sreča v nesreči. bi rekel po fotkah, da ni noben mogu preživet tega
Tragicne nesrece na nasih cestah :(
Ker se marskej zve okrog ovinkov...policaji so baje napisal, da sm prpelov 150... (šinki napisal/-a:Ma zakaj bi zgubu izpit, saj si se sam ti zvalil pod cesto. Jaz sem povzročil nesrečo, šel k sodniku za prekrške in to je to. Lahko bi sicer za en mesec izgubil izpit, ampak to je stvar tega kako odloči sodnik. Določeno mi je bilo 460e kazni, ampak se lahko zmeniš in opravljaš družbeno koristna dela, kar je mnogo bolj ugodno kot plačati kazen.moofdi napisal/-a:Eh, rezultat je že itq znan, str sm 23 let in če se na glavo postavim, bojo napisal da je bla neprilagojena hitrost, pa da je šlo ne vem kolk... Jst sm se potihem že poslovu od izpita, bomo vidl kaj bo reku sodnik za prekrške, sam na konc bo itq "podivjan mulc" dobil po p****.
Drgač pa mi ni jasno kako sta se rešila iz tega, na prvi sliki avta niti prepoznal nisem.
Tko da, jst prčakujem kr konkretno kazen.
Če je ravno, ni zabavno.
Bremzal nisem, sledov gume ni nobenih, ker sm avto lovil...če bi bremzal bi se huje izteklo kot se je, ker bi vrjetno šlo bočno v drevo. Ne vem kako so ugotavljal. Vrjetno je to "izvedenjsko mnenje".B|ind napisal/-a:Si kaj bremzal po cesti da so merili ali na podlagi česa so oni ugotavljali hitrost ?
Sicer pa glavno da sta zdrava.
Če je ravno, ni zabavno.
- matejpurgar19
Mislim da lahko zahtevaš drugo sodnico, tko sm slišu zj pa ne vem če je res.moofdi napisal/-a:
Ker se marskej zve okrog ovinkov...policaji so baje napisal, da sm prpelov 150... (![]()
bodmo resni, to ni ferrari) pa še sodnica kle pr nas ni glih naklonjena osebam mlajšim od 30.
![]()
Tko da, jst prčakujem kr konkretno kazen.

Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09
prvo rabiš enga solidnega odvetnika. vem iz lastnih izkušenjšinki napisal/-a:Nisem lih ekspert za to, ampak kakor vem policaji lahko napišejo le možen vzrok nesreče, v tem primeru bo pač neprilagojena hitrost. Četudi ti je napisal 150km/h, pa naj ti dokažejo da si tok prpelav če upajo.
Sicer pa se lahko na vsako odločitev sodišča še pritožiš.
jst sm se zaletu v drevo. nobenga poškodoval. čez tri dni policaji pr men. smo nardil zapisnik. jst sam do odvetnika
pa sm nakonc od zavarovalnice potegnu 660 jurjev bivših tolarjev
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Problem je ker tudi, če se zaletiš pri 30km/h je to neprilagojena hitrost.šinki napisal/-a:Nisem lih ekspert za to, ampak kakor vem policaji lahko napišejo le možen vzrok nesreče, v tem primeru bo pač neprilagojena hitrost. Četudi ti je napisal 150km/h, pa naj ti dokažejo da si tok prpelav če upajo.
Sicer pa se lahko na vsako odločitev sodišča še pritožiš.
moofdi, torej se nedaj. Če ni sledu zaviranja nima policija nobene osnove za določanje hitrosti. Tudi o neprilagojeni bi se dalo debatirati ampak za kaj takega potrebuješ odvetnika.
Sem imel podoben primer - tudi meni so nekaj začeli težiti zaradi neprilagojene hitrosti vendar ni bilo nobenih zavornih sledi in so lahko pozabili na vse skupaj.
Je pa res da sem jaz vse skupaj predal odvetniku in je on reševal zadevo mene pa le obveščal kaj se dogaja.
Sem imel podoben primer - tudi meni so nekaj začeli težiti zaradi neprilagojene hitrosti vendar ni bilo nobenih zavornih sledi in so lahko pozabili na vse skupaj.
Je pa res da sem jaz vse skupaj predal odvetniku in je on reševal zadevo mene pa le obveščal kaj se dogaja.