nizanje megane coupe

Modifikacije vozil
Uporabniški avatar
Guli
Kraj: Sevnica

Odgovor Napisal/-a Guli »

samo res, kako pa spustis torzijo? Zdele sm se spomnu, da mam jz to pr laguni. Sej ko mam boxe za suba notr, se spusti za ene 2 cm :rainbow1: ampak ko dam pa ven, je pa cist naprej nagjena.. ne zgleda lepo :roll: tak da se zdej z boxi vozim, ceprav se nimam woferju :P
Uporabniški avatar
djsly

Odgovor Napisal/-a djsly »

torzija je jeba, ce nimas pravega orodja.
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Pa gre to sploh z "Domacimi" orodji naredit? za en zobek bi jo jaz prestavo ko bom mel spredaj nove vzmeti...naj en kaj vec o tem napise ...
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
djsly

Odgovor Napisal/-a djsly »

Z domacim orodjem no go.

Ko bos snel kolo dol tist sredinski vijak ima na notranji strani navoj. In rabis met tako orodje da privijes to noter potem pa vse skupaj ven potegnes.

Mogoce malo nerazumljivo ampak ne znam drugace povedat.

No in ko ta vijak k ma na notranji strani navoj, ima zunanjo obliko podobno zvezdi z veliko kraki.

No in ko to potegnes ven, obres za 1 zobek, pa vstavis nazaj not. S tem znizas/zvisas avto zadaj.

Jst sem na R5 znizal za 3 zobke, pa je blo kr konkretno spusceno - ful dobr zgledal. 1 zobek bo bolj svoh, tko da dej raje za 2.

Aja, pa preden bos ven vzel zadevo, si oznaci kako je blo orginal nastavljeno, k ce zajebes je jeba nazaj na orginal dobit!!!
Goran
Kraj: Celja

Odgovor Napisal/-a Goran »

pozdrav vsem mal spremljam to temo pa me zanima za kulk bi spusto svojga megana mam pa litke 205/45R16 pa me zanima za kulk...tk da bi blo lepo za videt sam ne zdej cist v podn ko mam pa tut probleme z lezecim policajim pa tko vse po malem....
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

djsly lepo povedano...hvala bom uposteval tvoje nasvete :)

Pozdrav :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
RedWind
Kraj: kamnik

Odgovor Napisal/-a RedWind »

Goran napisal/-a:pozdrav vsem mal spremljam to temo pa me zanima za kulk bi spusto svojga megana mam pa litke 205/45R16 pa me zanima za kulk...tk da bi blo lepo za videt sam ne zdej cist v podn ko mam pa tut probleme z lezecim policajim pa tko vse po malem....

-40mm je kr normalno :wink:
Uporabniški avatar
damjan
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a damjan »

seveda se da doma torzijo spušcat, sam garažo morš met, pa vedet kak to nardit...
sicer jz svoje 5ke nism sam spušcal, jo je pa uros in je zadeva potekala brez težav pri njemu v garaži z domacim orodjem.
samo mateo:ce boš hotu homologirat boš rabu potrdilo monterja, pa ce je avto že ravn v luftu, ti pa naj še torzijo spusti...sam...ker vem da boš šel k Rudolfu raj tam stoj z 15imi slikami od raznih 5k pa spremljaj dogajanje. da ne boš iste volje ko jz, par dni kasnej,ko se ti bota dva izkušena stylerja na ves glas režala in spraševala kak je možn, da je avto tok v luftu, tak ko men... :smt035 :smt035 :smt035
pa k***, vse je enkrat prvic, jz nism mel pojma kak naj bi to zgledal ;)
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
Odgovori