Wolfpack presents.....
ma ja, lepo povedan. vsak ma svoj okus. ce je modelu avto gut, hvalabogu, sj je to bistvo.James napisal/-a:Pa kaj vam je v tri pm? Ne znate sprejemat kritik? Vsakemu res ne more biti vse vsec, meni tudi marsikaj ni, in ce mi ni se ponavadi zadrzim komentarja ali pa napisem kritiko, s katero ne bom nekoga prizadel, ampak mu bom pac napisal malo na lepsi nacin.
Se malo pa bo se na tem forumu kot je na avtomobilizmu, ko se frocovje krega kaj je lepse in kaj ni.
tko tt punc nimamo vsi "enakih", isto je pr avtih.
aja, avto je ql, samo malo ga znizaj. velik varnih km

sem si premislil glede tega tatujaWolfpack napisal/-a:Imperator...mal bolj poglej pa bos vidu d ni tist edina krom stvar na avtu.....Sicer pa men je takle vsec..
Me zanima ce bosta tvoji dve beli crti pasali gor na avto....kar je pa res cist mim....
vazno, da je tebi avto vsec
?†it ... spet mam prav!
Skoda, pomoje bi pasalImperator napisal/-a:sem si premislil glede tega tatujaWolfpack napisal/-a:Imperator...mal bolj poglej pa bos vidu d ni tist edina krom stvar na avtu.....Sicer pa men je takle vsec..
Me zanima ce bosta tvoji dve beli crti pasali gor na avto....kar je pa res cist mim....
vazno, da je tebi avto vsec
ensiferum napisal/-a:vsaj nekdo ki dela avto po svojem okuso in ne po okusu drugih.
sej ste taravi vsi skupaj. skor taki kot hondasi. je blo nevem kolk slik od renault-ov pa ste jih oznacl za riz. pol je pa en od tega foruma si predelal avto isto kot tisti ste pa rekl kaj je dober. sam zato ker ga poznate. avto pa isto kot tisti za katere ste oznacl da so riz.
ti pa kr tk naprej. avto rihtas za nebe ne za druge. ce ti bo vsec car tatto z vzorcim golobjega dreka ga dej gor ne se ozirat na druge (to z golobjim drekom je misljen kot sala)

A ni lih fora tele galerije, da svoj avto pokazes ostalim in zves njihovo mnenje? Ce nebi hotel vedet kaj mi mislimo o avtu gotovo nebi slik dal na forum
Je pa tko, ce das avto na forum, moras vedno pricakovati tudi kritiko. Noben avto ni popolen in noben ne bo. Vsak bi kaj zamenjal, odstranil ali dodal.
Ta avto je pac stajlan tako, da je vsec lastniku, kateri ima pac malo drugacen okus, kot vecina foruma. Vse OK, samo odziv na kritiko pa ni bil
No konc z offtopici. Wolfpack bos dal kake lepse slike gor?
Je pa tko, ce das avto na forum, moras vedno pricakovati tudi kritiko. Noben avto ni popolen in noben ne bo. Vsak bi kaj zamenjal, odstranil ali dodal.
Ta avto je pac stajlan tako, da je vsec lastniku, kateri ima pac malo drugacen okus, kot vecina foruma. Vse OK, samo odziv na kritiko pa ni bil
No konc z offtopici. Wolfpack bos dal kake lepse slike gor?