Clio RS Ph II 172 - Darth Vader to White Angel - update

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Svaka cast :shock: 8) A felge su mi bile od uvjek jake :smt005 :smt005 Ze iz Velenja 8) Petarda :twisted:
Uporabniški avatar
xdss
Kraj: Semic-Bela krajina

Odgovor Napisal/-a xdss »

_DARE_ napisal/-a:hud RS, felge si dobre izbrao :wink: a nisi ti jednom sa RS-om izleteo sa ceste :roll:
np se mi zdi da je bil to spermic :wink: .Sicer pa lep clio litke ga naredijo nekaj povsem drugacnega od ostalih.Priporocam temnenje sip 8)

lp xdss
Uporabniški avatar
immortal
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a immortal »

:twisted: Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud clias. Feltne so pa res morilske. Samo tako naprej.
Uporabniški avatar
James
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a James »

Rain napisal/-a:
James napisal/-a:Lep clio! Zanima me ali imas namen prebarvati zavorne celjusti?
Ja, to bom naredil ovaj teden
V kaksno barvo?
Uporabniški avatar
Rain
Kraj: Zapresic, HR

Odgovor Napisal/-a Rain »

Clio_RS napisal/-a:Dobr Rs pa še barva je prava.Feltne mu tud pašejo.Predvsem me pa veseli da si delal ma HP-jih.:twisted:
Kolk te pride ta predelava(magic box) .

Lp.
Okoli 700€
http://www.dastek.hr

Unichip lahko gre v bilo koij avto, pa ko prodam CS-a ga denem v novi avto in platim 150€ za instalacijo in mapiranje
- Clio Sport 2.0 16v
Never drive faster than your guardian angel can fly
Renault club HR
Uporabniški avatar
Rain

James napisal/-a:
Rain napisal/-a:
James napisal/-a:Lep clio! Zanima me ali imaš namen prebarvati zavorne celjusti?
Ja, to bom naredil ovaj teden
V kakšno barvo?
Silver
- Clio Sport 2.0 16v
Renault club HR
Uporabniški avatar
killah bee

Rain napisal/-a:
Clio_RS napisal/-a:Dobr Rs pa se barva je prava.Feltne mu tud pasejo.Predvsem me pa veseli da si delal ma HP-jih.:twisted:
Kolk te pride ta predelava(magic box) .

Lp.
Okoli 700eur
http://www.dastek.hr

Unichip lahko gre v bilo koij avto, pa ko prodam CS-a ga denem v novi avto in platim 150eur za instalacijo in mapiranje
Zelo zanimivo 8) Malo cu cekat,da vidim dali ti bo nesto ispalo sa motora :lol: A poslije ako bo sve uredu mozda cu dati i ja ovo :D

22.4.06 imamo RS meet u Logatec 20km proti moru iz LJ, idemo na karting pistu se malo provozat gokardima :D Vabljen 8)
Uporabniški avatar
pery
Kraj: cerknica

Odgovor Napisal/-a pery »

uf koji rs, felge su svjetske :shock: kolko ima sad konja? :smt049

killah kaj ta meeting bo v zapolje al kje?k si prej logatec omenu?a bo renault meeting al sam clio rs meeting :evil:
Slika Slika
Uporabniški avatar
killah bee

pery napisal/-a:uf koji rs, felge su svjetske :shock: kolko ima sad konja? :smt049

killah kaj ta meeting bo v zapolje al kje?k si prej logatec omenu?a bo renault meeting al sam clio rs meeting :evil:
Za vse je ubistvu :D
Uporabniški avatar
Rain

killah bee napisal/-a: Zelo zanimivo 8) Malo cu cekat,da vidim dali ti bo nešto ispalo sa motora :lol: A poslije ako bo sve uredu možda cu dati i ja ovo :D

22.4.06 imamo RS meet u Logatec 20km proti moru iz LJ, idemo na karting pistu se malo provozat gokardima :D Vabljen 8)
Fala na vabilu, ali 21.4 mi je rojsni dan tak da 22.4 ne bom v stanju vozit :)
- Clio Sport 2.0 16v
Renault club HR
Uporabniški avatar
djsly

Odgovor Napisal/-a djsly »

rain, super avtek.

moc na kolesih ok. Rad bi videl kako se to kaze na cesti. V primerjavi z mojimi 140 na gredi ;)

Sem enkrat sel na krk, pa je pri izvozu iz avtoceste priletel en crn clio Mk1, filter je imel kar zunaj namesto meglenke, ves popisan s sponzorskimi nalepkami,...Sva tiscala do krckega mosta kolikor je slo...u smrt ;)

Poznas lastnika mogoce?

Btw, malo prevec se mi zdi 700 eur za 16 ps ?!? Ne gre ceneje?
metallic

Odgovor Napisal/-a metallic »

Gre, gre. :wink: S sesalcom... 8)
Ce ne verjamete, si poiscte filmcek na mobisuxu... :lol: :lol: Dejansko so pridobil cca 10% moci... :smt049

Zdej pa resno: Dej mi povej za eno stvar, ki ti da 16km in kosta 700 ojrov... :shock: :shock: :?
SlikaSlika
Uporabniški avatar
Rain

djsly napisal/-a:rain, super avtek.

moc na kolesih ok. Rad bi videl kako se to kaže na cesti. V primerjavi z mojimi 140 na gredi ;)

Sem enkrat šel na krk, pa je pri izvozu iz avtoceste priletel en crn clio Mk1, filter je imel kar zunaj namesto meglenke, ves popisan s sponzorskimi nalepkami,...Sva tišcala do krckega mosta kolikor je šlo...u smrt ;)

Poznaš lastnika mogoce?

Btw, malo prevec se mi zdi 700 eur za 16 ps ?!? Ne gre ceneje?
Ceneje ne gre, tj. gre ce si clan Renault kluba HR :), -15% na unichip
A inace, ce nekima ni problem dat za BMC CDA 280€ in z tim ne dobiju nis(tj. dobitak je 1 KS - provereno na mojem cliu) meni ni bilo problem dat 700€ in dobit 16 KS ;)

A crni Clio, je imal midland nalepke?
Ak da, onda znam kdo je ;)

Ili ce je imal bele felge in CPL nalepke isto znam kdo je, ce je nekakvi drugi onda ne vem :(
- Clio Sport 2.0 16v
Renault club HR
Uporabniški avatar
re-volt
Kraj: jesenice

Odgovor Napisal/-a re-volt »

fear leads to hate - hate leads to anger - anger leads to the dark side. nor clio, a bo turbo? :)
Uporabniški avatar
Rain

re-volt napisal/-a:fear leads to hate - hate leads to anger - anger leads to the dark side. nor clio, a bo turbo? :)
Trenutno ne bo turba, to mi je avto za everyday ride, ces 3 leta ko bom kupil novi avto ovaj ostavljam pa bo onda mozda isel turbo na njega
- Clio Sport 2.0 16v
Renault club HR
Odgovori