Klima or bust!!
Wise asses, se mi zdi da vsi mal nabijate, ziher pa ne ve skor noben. Pri TPV (ja, TPV) za katerega sem slisal samo buhu, predrag, in podobno me pride nova original renault mehanska klima za megana z vgradnjo 300.000. Kje je tistih 450 ali vec ne vem. Bom pa verjetno vseen moral potrpet, ker nabiram skupaj malce vec za dopust, in sem na to pozabil. Spomladi pa ziher.
Cool and refreshing...
My R21 1.7 8V GTS Manager was my life! ...but before I get a decent Turbo, this one will do just fine 

Saj ni nihce rekel, da je nujno 450 cukov vgradnja originalne. Je pa ponavadi od 300 naprej in ti imas se sreco, da jo za svojega lahko dobis tako "ugodno". Je pa tudi 300 cukov za vgradnjo originalne klime v avto veliko, meni se je v Twingota, ki je v najboljsem primeru vreden 650 cukov gotovo ne splaca vgrajevati, ceprav imajo rabljeni Twingoti s klimami okoli letnika 2000 kar zasoljene cene na trgu(beri: dobro drzijo ceno). O vgradnji bi razmislil, ce bi bil avto vsaj 3 leta novejsi in kaksnih 600 cukov vec vreden in bi bil preprican, da se bom z njim vozil se vsaj 5 poletij, tako pa ni racunice, se posebej, ker je vprasanje kako deluje naknadno vgrajena klima tudi, ce je originalna. Nihce pa ne pravi in se posebej ne jst, da si je pa ti ne smes privosciti. Ce si avto dobil zastonj in ves, da se bos z njim se dovolj dolgo vozil, da se ti strosek vgradnje klime splaca, si jo le privosci.
Don`t worry, be happy:)
Jah, koliko bi pa po tvojem morala priti vgradnja klime v avto? Zdaj, ce se da to zrihtat za kaksnih 150 cukov, bi mogoce se mene zanimalo za Twingota.
Samo mislim, da so same avtoklime kar drage, razen po VIP mogoce se da kaj ceneje nabavit, za montazo, ki je kar jebena(podret in predelat armaturko itd.) pa "mojstri" radi zaracunajo malo premozenje. Tako pac je, ce pa ti poznas nekoga, ki to lahko vse naredi kvalitetno in bistveno ceneje pa z besedo na dan.
Don`t worry, be happy:)
Pozanimaj se pri Avtoklima Parkelj-pot na rakovo jelso. Mislim pa, da pod 250K ne bo. Bo pa vsekakor nova in dveletna garancija, kar pa pri rabljeni nebo in je riziko. Jest mislim, da se splaca novo vgradit, se posebej, ce nameravata imeti avto vsaj stiri do pet let in glede na stanje in kilometre verjamem, da bosta.
Kr se pa tice modela,ki vgrajuje klime za vinske kleti, je pa kompresor za klimo v osebnem avtomobilu dvakrat drazji kot za vinsko klet.
Kr se pa tice modela,ki vgrajuje klime za vinske kleti, je pa kompresor za klimo v osebnem avtomobilu dvakrat drazji kot za vinsko klet.
Red steelers