barva je 205-110 od Mobihela, to mi je naredu, pršla pa je mal svetlejša je. Zdj pa dost o tem kva je svetlješ k že ceu dan poslušam hec hec, nimaš kej tkole je pršl, k bojo umazane bojo iste
Ma dj parkrat zabremzi fajn pa bo vse približno isto usrano in sivo kaj se sekiraš kaj drugi govorijo pa pišejo tkole po forumih.
Je pa možno, da bi še en sloj barve pomagal. Ne bi bilo prvič, da je fora v slojih barve.
ej trikrat mi jih je potegnu čez, pa še lak pol na koncu. Ja sej nimaš kej, tok se mi pa negre da bom šou zdej še pokrovčke barvat. V tem primeru grem pa use še na temnej tako grafitno. al pa mogoče clo mat lak
Neki ne razumem. Si ti po svoje dal barvo oziroma katera ti je lepa, al si hotel tako, kot ima renault original. Ker ce si zelel tako, kot je original, je res falil...te ne izgledajo dovolj agresivne.
Igla napisal/-a:Figotu se samo kolca po njegovih cup ))
Sicer pa ti predlagam da ujameš kje Nightmareta, da naredita skupaj en shoot Staro-novo, ker sta oba v izredno lepi kondiciji!
Mam jaz cup, se dve cole vecje sedaj
Feltne so lepe in ze od samega zacetka navijam, da jih pusti gor in ne daja druge. Mogoce barva ni popolnoma enaka ampak ok-lepo zgleda. kdor ne ve, ne bo pogruntal.