Clio RS Ph II 172 - Darth Vader to White Angel - update
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Okoli 700€Clio_RS napisal/-a:Dobr Rs pa še barva je prava.Feltne mu tud pašejo.Predvsem me pa veseli da si delal ma HP-jih.![]()
Kolk te pride ta predelava(magic box) .
Lp.
http://www.dastek.hr
Unichip lahko gre v bilo koij avto, pa ko prodam CS-a ga denem v novi avto in platim 150€ za instalacijo in mapiranje
- killah bee
Zelo zanimivoRain napisal/-a:Okoli 700eurClio_RS napisal/-a:Dobr Rs pa se barva je prava.Feltne mu tud pasejo.Predvsem me pa veseli da si delal ma HP-jih.![]()
Kolk te pride ta predelava(magic box) .
Lp.
http://www.dastek.hr
Unichip lahko gre v bilo koij avto, pa ko prodam CS-a ga denem v novi avto in platim 150eur za instalacijo in mapiranje
22.4.06 imamo RS meet u Logatec 20km proti moru iz LJ, idemo na karting pistu se malo provozat gokardima
- killah bee
Fala na vabilu, ali 21.4 mi je rojsni dan tak da 22.4 ne bom v stanju vozitkillah bee napisal/-a: Zelo zanimivoMalo cu cekat,da vidim dali ti bo nešto ispalo sa motora
A poslije ako bo sve uredu možda cu dati i ja ovo
![]()
22.4.06 imamo RS meet u Logatec 20km proti moru iz LJ, idemo na karting pistu se malo provozat gokardimaVabljen
rain, super avtek.
moc na kolesih ok. Rad bi videl kako se to kaze na cesti. V primerjavi z mojimi 140 na gredi
Sem enkrat sel na krk, pa je pri izvozu iz avtoceste priletel en crn clio Mk1, filter je imel kar zunaj namesto meglenke, ves popisan s sponzorskimi nalepkami,...Sva tiscala do krckega mosta kolikor je slo...u smrt
Poznas lastnika mogoce?
Btw, malo prevec se mi zdi 700 eur za 16 ps ?!? Ne gre ceneje?
moc na kolesih ok. Rad bi videl kako se to kaze na cesti. V primerjavi z mojimi 140 na gredi
Sem enkrat sel na krk, pa je pri izvozu iz avtoceste priletel en crn clio Mk1, filter je imel kar zunaj namesto meglenke, ves popisan s sponzorskimi nalepkami,...Sva tiscala do krckega mosta kolikor je slo...u smrt
Poznas lastnika mogoce?
Ceneje ne gre, tj. gre ce si clan Renault kluba HRdjsly napisal/-a:rain, super avtek.
moc na kolesih ok. Rad bi videl kako se to kaže na cesti. V primerjavi z mojimi 140 na gredi
Sem enkrat šel na krk, pa je pri izvozu iz avtoceste priletel en crn clio Mk1, filter je imel kar zunaj namesto meglenke, ves popisan s sponzorskimi nalepkami,...Sva tišcala do krckega mosta kolikor je šlo...u smrt
Poznaš lastnika mogoce?
A inace, ce nekima ni problem dat za BMC CDA 280€ in z tim ne dobiju nis(tj. dobitak je 1 KS - provereno na mojem cliu) meni ni bilo problem dat 700€ in dobit 16 KS
A crni Clio, je imal midland nalepke?
Ak da, onda znam kdo je
Ili ce je imal bele felge in CPL nalepke isto znam kdo je, ce je nekakvi drugi onda ne vem