Kratka vprašanja

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Re: Kratka vprašanja

Odgovor Napisal/-a oorosh »

Lučka za AB gori, zraven pa še lučka SERV. Homologacija je potrebna.
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
ridder

Odgovor Napisal/-a ridder »

oorosh napisal/-a:Lučka za AB gori, zraven pa še lučka SERV. Homologacija je potrebna.
da se to tud ugasnt z emulatorji ;)

l.p.
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Uporabniški avatar
jurko
Kraj: Gorenja vas

Odgovor Napisal/-a jurko »

Dons se peljem dam, dežuje. Posveti lučka za stop in akumulator ter volan otrdi. Je možno da zaradi dežja servo pumpa zadrše? Clio 2.0 16v l.2000
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Uporabniški avatar
Kyrius
Kraj: Wolfsberg

Odgovor Napisal/-a Kyrius »

A če hočem anteno dol dobit z cliota II 2002 bom mogu tapeto dol vzet al se da z zunanje strani kr odšraufat? (stojalo mislim al kak bi se temu reklo :) )
Uporabniški avatar
iceman89
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a iceman89 »

do sedaj mi je na potovalnem računalniku pisal SERVICE DUE 7000km...od včeraj naprej pa mi piše samo še SERVICE DUE :roll:
kaj to pomeni, da je treba narediti servis zdej al je kak drug vzrok da so kilometri zginl?
Slika
Uporabniški avatar
vran22
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a vran22 »

iceman89 napisal/-a:do sedaj mi je na potovalnem računalniku pisal SERVICE DUE 7000km...od včeraj naprej pa mi piše samo še SERVICE DUE :roll:
kaj to pomeni, da je treba narediti servis zdej al je kak drug vzrok da so kilometri zginl?
možn da te je prehitel časovni interval :D kr maš 1let al pa 15k/30k KM al kok je pr Renoju :D
R. Megane II ph1 1.9dci Privilige Lux :)
Uporabniški avatar
franko
Kraj: dolenjske benetke

Odgovor Napisal/-a franko »

Kyrius napisal/-a:A če hočem anteno dol dobit z cliota II 2002 bom mogu tapeto dol vzet al se da z zunanje strani kr odšraufat? (stojalo mislim al kak bi se temu reklo :) )
Mislim da moraš iz zadnje strani odvihati strop, potem pa en šraufek na nosilčku odšraufati.
use se da sam če se če
Uporabniški avatar
bolfenk

Odgovor Napisal/-a bolfenk »

Pozdravljeni vsi skupaj!

Najprej moram pohvalit forum in trud članov pri reševanju takih in drugačnih težav. Takle forum je prava zakladnica kolektivnega znanja in to je treba cenit.

Se pa na znalce obračam s sledečim vprašanjem:

Imam Clio 1.5 dCi / 74 kW; 2004; tip vozila je CB2G, menjalnik pa JR5.
Ali ima moj Clio dvomasen vztrajnik, ali običajnega.

Hvala in LP
Uporabniški avatar
joztom
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a joztom »

Po sliki iz Dialogysa je klasika.
Uporabniški avatar
bolfenk

Odgovor Napisal/-a bolfenk »

Hvalim!

LP; V
joztom napisal/-a:Po sliki iz Dialogysa je klasika.
Uporabniški avatar
airbus320

Odgovor Napisal/-a airbus320 »

airbus320 napisal/-a:
Evo, da poročam; danes zjutraj, preden je prišel kolega-mehanik, sem probal avto vžgati, in zadeva vžge :roll: . Ker sem vseeno bil dogovorjen za redni servis, je priklopil avto na računalnik in je pokazalo nekaj v zvezi z senzorjem. Pregledal je inštalacijo (upam da ne pišem neumnosti, pišem po spominu, kar mi je rekel), kar sem videl, kablovje ki gre do senzorja (meni izgleda kot konektor). Kabli so bili ok, prepucal kontakte, menjal vse filtre....zbrisal napako. Zdaj pa molim boga , da bo ok, sploh drug mesec, ko gremo na Hrvaško.
lp
No, spet jaz in moj GEspace. Danes gremo družina v Mostec, in že na obvoznici sem čutil dva rahla "cuka" in na večni poti avto zopet crkne, lučki za motor in STOP. Pride vlečna, ga skipa na servis in tam avto zopet prižge. Sem dogovorjen za četrtek, me pa zanima, glede na to kakšno napako pokaže računalnik (senzor - kablovje le-tega), a je lahko fizična okvara le-tega, ali je kaj drugega? Prejšni naftni filter ni bil zapacan, vode in pumpico je tudi preveril.
hvala za odgovore
lp
Pozdravljeni,
samo da poročam, menjal se je (upam, da sem prav napisal) senzor pritiska goriva, v glavnem zdaj v dveh dneh mi avto še ni crknil 8)
lp
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Kaj obrača pa ne prime ali sploh ne obrne?
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

fox_ napisal/-a:Zivjo,

mi zna kateri/a pomagati, kje v blizini Fužin, Štepanjskega naselja bi bil dober neuradni serviser ki bi znal pogledat R Clio (2003) ?
Avto Svetek na Studencu
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
airbus320

Odgovor Napisal/-a airbus320 »

fox_ napisal/-a:Zivjo,

mi zna kateri/a pomagati, kje v blizini Fužin, Štepanjskega naselja bi bil dober neuradni serviser ki bi znal pogledat R Clio (2003) ? Ker je napaka taka, da včasih vžge, včasih pa ne, bi bilo res fajn če bi bil majster z nekaj izkušnjami.Danes ko sem hotel vžgat , samo lučke so zasvetele , avto pa ni hotel vžgat.Pa tud za nasvet prosim , ker nevem kaj je problem , zakaj mi to dela

Hvala
Imaš ZS
lp
Uporabniški avatar
franko
Kraj: dolenjske benetke

Odgovor Napisal/-a franko »

fox_ napisal/-a:sploh ne obrne, vse luci pa stekla delajo , sam noben kontakt ne pokaze ko poskusam vzgat avto
Zaganjač.
use se da sam če se če
Odgovori