Orange napisal/-a:mam vse to v planu![]()
čakam na zimo, ko bo avto miroval
R4 katrca - moji avtomobili
Pa mam ga že ene 4 leta, samo registriran je zdej komaj 2. leto. Zdej ga še malo testiram po okolici tk da če misli kaj crknit naj da zdejOrange napisal/-a:od kdaj pa ti hrošča voziš? daj kakšne fotke kam
Fotk nimam na netu, s tem sem ponavadi tk hiter (kot tudi za megana sm objavu slike eno leto po tem ko sm ga rihtal
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
12.7. bom prišel k revozu, no pa še eno 15 drugih katrc iz biuše jugeschik napisal/-a:Pa mam ga že ene 4 leta, samo registriran je zdej komaj 2. leto. Zdej ga še malo testiram po okolici tk da če misli kaj crknit naj da zdejOrange napisal/-a:od kdaj pa ti hrošča voziš? daj kakšne fotke kam
Fotk nimam na netu, s tem sem ponavadi tk hiter (kot tudi za megana sm objavu slike eno leto po tem ko sm ga rihtal) da prej kdo drug objavi sliko kot jaz
bam88: v notranjosti trenutno ni nič, tako da tam kjer naj bi bil radijo, mi sedaj piha skozi v koleno
notranje fotke bojo čez kako leto, ko bo bistveno spremenjena notranjost že (upam)
Ja, sm ti glih mislu povedat da pridi prpelat katro. Se vidimo 
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Em... Zakaj vozimo Katre v Revoz? 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Če ti rata do tja prpelat ti novo katrco dajodrhouse napisal/-a:Em... Zakaj vozimo Katre v Revoz?
Ne 50 let katre je in imajo
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... let+katrce
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
Moja pa ni registrirana in pogojno vozna
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa