Jst sm tud pr svojmu opazu, da je ful bol udoben
Megane coupe 1.6 16v by Marac (lajšanje...)
HrCk hvala 
Sm se mal potikal naokoli, pa sem še prakrat šklocnil avto, men se felge vglaven dopadejo
Danes pa sem še kupil Brembo hc 280mm diske in zadnje trw ploščice.
Zdaj pa so zavore res končane. Naslednja stvar so camber vijaki.
Aja pa tablice mi je uspelo nalimat
Edit: Čez zimo razmišljam da bi dal o.z-jke v mat črno barvo ( prašno barvanje), pa me je strah da nebi blo ok? kaj menite ?

Sm se mal potikal naokoli, pa sem še prakrat šklocnil avto, men se felge vglaven dopadejo
Danes pa sem še kupil Brembo hc 280mm diske in zadnje trw ploščice.
Zdaj pa so zavore res končane. Naslednja stvar so camber vijaki.
Aja pa tablice mi je uspelo nalimat
Edit: Čez zimo razmišljam da bi dal o.z-jke v mat črno barvo ( prašno barvanje), pa me je strah da nebi blo ok? kaj menite ?

@Nos - bodi srečen. Osebno dobim kurjo kožo ob vožnji po snegu.
Spet malo novosti
Avto je dobil camber vijake. Sedaj pa to je to za podvozje. Osebno mi je super, po cesti je sicer malo pretrdo, ampak bolje od original.
Naslednja sprememba od mene pa bo ali prodaja ali pa zamenjava motorja za 172. To pa še bom preštudiral kaj se bo bolj splačalo, ampak to se bo dogajalo čez eno leto.
*Spisek vseh predelav pa najdete na http://freeweb.siol.net/tomokoz/Meganeslike1.htm
Bil na optiki, čeprav je rekel on tam da se bo avtu drastično spremenila vožnja, nisem opazil velikih sprememb
Malo drugačen občutek je na volanu, ampak se mi zdi da je v ovinku avto bolj miren. Zaenkrat je -1.5

Prav tako sem naročil pri a3m Federal rs-r gume(že novembra, zaenkrat je pošla zaloga, čakam na spomladi, da dobijo novo), tako da letos pričakujem v krškem 58.xx rezultat
Me zanima koliko bodo pripomogle gume, saj nazadnje sem vozil z 10 let starimi 59.203.
Bojo pa federalke na daily 16kah in speedline 15kah
Sicer letos res upam da bom skoraj vsak mesec v Krškem in vsaj enkrat na Grobniku. (odvisno tudi od avta, koliko se bo pustil matrat in moje denarnice)
Drugače pa ta mesec vinjeta/redni servis (kot ponavadi pred začetkom sezone)
Ne zmanjka stvari za nakup 
Spet malo novosti
Avto je dobil camber vijake. Sedaj pa to je to za podvozje. Osebno mi je super, po cesti je sicer malo pretrdo, ampak bolje od original.
Naslednja sprememba od mene pa bo ali prodaja ali pa zamenjava motorja za 172. To pa še bom preštudiral kaj se bo bolj splačalo, ampak to se bo dogajalo čez eno leto.
*Spisek vseh predelav pa najdete na http://freeweb.siol.net/tomokoz/Meganeslike1.htm
Bil na optiki, čeprav je rekel on tam da se bo avtu drastično spremenila vožnja, nisem opazil velikih sprememb
Malo drugačen občutek je na volanu, ampak se mi zdi da je v ovinku avto bolj miren. Zaenkrat je -1.5

Prav tako sem naročil pri a3m Federal rs-r gume(že novembra, zaenkrat je pošla zaloga, čakam na spomladi, da dobijo novo), tako da letos pričakujem v krškem 58.xx rezultat
Bojo pa federalke na daily 16kah in speedline 15kah
Sicer letos res upam da bom skoraj vsak mesec v Krškem in vsaj enkrat na Grobniku. (odvisno tudi od avta, koliko se bo pustil matrat in moje denarnice)
Drugače pa ta mesec vinjeta/redni servis (kot ponavadi pred začetkom sezone)
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Kaj ni ponavadi stek malo noter pri prvem pogonu?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Pri normalnem naj bi bil. Sicer mislim da ima clio rs kak mm ven že serijsko? nekaj sem bral na cliosport. Ne me za besedo vzet.
Sem mislil dat ven, pač boljši turn in, sam glede na to da se bom drugo leto redno vozil v šolo po avtocesti se mi ne da "lovit" avta po ravnem, ker postane malo nemiren če je špura vn.
Tako da je to nek komprimis še za daily.
Sem mislil dat ven, pač boljši turn in, sam glede na to da se bom drugo leto redno vozil v šolo po avtocesti se mi ne da "lovit" avta po ravnem, ker postane malo nemiren če je špura vn.
Tako da je to nek komprimis še za daily.