ZOE
Re: ZOE
Bil na servisu... so ob prevzemu avtomobila napovedali 120€
Potem sem eni pupi tam kupil kavo in na koncu smo se zmenili za veliko manj.
menjali so kabinski filter (17€) in priklopli avto na tester. Apdejtat avta ni bilo treba, kar mi je kul, so pa apdejtal R-Link.
Tako pocen kave še nisem kupil...
Tako pocen kave še nisem kupil...

Sem zadnjič prišel po dolgem času mal do avta (ga žena zaplenila
) in priklopil pri Supernovi na Rudniku. Ura je bila 8 zvečer, povsod vse prazno, a glej ga "umetnika" kako mu je uspelo najti parkirno mesto tik ob mojem avtu. Genij, res!

ok, sej zgleda, da je pustil plac za vrata odpret, sam... a se je bilo na praznem parkingu res treba tja tlačit?
Pa a je tako parkiral v prvem poizkusu, al je najprej zapeljal do konca not, odpru vrata (v moja, po možnosti), ugotovu da tko ne bo šlo in pol parkiral, kot je?
Pa a je tako parkiral v prvem poizkusu, al je najprej zapeljal do konca not, odpru vrata (v moja, po možnosti), ugotovu da tko ne bo šlo in pol parkiral, kot je?

kaj je to kakšna štajerska biološka posebnost? v določenih situacijah bi bilo srečanje lahko neprijetnosorum napisal/-a:štajerc obeh spolov?
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Pa se je zgodilo...
Sem že napisal, da mi je ta avto žena zaplenila, ne? In da ga jest vidim le še za vikend... No, potem sem si kupil Roverja 214i, letnik 99. Zakon avto, skret totalen, sam vse dela, še clo klima.
In najboljša stvar je, da ga ni absolutno nič škoda. Parkiraš kjerkoli, če kdo odpre vrata vanj, mu lahko komot vrneš pozdrav.
Zadnjič pa hočem dat tamale v ZOE in...

Pol je bilo valda cel popoldne drame in na konc mi vrže 50€ na mizo in reče, da je Roverja kupla. Sploh nisem vedel, da ga prodajam...
Aja, pa da sem ji še 20€ doužn mi na konc prbije...
Sem že napisal, da mi je ta avto žena zaplenila, ne? In da ga jest vidim le še za vikend... No, potem sem si kupil Roverja 214i, letnik 99. Zakon avto, skret totalen, sam vse dela, še clo klima.
In najboljša stvar je, da ga ni absolutno nič škoda. Parkiraš kjerkoli, če kdo odpre vrata vanj, mu lahko komot vrneš pozdrav.
Zadnjič pa hočem dat tamale v ZOE in...

Pol je bilo valda cel popoldne drame in na konc mi vrže 50€ na mizo in reče, da je Roverja kupla. Sploh nisem vedel, da ga prodajam...

DrznoPol je bilo valda cel popoldne drame in na konc mi vrže 50€ na mizo in reče, da je Roverja kupla. Sploh nisem vedel, da ga prodajam...
1: 2000 Renault Clio II 1.4i 8v 55kw Alize
2: 2001 Citroen Xsara Picasso 1.8i 16v 85kw SX
3: 2003 Renault/Matra Avantime 2.2dCi 110kw Privilege
4: Main car: 2010 Citroen C5 III 2.0HDi 120kw Exclusive, Hydractive III+
5: 2nd car: 2003 Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 66kw Exclusive
2: 2001 Citroen Xsara Picasso 1.8i 16v 85kw SX
3: 2003 Renault/Matra Avantime 2.2dCi 110kw Privilege
4: Main car: 2010 Citroen C5 III 2.0HDi 120kw Exclusive, Hydractive III+
5: 2nd car: 2003 Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 66kw Exclusive
Po nakupu Roverja sem nanj vrgel tiste plastike na šipah sprednjih vrat (wind deflector). Kar tako, za hec in ker sprva klima na Roverju ni delovala in sem mislil, da se bom moral celo poletje voziti s šipami dol.
In zadevce res delujejo. Nič ne piha oz. ne nabija če je šipa čist dol. Pa sem pogledal, če imajo kaj takega za ZOE in ker poljaki nimajo (Team HEKO), sem vzel pri švabih (ClimAir). Potem je zadeva prišla počena in sem moral še reklamirat...

No, tako zgleda gor...

In zadevce res delujejo. Nič ne piha oz. ne nabija če je šipa čist dol. Pa sem pogledal, če imajo kaj takega za ZOE in ker poljaki nimajo (Team HEKO), sem vzel pri švabih (ClimAir). Potem je zadeva prišla počena in sem moral še reklamirat...

No, tako zgleda gor...

Men so te zadeve čist zakon!
uporabne, pa še lepo zgleda na avtu
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold