Mogoce je res malo visoka cena, mi smo dali za novega 2,5mio malo vec kot leto nazaj.
Mislim da ta filter pase gor! Ceprav raje poglej za kaksnim rabljenim K&N, kateri ima tudi CAI (ampak v a3m-u je cena na zalost okoli 150eur)
Take zarnice sem imel v prejsnjem Cliu. Svetijo sicer OK, ampak ko je cesta mokra (bognedaj se dez - govorim za voznjo ponoci), pa ne bos videl nicesar.
JaaN napisal/-a:Take zarnice sem imel v prejsnjem Cliu. Svetijo sicer OK, ampak ko je cesta mokra (bognedaj se dez - govorim za voznjo ponoci), pa ne bos videl nicesar.
vem
ja pa sej se ga da spucat ce je prevec naoljen. mene sam zanima ce pase
P.S. Jst se pa za letos pripravljam na en roadtrip na Nordkapp ali Gibraltar. Ne vem se tocno ali bo sever ali jug, ce bo sploh kaj! Za razliko od Imperatorja, bom jst to kr s Cliom 1 vzgal pa kar bo pac bo!
P.S. Jst se pa za letos pripravljam na en roadtrip na Nordkapp ali Gibraltar. Ne vem se tocno ali bo sever ali jug, ce bo sploh kaj! Za razliko od Imperatorja, bom jst to kr s Cliom 1 vzgal pa kar bo pac bo!
86-4PJ napisal/-a:kiko povej k se bos odpravljal kam pa ce se ti da grob opis poti narest pa mal povedat kdaj tocno bi sel
Trenutno je se vse v povojih, sem pa mocno zagret, da koncam kariero s Cliotom 1 kot se spodobi! No, od ventilarja se ne bom odnehal (ventilar = razred zase kot Marko Milic )