2007 Renault Twingo II (Facelift 2011 stran 86)

Novice iz sveta Renault
Odgovori
trance0
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a trance0 »

Skydancer, na Fiatovem forumu sem pa Puntota hvalil in razglabljal kaj vse me pri Fiatu navdusuje. Js se navdusim nad vsem kar je dobro in ima dobro razmerje cena/kakovost. Ce pa ze cena ni kul pa vsaj pohvalim odlike avta. ;)
Don`t worry, be happy:)
Uporabniški avatar
killah bee

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Hehe, govorite o novem Twingu, kot da je ze 3 leta zunaj. Koliko se bo dobilo za ta denar, verjetno nic manj kot pri fiesti ST. Razen tega da ima vec KM. Bo pa definitivno vec bencina kurila kot 1,2T mlincek.

Da Cooperja primerjate z twingom Aigo in C1 :roll: Cooper je rang visje kot ti mali mestni avtomobili in ga uvrscajo v Hothach razred od Clia do Civica CTR, itd...

sicer pa pocakajmo pa bomo videli kaj nam bo Renault ponudil in kaka bo Sport razlicica, ce bo.
trance0

Sem samo cakal kdaj se bo nekdo obesil na kritiziranje nevidenega modela in neobjavljenih cen. Dejstvo je, da moramo se pocakati do konca meseca potem se bo pa vsaj videlo kako posast izgleda. :wink:
Uporabniški avatar
sal3
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a sal3 »

drug tedn nardimo 5 Twingacow. med njimi tudi RS. saj bi naredu spypics ampak je zlo tezko ker varnostniki okol avtov hodjo prov zarad tega ker se ga ne sme slikat :?
...::: Dolenjska Audio Crew :::...
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Ti si ga samo dobro oglej pol pa uporabi ves svoj umetniski talent in nam ga narisi :)
Uporabniški avatar
Fuego 85

Odgovor Napisal/-a Fuego 85 »

Tadej napisal/-a:Ti si ga samo dobro oglej pol pa uporabi ves svoj umetniski talent in nam ga narisi :)
Sploh ni slaba ideja :wink:
Uporabniški avatar
killah bee

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Res je. Posljes potem nekomu drugemu, da jo objavi tu gor in ti nimajo kej :wink:

Sej smo vcasih risal avtomobile, pa obudi mal to iz otrostva :D
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

sal3 napisal/-a:drug tedn nardimo 5 Twingacow. med njimi tudi RS. saj bi naredu spypics ampak je zlo tezko ker varnostniki okol avtov hodjo prov zarad tega ker se ga ne sme slikat :?
Ze razumem, da je "tajno" ampak potem je ze tudi to krsitev... Da si objavil informacijo, da se bodo delali.. Menim da je bilo receno, da ostane to znotraj tovarne.. :wink:
Uporabniški avatar
Solero

TOP SECRET... mobilni telefon se vedno obstaja.. Das na uho telefon kot da telefoniras se obrnes bocno proti avtomobilcku in pritisnes na sprozilec.

Razen ce se bojis, da bi po st. delovnega mesta in pozicija avtomobila ugotovili , da si ravno ti bil to, kar je tudi mozno :wink:

..pa ne rect , da sem ti jaz to povedal :wink:
Uporabniški avatar
sal3
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a sal3 »

uporaba mobilnikov z vgrajenim fotoaparatom je strogo prepovedana. tako da ce gdo vid da maham z telefonom okol k pride avto mimo bo prec kej narobe. :wink:
Zadnjič spremenil sal3, dne 07 Feb 2007, 15:42, skupaj popravljeno 1 krat.
...::: Dolenjska Audio Crew :::...
Uporabniški avatar
Solero

Ja ne... :wink:
Uporabniški avatar
Hugo
Kraj: novo mesto

Odgovor Napisal/-a Hugo »

mi bomo pa ze jutr naredil 15 podnov v karosernici. :twisted:

lp.
Twingo je zakon!!!

Slika
metallic

Odgovor Napisal/-a metallic »

Slika
Slika
Slika

Neki sm res slisu, da pripravljajo tut RSa. Kdo kej vec ve o tem?
SlikaSlika
Uporabniški avatar
MihaR
Kraj: somewhere inside R28...

Odgovor Napisal/-a MihaR »

Res je. Govori se o nekih 170konjih :twisted:
Slika
trance0

A tistle zgori so slikce novga twingica? Moram rect, da mi deluje prav simpaticno, zadaj po oblinah malce na micro spominja, samo mi deluje dosti lepse in bolj zanimivo. Edino nacin kako je del roba koloteka nad blatniki pricvrscen mi ni vsec, se prevec vidijo sraufi. :lol: Ostalo pa moram rect, da mi je kul, videti je, da bo avto zadrzal izredno dobro vidljivost nazaj oz. jo celo izboljsal. ;) Kaj pa kaksna slikca sprednjega dela? Folk, mene se neki tehnicnih podrobnosti glede novga twingica zanima. A bo imel nov model koncno menjalnik na zice namesto na palce(posledicno ne bo vec tresenja prestavne rocice)? A bo sklopka koncno hidravlicna? Pa zanima me se, ce bojo vsi modeli imeli gas na "drive by wire" sistem ali bo stvar pri osnovnem D7F motorju se na zajlo, kot je to na mojem zdejsnjem twingicu?
Odgovori