Clio Extreme 1.6 16v

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Mogoce je res malo visoka cena, mi smo dali za novega 2,5mio malo vec kot leto nazaj.
Mislim da ta filter pase gor! Ceprav raje poglej za kaksnim rabljenim K&N, kateri ima tudi CAI (ampak v a3m-u je cena na zalost okoli 150eur) :roll:
Slika
Uporabniški avatar
thesharky
Kraj: Potujoča ribarnica

Odgovor Napisal/-a thesharky »

Rajsi cca. 8eur vec pa imas novega. Pa fant ga je ocitno prevec naoljil, vsaj iz slike je tko razvidno, potem bo pa jok ko bo sel kak senzor :wink:
Uporabniški avatar
JaaN
Kraj: SLO - 04

Odgovor Napisal/-a JaaN »

Take zarnice sem imel v prejsnjem Cliu. Svetijo sicer OK, ampak ko je cesta mokra (bognedaj se dez - govorim za voznjo ponoci), pa ne bos videl nicesar. :lol:
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
Imperator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Imperator »

JaaN napisal/-a:Take zarnice sem imel v prejsnjem Cliu. Svetijo sicer OK, ampak ko je cesta mokra (bognedaj se dez - govorim za voznjo ponoci), pa ne bos videl nicesar. :lol:
vem :)

ja pa sej se ga da spucat ce je prevec naoljen. mene sam zanima ce pase :)
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
Kiko
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a Kiko »

Zanimiv "Roadtrip to Morocco" by Imperator! Ce je ze blo, lahko zbrisete!

KLIK

P.S. Jst se pa za letos pripravljam na en roadtrip na Nordkapp ali Gibraltar. Ne vem se tocno ali bo sever ali jug, ce bo sploh kaj! :) Za razliko od Imperatorja, bom jst to kr s Cliom 1 vzgal pa kar bo pac bo! :lol:
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Kiko napisal/-a:Zanimiv "Roadtrip to Morocco" by Imperator! Ce je ze blo, lahko zbrisete!

KLIK

P.S. Jst se pa za letos pripravljam na en roadtrip na Nordkapp ali Gibraltar. Ne vem se tocno ali bo sever ali jug, ce bo sploh kaj! :) Za razliko od Imperatorja, bom jst to kr s Cliom 1 vzgal pa kar bo pac bo! :lol:
Poslikaj! Lep sprehod z cliotom ja :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

huuuud izlet :shock: :shock: :shock: to bi sel takoj tudi jaz...samo nebi niti slucajno spal na prostem :shock: :shock: pa brez hoje na uno goro...drgac pa fuuul hudo res :oops: :oops: :oops:

kiko povej k se bos odpravljal kam pa ce se ti da grob opis poti narest pa mal povedat kdaj tocno bi sel :wink: :lol:
Slika
Uporabniški avatar
Kiko
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a Kiko »

86-4PJ napisal/-a:kiko povej k se bos odpravljal kam pa ce se ti da grob opis poti narest pa mal povedat kdaj tocno bi sel :wink: :lol:
Trenutno je se vse v povojih, sem pa mocno zagret, da koncam kariero s Cliotom 1 kot se spodobi! :lol: No, od ventilarja se ne bom odnehal (ventilar = razred zase kot Marko Milic :lol: :lol: )

Sporocim, ko bo bolj zih! :wink:
Odgovori