Twingo 1.2 l.98 - Dancy`s twingo

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

bad :?
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Valda da jih bo prodal boljsemu kupcu :wink:

Zbijat ceno se gre takrat, ko imas denar poleg. Zbijes, placas, vzames in si vesel.

Drugace so vse racuni brez krcmarja :D
Uporabniški avatar
Dancy

Odgovor Napisal/-a Dancy »

Jah kaj cmo, zdej je kar je
:wink:

Me pa neki zanima, a bi bla res ful razlika, ce dam 15 col gor, ker sm opazla, da je ful vec izbire za 15 col :?
Uporabniški avatar
jurre

hja, mal razlike bo, zdj predvsem odvisn ce mas 15" homologiran ze.. Ce ne je fajn se homologacijo narest, da ti policaji ne tezijo. Bo pa leps zgledal :D
Uporabniški avatar
Dancy

Ne nimam, original mam 13"l :D sam k je res tezko dobit 14", ni tok izbire :( kok pa pride homologacija?
Uporabniški avatar
jurre

homologacija ce se prav spomnim je za eno stvar okoli 25-30eur + 20-25eur nov kartoncek (tisti a4 homolo, ker mas verjetno samo original tastarega). Pa papirje moras potem met za feltne, da pasejo na twingota, to potem ni tak problem, se da na netu dobit
Uporabniški avatar
Dancy

Ma pomoje bom res kr 15" vrgla gor, itak morem homologirat al 14" al pa 15", pa se leps bo :D

Sam zdej me neki zanima a bo to kej drsal, a rabm distancnike, al mi ni treba nc dodajat :?
Uporabniški avatar
jurre

hm, odvisen kaksen ET bojo mele feltne...vecji je, bolj bojo notr v blatniku. Za dimenzije pa to pa najbols da ti kdo pove, ki ima twingota.. to pa ne vem tocno kaj gre brez problema gor...
Drugac mislim da ima Hugo 195/45 15 gor pa je ok...mal pobrskej po forumu :D
Uporabniški avatar
Kiko
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a Kiko »

Dancy napisal/-a:Ma pomoje bom res kr 15" vrgla gor, itak morem homologirat al 14" al pa 15", pa se leps bo :D

Sam zdej me neki zanima a bo to kej drsal, a rabm distancnike, al mi ni treba nc dodajat :?
Pravilna odlocitev! :smt043

Pazi samo, da feltna ni sirsa od 6,5J in da je ET 37 ali 38 (se mi zdi da je ta najbolj primeren), gume pa 185/ 45/ 15 ali 195/ 45/15

En primer:

Slika

LP :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Dancy

Hvala za informacijo :D lep tale twingo :)
Uporabniški avatar
B|ind
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a B|ind »

Nevem kak si bos zrihtala homologacijo za 15'' pa gume 185 ali 195. Sicer pa naj bi najbols izpadl na 15'' feltni guma 195/45.
Jaz bom mel tud mal problemckov s 14'' in 185/50.
Po uradni poti homologacije sigurno nebos dobila.

Vec o vsem skupaj ti bom znal povedat drug teden ko se jaz koncno lotim nakupa platisc in gum.
Ce ti bo pa drsal pa nevem, najbrs ne ce ga nebos nic nizala.. ce pa ni nic znizan je pa traktor :P :D

Moj gre 4,5cm dol. Samo da najdem enega ki mi zmontira fedre in izda potrdilo o vgradnji po neki normalni ceni :roll:

p.s. Drgac pa glede korektnosti prodajalcev pa vem kako je to.. mi je model kljub dogovoru prodal avto skoraj da pred nosom. :roll:
Uporabniški avatar
rokec992
Kraj: Kočevje-Portorož

Odgovor Napisal/-a rokec992 »

ampak tu je cist prevec bad da ti jih je prodal, ku bi prov simpaticnu pasale gor. fak :evil: :evil:
Uporabniški avatar
pivo

Odgovor Napisal/-a pivo »

B|ind napisal/-a:Samo da najdem enega ki mi zmontira fedre in izda potrdilo o vgradnji po neki normalni ceni :roll:
Avtoklinika Peterlin,nasproti Makome, pri bivsem Novoteksu.
tam sem jaz peljal prejsnji teden, za ugradnjo fedrov, sprednjih in zadnjih amortizerjev + nizanje torzije + potrdilo o strok. ugradnji = 120 eur
ce rabis cifro, ZS
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Ce rabis kaksne papirje uredit povej :) Ni problema malo spremenit v programu :) Sam tuv mors met za felne ostalo pa prilagodimo :) Enako velja za ostale ce rabi kdo :P
Uporabniški avatar
Dancy

No zdej vem kje lahko fedre namontiram, pa kje lahko papirje zrihtam :D

Mam pa v planu dat feltne gor, ce bo ful grozn bi ga se znizala, pa sipe temnit :) bomo vidl kako bo s financam. Na prvem mestu so pa feltne :)

Jaz upam, da vsaj neki uresnicm :roll:
Zaklenjeno