Zanimivi oglasi po internetu - printscreen in link OBVEZNA
Aha, točn to film poči, pr takih biserih kjer napišejo ceno za 1 komad spodaj v opisu pa ponavdi še dopiše prodam samo komplet torej vse 4 skupaj. Pa kaj takim ni jasn? ....

Trenutno vozim:
Renault Vel Satis 3.5 V6
Renault Laguna GrandTur 1.9 dci
Renault Espace 2.0 RXE
Renault 10 Major 1965
Mitsubishi L200 MudMonster
Renault Vel Satis 3.5 V6
Renault Laguna GrandTur 1.9 dci
Renault Espace 2.0 RXE
Renault 10 Major 1965
Mitsubishi L200 MudMonster
ewo klico za cliota
model je 3ji lastnik prvi je z kranja, drugi je z novega mesta in on je tretji. Ko ga vprašam kolko se da kaj shandlat pravi on da ga da za 5.000€ in mu recem da mu dam 3.890€ in on meni :" ma kaka je to cena? jaz ga dam za 5.000€!" in on meni kje sem dobo to ceno, pa jaz njemu ja tam ko si ti dobo slike, pa on ja kje sem jih dobo? in jaz ja ne vem, pa on ja no kaj pobral sem jih z nemske strani, zbrisal tablico, ker itaq so vsi ti clioti isti, pa mu jaz nazaj ne niso vsak je za sebe clio in ko mu recem da s tem zavaja kupce je ti samo reko, ma kej češ moniha in fukno slušalko, tako da zgleda je neki horicijan 
aja pa avto je slovenski kupljen v revozu, tak vsaj pravi
in še to zakaj ni slik pravih, zato ki je avto celi drekav pa kaj če to dajat, sn reko bolše drekave slike ko pa slike ki sploh niso ta avto
in še to zakaj ni slik pravih, zato ki je avto celi drekav pa kaj če to dajat, sn reko bolše drekave slike ko pa slike ki sploh niso ta avto
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
še williams se prodaje na netu
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3356754&show=1
ne rata mi gor dat, prosim, le kir drug to naredi, pa kire spletne so še take za slike shranit? razen shrani.si, ki žal ne dela.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3356754&show=1
ne rata mi gor dat, prosim, le kir drug to naredi, pa kire spletne so še take za slike shranit? razen shrani.si, ki žal ne dela.
Zadnjič spremenil wily, dne 11 Dec 2009, 16:56, skupaj popravljeno 2 krat.
model mi je poslal sms z vsebino:sinko napisal/-a:ewo klico za cliota![]()
![]()
model je 3ji lastnik prvi je z kranja, drugi je z novega mesta in on je tretji. Ko ga vprašam kolko se da kaj shandlat pravi on da ga da za 5.000€ in mu recem da mu dam 3.890€ in on meni :" ma kaka je to cena? jaz ga dam za 5.000€!" in on meni kje sem dobo to ceno, pa jaz njemu ja tam ko si ti dobo slike, pa on ja kje sem jih dobo? in jaz ja ne vem, pa on ja no kaj pobral sem jih z nemske strani, zbrisal tablico, ker itaq so vsi ti clioti isti, pa mu jaz nazaj ne niso vsak je za sebe clio in ko mu recem da s tem zavaja kupce je ti samo reko, ma kej češ moniha in fukno slušalko, tako da zgleda je neki horicijan
da se boste boljše počutil in da bo vas ego zadoboljne, so zdaj v oglasu slike od avta, ki ga jaz prodajam!
in res so menjane slike
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
sinko napisal/-a:model mi je poslal sms z vsebino:sinko napisal/-a:ewo klico za cliota![]()
![]()
model je 3ji lastnik prvi je z kranja, drugi je z novega mesta in on je tretji. Ko ga vprašam kolko se da kaj shandlat pravi on da ga da za 5.000€ in mu recem da mu dam 3.890€ in on meni :" ma kaka je to cena? jaz ga dam za 5.000€!" in on meni kje sem dobo to ceno, pa jaz njemu ja tam ko si ti dobo slike, pa on ja kje sem jih dobo? in jaz ja ne vem, pa on ja no kaj pobral sem jih z nemske strani, zbrisal tablico, ker itaq so vsi ti clioti isti, pa mu jaz nazaj ne niso vsak je za sebe clio in ko mu recem da s tem zavaja kupce je ti samo reko, ma kej èeš moniha in fukno slušalko, tako da zgleda je neki horicijan
in še to zakaj ni slik pravih, zato ki je avto celi drekav pa kaj èe to dajat, sn reko bolše drekave slike ko pa slike ki sploh niso ta avto
da se boste boljše poèutil in da bo vas ego zadoboljne, so zdaj v oglasu slike od avta, ki ga jaz prodajam!
in res so menjane slike
tako se dela
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3356732&show=1

Bivši punto od moje drage, ga prodala za 300€ z 191 k km, avto ni glih odličen, vodo je treba dotakat pa počas vrjetn tesnilo glave in to zrihtat..
Pa še zaleten je zadaj je guma rezervna dvignjena k se je Ireni en zadaj zaletu...
Škoda k ni napisan prodajalc, ker drugače dila za eno avtohišo.. SAMI NATEGUNI 18 letni z A6 in takimi vozili...
Če se komu lušta lahko tut po drugih forumih malo razobese, js nisem nikjer logiran...
mal mi grejo na anus takili 

Bivši punto od moje drage, ga prodala za 300€ z 191 k km, avto ni glih odličen, vodo je treba dotakat pa počas vrjetn tesnilo glave in to zrihtat..
Pa še zaleten je zadaj je guma rezervna dvignjena k se je Ireni en zadaj zaletu...
Škoda k ni napisan prodajalc, ker drugače dila za eno avtohišo.. SAMI NATEGUNI 18 letni z A6 in takimi vozili...
Če se komu lušta lahko tut po drugih forumih malo razobese, js nisem nikjer logiran...