Zanimivi oglasi po internetu - printscreen in link OBVEZNA

Vse čudne teme in izlivi inteligence
Odgovori
Uporabniški avatar
boriv6
Kraj: 07

Odgovor Napisal/-a boriv6 »

Aha, točn to film poči, pr takih biserih kjer napišejo ceno za 1 komad spodaj v opisu pa ponavdi še dopiše prodam samo komplet torej vse 4 skupaj. Pa kaj takim ni jasn? .... :evil: :evil: :evil:
Trenutno vozim:
Renault Vel Satis 3.5 V6
Renault Laguna GrandTur 1.9 dci
Renault Espace 2.0 RXE
Renault 10 Major 1965
Mitsubishi L200 MudMonster
Uporabniški avatar
Aleen
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Aleen »

RENAULT Sport
Slika
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

bolj kot si misliš: :D

mobile.de
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
Aleen
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Aleen »

Shusuglao napisal/-a:bolj kot si misliš: :D

mobile.de
O hvala šus :wink: :wink: :wink:
RENAULT Sport
Slika
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

ah puši qr.c prekelta goveda da bi mu šo direkt v gorico al pa v italijo to bučo klošarsko bek odtrgo gamat napizdantska jedna pfuj jebemti
ju3 bom tipa klico iz inata
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
Hugo
Kraj: novo mesto

Odgovor Napisal/-a Hugo »

Twingo je zakon!!!

Slika
Uporabniški avatar
sinko

ewo klico za cliota :lol: :lol: :lol: model je 3ji lastnik prvi je z kranja, drugi je z novega mesta in on je tretji. Ko ga vprašam kolko se da kaj shandlat pravi on da ga da za 5.000€ in mu recem da mu dam 3.890€ in on meni :" ma kaka je to cena? jaz ga dam za 5.000€!" in on meni kje sem dobo to ceno, pa jaz njemu ja tam ko si ti dobo slike, pa on ja kje sem jih dobo? in jaz ja ne vem, pa on ja no kaj pobral sem jih z nemske strani, zbrisal tablico, ker itaq so vsi ti clioti isti, pa mu jaz nazaj ne niso vsak je za sebe clio in ko mu recem da s tem zavaja kupce je ti samo reko, ma kej češ moniha in fukno slušalko, tako da zgleda je neki horicijan :P
aja pa avto je slovenski kupljen v revozu, tak vsaj pravi
in še to zakaj ni slik pravih, zato ki je avto celi drekav pa kaj če to dajat, sn reko bolše drekave slike ko pa slike ki sploh niso ta avto
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

še williams se prodaje na netu :lol: :lol:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3356754&show=1
ne rata mi gor dat, prosim, le kir drug to naredi, pa kire spletne so še take za slike shranit? razen shrani.si, ki žal ne dela.
Zadnjič spremenil wily, dne 11 Dec 2009, 16:56, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

Nekdo je kot otrok pojedel preveč pomaranč potem pa nastane kar pač je. :roll:
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
sinko

sinko napisal/-a:ewo klico za cliota :lol: :lol: :lol: model je 3ji lastnik prvi je z kranja, drugi je z novega mesta in on je tretji. Ko ga vprašam kolko se da kaj shandlat pravi on da ga da za 5.000€ in mu recem da mu dam 3.890€ in on meni :" ma kaka je to cena? jaz ga dam za 5.000€!" in on meni kje sem dobo to ceno, pa jaz njemu ja tam ko si ti dobo slike, pa on ja kje sem jih dobo? in jaz ja ne vem, pa on ja no kaj pobral sem jih z nemske strani, zbrisal tablico, ker itaq so vsi ti clioti isti, pa mu jaz nazaj ne niso vsak je za sebe clio in ko mu recem da s tem zavaja kupce je ti samo reko, ma kej češ moniha in fukno slušalko, tako da zgleda je neki horicijan :P
in še to zakaj ni slik pravih, zato ki je avto celi drekav pa kaj če to dajat, sn reko bolše drekave slike ko pa slike ki sploh niso ta avto
model mi je poslal sms z vsebino:
da se boste boljše počutil in da bo vas ego zadoboljne, so zdaj v oglasu slike od avta, ki ga jaz prodajam!
in res so menjane slike :D
Uporabniški avatar
umlinar
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a umlinar »

nagravzna "pomaranca", rajs surovo - zeleno pojem :)
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Uporabniški avatar
gashper
Kraj: Žiri

Odgovor Napisal/-a gashper »

Pa še "AKTIVNEGA VIDEZA" je :lol: :lol: :roll:
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

sinko napisal/-a:
sinko napisal/-a:ewo klico za cliota :lol: :lol: :lol: model je 3ji lastnik prvi je z kranja, drugi je z novega mesta in on je tretji. Ko ga vprašam kolko se da kaj shandlat pravi on da ga da za 5.000€ in mu recem da mu dam 3.890€ in on meni :" ma kaka je to cena? jaz ga dam za 5.000€!" in on meni kje sem dobo to ceno, pa jaz njemu ja tam ko si ti dobo slike, pa on ja kje sem jih dobo? in jaz ja ne vem, pa on ja no kaj pobral sem jih z nemske strani, zbrisal tablico, ker itaq so vsi ti clioti isti, pa mu jaz nazaj ne niso vsak je za sebe clio in ko mu recem da s tem zavaja kupce je ti samo reko, ma kej èeš moniha in fukno slušalko, tako da zgleda je neki horicijan :P
in še to zakaj ni slik pravih, zato ki je avto celi drekav pa kaj èe to dajat, sn reko bolše drekave slike ko pa slike ki sploh niso ta avto
model mi je poslal sms z vsebino:
da se boste boljše poèutil in da bo vas ego zadoboljne, so zdaj v oglasu slike od avta, ki ga jaz prodajam!
in res so menjane slike :D
:lol:
tako se dela
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3356732&show=1

Slika

Bivši punto od moje drage, ga prodala za 300€ z 191 k km, avto ni glih odličen, vodo je treba dotakat pa počas vrjetn tesnilo glave in to zrihtat..

Pa še zaleten je zadaj je guma rezervna dvignjena k se je Ireni en zadaj zaletu...

Škoda k ni napisan prodajalc, ker drugače dila za eno avtohišo.. SAMI NATEGUNI 18 letni z A6 in takimi vozili...

Če se komu lušta lahko tut po drugih forumih malo razobese, js nisem nikjer logiran... :wink: mal mi grejo na anus takili :evil:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

gagi´d hype napisal/-a: mal mi grejo na anus takili :evil:
Si mislu rečt falus , ane :D k na rit ti grejo mal taško, al se pač motim :P
Stari tale biljard nate mal slabo upliva :P

Drgač pa ja taki so res svojga dnarja vredni, preprodajalci pač.
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Odgovori