GoPro4 Silver edition

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
revier

Re: GoPro4 Silver edition

Odgovor Napisal/-a revier »

Dobro ti že veš...
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

Kaj pa eventuelno ima kdo Sony hdr-as100 ? kako ste pa z tem zadovoljni? Gledam pa tudi ni slaba zadeva za mojo uporabo. Sem pa videl da pride baje as200 ven, kdaj pa pa nevem.
Uporabniški avatar
Drejchi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Drejchi »

jaz bo naredil tako...

star iPhone 5 + Ram Mount nosilec
Slika

Kakovost enega ali drugega ni vprašljiva, če me pa slučajno začne skrbeti, da bi tudi tega izgubil, pa lahko kupim to...
Slika
Slika
Uporabniški avatar
UrosJ

Evo da sporočim, nakoncu je padla odločitev in sem se odločil za Sony hdr-as100vb. Zadevo sem naročil preko ebaya iz španije z neke trgovine. Jo tudi dobil novo original zapakirano neoprdto in je vse ok. Za bike komplet sem se odločil zato, ker bi jo rad namontiral tudi na motor in če kupujem vse te dodatke posebej me pride še nekaj 20€ več kot v kompletu. Naročil sem za 208€ plus 11€ poštnine. Za moje potrebe sem vzel brez liwe view, ker nakoncu itaq maš na telefonu aplikacvijo in lahko pogledaš prek tega in mi ne oddtehta tiste razlike v ceni.
430€ za gopro4 silver pa mi res ni za dajat...
Konkretno pa je preizkusil še nisem...

Kupil sem tudi na ebayu palico 60cm dolgo ,k upit pa moram še nek vakumski nosilec za avto. Kaj priporočate?
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

A nima Sony itak un standardiziran navoj? Karkoli na ebayu bi moglo biti torej primerno?
Uporabniški avatar
UrosJ

Ja ima standardni navoj... Bom se pri nas pogledal koliko hocejo imet za omenjeni nosilec....
Odgovori