Twingo 1.2 l.98 - Dancy`s twingo
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Pravilna odlocitev!Dancy napisal/-a:Ma pomoje bom res kr 15" vrgla gor, itak morem homologirat al 14" al pa 15", pa se leps bo![]()
Sam zdej me neki zanima a bo to kej drsal, a rabm distancnike, al mi ni treba nc dodajat
Pazi samo, da feltna ni sirsa od 6,5J in da je ET 37 ali 38 (se mi zdi da je ta najbolj primeren), gume pa 185/ 45/ 15 ali 195/ 45/15
En primer:

LP
Nevem kak si bos zrihtala homologacijo za 15'' pa gume 185 ali 195. Sicer pa naj bi najbols izpadl na 15'' feltni guma 195/45.
Jaz bom mel tud mal problemckov s 14'' in 185/50.
Po uradni poti homologacije sigurno nebos dobila.
Vec o vsem skupaj ti bom znal povedat drug teden ko se jaz koncno lotim nakupa platisc in gum.
Ce ti bo pa drsal pa nevem, najbrs ne ce ga nebos nic nizala.. ce pa ni nic znizan je pa traktor

Moj gre 4,5cm dol. Samo da najdem enega ki mi zmontira fedre in izda potrdilo o vgradnji po neki normalni ceni
p.s. Drgac pa glede korektnosti prodajalcev pa vem kako je to.. mi je model kljub dogovoru prodal avto skoraj da pred nosom.
Jaz bom mel tud mal problemckov s 14'' in 185/50.
Po uradni poti homologacije sigurno nebos dobila.
Vec o vsem skupaj ti bom znal povedat drug teden ko se jaz koncno lotim nakupa platisc in gum.
Ce ti bo pa drsal pa nevem, najbrs ne ce ga nebos nic nizala.. ce pa ni nic znizan je pa traktor
Moj gre 4,5cm dol. Samo da najdem enega ki mi zmontira fedre in izda potrdilo o vgradnji po neki normalni ceni
p.s. Drgac pa glede korektnosti prodajalcev pa vem kako je to.. mi je model kljub dogovoru prodal avto skoraj da pred nosom.
Avtoklinika Peterlin,nasproti Makome, pri bivsem Novoteksu.B|ind napisal/-a:Samo da najdem enega ki mi zmontira fedre in izda potrdilo o vgradnji po neki normalni ceni
tam sem jaz peljal prejsnji teden, za ugradnjo fedrov, sprednjih in zadnjih amortizerjev + nizanje torzije + potrdilo o strok. ugradnji = 120 eur
ce rabis cifro, ZS