Twingo -> Joda (update str. 3 fotke koncno + neki novih)
prov sportnga ga nardijo tele nalepke 
lepo si nalimal
lp
lepo si nalimal
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
Tako po dolgem casu spet
jst zuni se ze soncek kaze in tut bl toplo je ze sezona za styling je tut ze odprta
In po enem letu uporabe twing-a sem bom lotil malo staylinga
plani: hodt blacku v zelje

ne sj ne, plani so to kr boste vidl na slikcah
Serijski avto

Za zacetek ena lita platisca

ps: a kdo ve kok pridejo take feltne (so od cliota 3)
al pa take litke OZ Racing 5-Stars (14 x 6,0 100,00x4 ET 36)

No po sm se pa se mal poigral in ratal je en dokaj uresnicljiv plan za v prihodnje

In se z eno slikco

aja pa ce kdo ve za oz litke kje bi jih najbolj pocen dobu kr z plano z informacijami
In po enem letu uporabe twing-a sem bom lotil malo staylinga
plani: hodt blacku v zelje
ne sj ne, plani so to kr boste vidl na slikcah
Serijski avto

Za zacetek ena lita platisca

ps: a kdo ve kok pridejo take feltne (so od cliota 3)
al pa take litke OZ Racing 5-Stars (14 x 6,0 100,00x4 ET 36)

No po sm se pa se mal poigral in ratal je en dokaj uresnicljiv plan za v prihodnje

In se z eno slikco

aja pa ce kdo ve za oz litke kje bi jih najbolj pocen dobu kr z plano z informacijami
je*em vam vase 15tkeMaTe0 napisal/-a:NImas kaj studirat! Oz pokn gor pa 15kePa bos sel blacku v zelje da bo se on nabavo 15ke
![]()
ja dj petnajstke no
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
- 16v-TwInGo
- Kraj: Ribnica
Dons kupu feltne 14" nobene od zgornjih fotk
ampak cist ene tretje za twingica je cist drugacn avto zdj
sirina je ostala ista kot je serisko se pravi 155 sam cist dobr zgleda.
Sj bi sliku ampak nimam fotkica tko da za vse tiste ki boste na lokalcu boste ze vidl za ostale pa bodo fotke v soboto
(paparaci z lokalca
)
Sj bi sliku ampak nimam fotkica tko da za vse tiste ki boste na lokalcu boste ze vidl za ostale pa bodo fotke v soboto
Fotk se zmeram ni na lokalcu ni blo nobenga z fotkicem
Drugac mam pa eno drugo vprasanje odkar mam litke se mi zelo lepo vidjo bobni pa zavorne celjusti
(lepo -> rjasto
) Zdj sm se pa odlocu da jih strihnem sam se nemorem odloct za barvo tako da ksn predlog bi bil dobrodosel
.
Sm studiral da bi dal na rdeco, rumeno, crna, srebrna
Kaj bi vi predlagali. Barvo avta pa vidte na zgornjih slikcah, je pa glih tok cudna da se nemorm odloct kaksna barva za bremze bi pasalo zravn
Drugac mam pa eno drugo vprasanje odkar mam litke se mi zelo lepo vidjo bobni pa zavorne celjusti
(lepo -> rjasto
Sm studiral da bi dal na rdeco, rumeno, crna, srebrna
Kaj bi vi predlagali. Barvo avta pa vidte na zgornjih slikcah, je pa glih tok cudna da se nemorm odloct kaksna barva za bremze bi pasalo zravn

.jpg)