in kje sva "pristala" heh. uglaunm pot najnega "Letenja" A koko bi temu rekl hah :)
Sam mislim da pr 150, se glih nebi po 20m ustavla... Sploh naja pa nebi več vn dobil, ker bi še več auta manjkal...
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
matejpurgar19

Odgovor Napisal/-a matejpurgar19 »

moofdi napisal/-a:
Ker se marskej zve okrog ovinkov...policaji so baje napisal, da sm prpelov 150... ( :lol: :lol: bodmo resni, to ni ferrari) pa še sodnica kle pr nas ni glih naklonjena osebam mlajšim od 30. :wink:

Tko da, jst prčakujem kr konkretno kazen.
Mislim da lahko zahtevaš drugo sodnico, tko sm slišu zj pa ne vem če je res.
SlikaSlikaSlika
Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09
šinki
Kraj: idrija

Odgovor Napisal/-a šinki »

Nisem lih ekspert za to, ampak kakor vem policaji lahko napišejo le možen vzrok nesreče, v tem primeru bo pač neprilagojena hitrost. Četudi ti je napisal 150km/h, pa naj ti dokažejo da si tok prpelav če upajo.
Sicer pa se lahko na vsako odločitev sodišča še pritožiš.
okužen z Rallyus virusom
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

šinki napisal/-a:Nisem lih ekspert za to, ampak kakor vem policaji lahko napišejo le možen vzrok nesreče, v tem primeru bo pač neprilagojena hitrost. Četudi ti je napisal 150km/h, pa naj ti dokažejo da si tok prpelav če upajo.
prvo rabiš enga solidnega odvetnika. vem iz lastnih izkušenj :)
jst sm se zaletu v drevo. nobenga poškodoval. čez tri dni policaji pr men. smo nardil zapisnik. jst sam do odvetnika :)
pa sm nakonc od zavarovalnice potegnu 660 jurjev bivših tolarjev :D
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

šinki napisal/-a:Nisem lih ekspert za to, ampak kakor vem policaji lahko napišejo le možen vzrok nesreče, v tem primeru bo pač neprilagojena hitrost. Četudi ti je napisal 150km/h, pa naj ti dokažejo da si tok prpelav če upajo.
Problem je ker tudi, če se zaletiš pri 30km/h je to neprilagojena hitrost.
Uporabniški avatar
flashridr
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a flashridr »

Točno tako. Če bi mel prilagojeno hitrost bi se ustavil. Itaq je za vsako nesrečo kriva neprilagojena hitrost. Imamo zelo butast zakon. Neprilagojena hitrost je pa kar draga. Sodelavec je plačal 350€ kazni za nesrečo z neprilagojeno hitrostjo (zletel v drevo listje na cesti)
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Kaj pa če imaš nesrečo sam in ni nikjer nobenga, pa nekdo tretji pokliče policijo? Jih lahko odsloviš, saj jih ne rabiš, predvsem pa ne rabiš da ti pišejo kazen če nisi povzročil škode tretji osebi (recimo da zletiš na travnik ali drevo)?
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
B|ind
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a B|ind »

moofdi, torej se nedaj. Če ni sledu zaviranja nima policija nobene osnove za določanje hitrosti. Tudi o neprilagojeni bi se dalo debatirati ampak za kaj takega potrebuješ odvetnika.
Sem imel podoben primer - tudi meni so nekaj začeli težiti zaradi neprilagojene hitrosti vendar ni bilo nobenih zavornih sledi in so lahko pozabili na vse skupaj.
Je pa res da sem jaz vse skupaj predal odvetniku in je on reševal zadevo mene pa le obveščal kaj se dogaja.
Odgovori