Wolfpack presents.....

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Si kr bojim kaj napisat, da nam najebu :D
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

James napisal/-a:Pa kaj vam je v tri pm? Ne znate sprejemat kritik? Vsakemu res ne more biti vse vsec, meni tudi marsikaj ni, in ce mi ni se ponavadi zadrzim komentarja ali pa napisem kritiko, s katero ne bom nekoga prizadel, ampak mu bom pac napisal malo na lepsi nacin.

Se malo pa bo se na tem forumu kot je na avtomobilizmu, ko se frocovje krega kaj je lepse in kaj ni. :x
ma ja, lepo povedan. vsak ma svoj okus. ce je modelu avto gut, hvalabogu, sj je to bistvo.
tko tt punc nimamo vsi "enakih", isto je pr avtih.

aja, avto je ql, samo malo ga znizaj. velik varnih km
Slika
Uporabniški avatar
Guli
Kraj: Sevnica

Odgovor Napisal/-a Guli »

Men se pa tatoo dopade, edino mrezca mi ni glih neki za vriskat spredu.. samo da je teb vsec..

p.s. Kdo ti je pa tatoo delu?
Uporabniški avatar
_DARE_
Kraj: Lj

Odgovor Napisal/-a _DARE_ »

jst bi dost spremenu na avtu :D ampak sam da je teb ql 8)
Dare

Slika
Imperator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Imperator »

Wolfpack napisal/-a:Imperator...mal bolj poglej pa bos vidu d ni tist edina krom stvar na avtu.....Sicer pa men je takle vsec..

Me zanima ce bosta tvoji dve beli crti pasali gor na avto....kar je pa res cist mim....
sem si premislil glede tega tatuja :)

vazno, da je tebi avto vsec :!:
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
Tadej

Imperator napisal/-a:
Wolfpack napisal/-a:Imperator...mal bolj poglej pa bos vidu d ni tist edina krom stvar na avtu.....Sicer pa men je takle vsec..

Me zanima ce bosta tvoji dve beli crti pasali gor na avto....kar je pa res cist mim....
sem si premislil glede tega tatuja :)

vazno, da je tebi avto vsec :!:
Skoda, pomoje bi pasal ;)
5h00t3r
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a 5h00t3r »

Tole je pa res extrem styling! Si prvi lastnik, a ga je imel prej kak cigan mogoce?
Uporabniški avatar
B-Stard

Odgovor Napisal/-a B-Stard »

Prej ga je imel en optik :roll:
Uporabniški avatar
Tadej

No dej kake lepe slike gor, od unih me kr glava boli ;)
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

ensiferum napisal/-a:vsaj nekdo ki dela avto po svojem okuso in ne po okusu drugih.

sej ste taravi vsi skupaj. skor taki kot hondasi. je blo nevem kolk slik od renault-ov pa ste jih oznacl za riz. pol je pa en od tega foruma si predelal avto isto kot tisti ste pa rekl kaj je dober. sam zato ker ga poznate. avto pa isto kot tisti za katere ste oznacl da so riz.

ti pa kr tk naprej. avto rihtas za nebe ne za druge. ce ti bo vsec car tatto z vzorcim golobjega dreka ga dej gor ne se ozirat na druge (to z golobjim drekom je misljen kot sala) ;)
:smt005
Slika
Uporabniški avatar
Tadej

A ni lih fora tele galerije, da svoj avto pokazes ostalim in zves njihovo mnenje? Ce nebi hotel vedet kaj mi mislimo o avtu gotovo nebi slik dal na forum :roll:

Je pa tko, ce das avto na forum, moras vedno pricakovati tudi kritiko. Noben avto ni popolen in noben ne bo. Vsak bi kaj zamenjal, odstranil ali dodal.

Ta avto je pac stajlan tako, da je vsec lastniku, kateri ima pac malo drugacen okus, kot vecina foruma. Vse OK, samo odziv na kritiko pa ni bil ;)

No konc z offtopici. Wolfpack bos dal kake lepse slike gor?
tinka
Kraj: maribor

Odgovor Napisal/-a tinka »

Avto je lep samo te kromirane crte dol pa temna stekla gor pa bo popoln :D srecno, predvsem pa varno voznjo :wink:
tcg...renault clio
Uporabniški avatar
Wolfpack
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a Wolfpack »

Ne vem ce se splaca se kaj gor dajat na net.....d te pol eni glupi gorenjci zaljo pa primerjajo s cigani......
Do a buck sixty everytime I redline :smt039
Slika
5h00t3r

Odgovor Napisal/-a 5h00t3r »

Nima veze, al sem gorenc al pa dolenc. Men je avto grd, prevec nakicen, pa na njem so stvari, ki jih vidis predvsem na vozilih od cefurjev. Teb je to pac vsec, men pa ni. Nocem te zalit, ne bom pa rekel za takle avto, da je lep, pa pika.
Odgovori