Monza Rally Show

Novice iz sveta Renault
dare01
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a dare01 »

se dva kratka klipa:

http://www.youtube.com/watch?v=9XW-poAXdb0

http://www.youtube.com/watch?v=v31DB_Ra1P8

ste opazili da se notranje kolo ne vrti v prazno :wink: . LSD 8)
Pancho
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Pancho »

No, tale gospod Ragnotti je zelo dostopen in preprost mozakar - preprosto ziva legenda. Cisto nasprotje novodobnih medijskih dirkacev. Dare, skoda, da nimas ze novega avta, ker sem 99,9% preprican, da bi dobil njegov podpis tudi v tvojem avtu (v petek-soboto bi bilo to 100% izvedljivo). Dokazi:
Slika
Slika
Slika

Da smo si bili tako blizu na tribunah?
dare01

bom jaz ze dobil podpis v nov avto :wink:
Pancho

No, pa dovolj heca z moje strani.
Te fotografije so pobrane z enega italijanskega foruma, kjer je ena tema namenjena samo francoskim avtomobilom in je med temami tudi tema o cliu RS, kjer je pac en clan (blizu Monze) precej dejaven in poln informacij.
Drugace pa upam, da se kmalu spoznamo, saj v zacetu februarja 2007 pricakujem Clia RS in se potem tudi vclanim v klub (trenutno sem lastnik megana).
dare01

Pancho napisal/-a:No, pa dovolj heca z moje strani.
Te fotografije so pobrane z enega italijanskega foruma, kjer je ena tema namenjena samo francoskim avtomobilom in je med temami tudi tema o cliu RS, kjer je pac en clan (blizu Monze) precej dejaven in poln informacij.
Drugace pa upam, da se kmalu spoznamo, saj v zacetu februarja 2007 pricakujem Clia RS in se potem tudi vclanim v klub (trenutno sem lastnik megana).
daj link do foruma.
Pancho

Pa prijetno prebiranje...http://www.elaborare.info/forum/vbullet ... p?t=154752
Sem pa dal povezavo od tam kjer sem ga jaz zacel redno spremljati; po 5000-em postu pa imas povezavo na novi del :wink: .
dare01

Uporabniški avatar
Sokol

Odgovor Napisal/-a Sokol »

Opa...je moglo bit kar pestro.Ja res se vidi da ni vec vrtenja v prazno (notranje kolo).
Dare a se v zivo cuje razlika med novim in prejsnjim izpusnim sistemom?

Pa podpis na tablici je super :wink:

LP
dare01

Sokol napisal/-a:Opa...je moglo bit kar pestro.Ja res se vidi da ni vec vrtenja v prazno (notranje kolo).
Dare a se v zivo cuje razlika med novim in prejsnjim izpusnim sistemom?

Pa podpis na tablici je super :wink:

LP
Dober podpis, a? :wink: Ce ti po pravici povem se ne vem kaksen je zvok serijskega megana r26. Ta je namrec imel dobesedno odrezano cev in postrani speljano izpod konca voznikovih vrat. Sem hotel vprasat zakaj so to naredili pa sem cisto pozabil ko je prisel Ragnotti.
Uporabniški avatar
Sokol

madona pa se mi je zdelo nekam cudno vse skupaj nekako pre glasno :D
pa sem prvo mislil da se od kaksnega drugega avta to cuje.
Pancho

No, bom kar sem prilepil. Intervju z g. Ragnotti, na zelo zanimiv nacin (tudi akcija)http://video.google.fr/videoplay?docid= ... 3860311811
Uporabniški avatar
Sokol

Zelo dober posnetek.Ko bi le razumel francosko.Kljub temu pa je vseeno kaj za videt.Ta, mali dedek se vedno zelo impresivno odpelje ni kaj.
Imperator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Imperator »

30k eur torej ... mobile.de
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

dare01 napisal/-a:Dober podpis, a? :wink: Ce ti po pravici povem se ne vem kaksen je zvok serijskega megana r26. Ta je namrec imel dobesedno odrezano cev in postrani speljano izpod konca voznikovih vrat. Sem hotel vprasat zakaj so to naredili pa sem cisto pozabil ko je prisel Ragnotti.
Odrezan izpuh oz. tako kratek izpuh je zato ker se s tem masina najmanj matra oz. je pretok plinov najboljsi. Pri turbo motorjih je najbolje samo downpipe in to je to...Lahko si pa fensi pa si kupis tako loputo ki jo kontroliras kar iz avta z gumbom. Ko je zaprta grejo plini skoz cel izpuh (lepo tiho), ko pa ga hoces "tiscat" in zelis vec moci, lepo pritisnes na gumb in loputa se odpre, zapre pa preostali del izpuha. :wink:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
Danch
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Danch »

No poglejte kako to dela the doctor rossi

Rosi vs Collin
Slika

ex: R19 16V
now: Honda Civic HB (+)130Hp
Odgovori