2007 Renault Twingo II (Facelift 2011 stran 86)
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Hehe, govorite o novem Twingu, kot da je ze 3 leta zunaj. Koliko se bo dobilo za ta denar, verjetno nic manj kot pri fiesti ST. Razen tega da ima vec KM. Bo pa definitivno vec bencina kurila kot 1,2T mlincek.
Da Cooperja primerjate z twingom Aigo in C1
Cooper je rang visje kot ti mali mestni avtomobili in ga uvrscajo v Hothach razred od Clia do Civica CTR, itd...
sicer pa pocakajmo pa bomo videli kaj nam bo Renault ponudil in kaka bo Sport razlicica, ce bo.
Da Cooperja primerjate z twingom Aigo in C1
sicer pa pocakajmo pa bomo videli kaj nam bo Renault ponudil in kaka bo Sport razlicica, ce bo.
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Ze razumem, da je "tajno" ampak potem je ze tudi to krsitev... Da si objavil informacijo, da se bodo delali.. Menim da je bilo receno, da ostane to znotraj tovarne..sal3 napisal/-a:drug tedn nardimo 5 Twingacow. med njimi tudi RS. saj bi naredu spypics ampak je zlo tezko ker varnostniki okol avtov hodjo prov zarad tega ker se ga ne sme slikat
TOP SECRET... mobilni telefon se vedno obstaja.. Das na uho telefon kot da telefoniras se obrnes bocno proti avtomobilcku in pritisnes na sprozilec.
Razen ce se bojis, da bi po st. delovnega mesta in pozicija avtomobila ugotovili , da si ravno ti bil to, kar je tudi mozno
..pa ne rect , da sem ti jaz to povedal
Razen ce se bojis, da bi po st. delovnega mesta in pozicija avtomobila ugotovili , da si ravno ti bil to, kar je tudi mozno
..pa ne rect , da sem ti jaz to povedal
uporaba mobilnikov z vgrajenim fotoaparatom je strogo prepovedana. tako da ce gdo vid da maham z telefonom okol k pride avto mimo bo prec kej narobe. 
Zadnjič spremenil sal3, dne 07 Feb 2007, 15:42, skupaj popravljeno 1 krat.
...::: Dolenjska Audio Crew :::...
A tistle zgori so slikce novga twingica? Moram rect, da mi deluje prav simpaticno, zadaj po oblinah malce na micro spominja, samo mi deluje dosti lepse in bolj zanimivo. Edino nacin kako je del roba koloteka nad blatniki pricvrscen mi ni vsec, se prevec vidijo sraufi.
Ostalo pa moram rect, da mi je kul, videti je, da bo avto zadrzal izredno dobro vidljivost nazaj oz. jo celo izboljsal.
Kaj pa kaksna slikca sprednjega dela? Folk, mene se neki tehnicnih podrobnosti glede novga twingica zanima. A bo imel nov model koncno menjalnik na zice namesto na palce(posledicno ne bo vec tresenja prestavne rocice)? A bo sklopka koncno hidravlicna? Pa zanima me se, ce bojo vsi modeli imeli gas na "drive by wire" sistem ali bo stvar pri osnovnem D7F motorju se na zajlo, kot je to na mojem zdejsnjem twingicu?
Don`t worry, be happy:)