GoPro4 Silver edition
GoPro4 Silver edition
Pozdravljeni,
Zanima me če ima kdo omenjeno kamero tukaj na forumu? Premišljujem da bi nekaj v tej smeri kupil.
Če ima kdo kak koristen nasvrt bi bil zelo vesel.
Se da na tej kameri spreminjat kot zajema videa? Kvaliteta videa je zadovoljiva?
lp
Uroš
Zanima me če ima kdo omenjeno kamero tukaj na forumu? Premišljujem da bi nekaj v tej smeri kupil.
Če ima kdo kak koristen nasvrt bi bil zelo vesel.
Se da na tej kameri spreminjat kot zajema videa? Kvaliteta videa je zadovoljiva?
lp
Uroš
Re: GoPro4 Silver edition
Kvaliteta videa je top že pri trojki, tako da glede tega ne skrbi.
Squealing tire is a happy tire 
Predvidevam da je podobna kukr 3 jka.. Na 3 jki mas 3 razlicne kote zajema. baje 4 ka zna snemat bols ponoc kar je dost uredu ker 3jka ne zna neki najbols.. Kvaliteta videa je pa uspr.. pomojm nimas kj sfalit ce jo kups..
Še vedno iščem najboljšo ponudbo za omenjeno kamero? Mi lahko kdo kje kaj zrihta, kak € ceneje? lp
Mogoče bi povedal za koliko si jo najceneje našel?
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Dobrih 370€ ! Cene pa so tudi do 430€ :S .
Dvomim da boš dobil ceneje. Ja cene so šle kar nekaj gor, Black je tudi okrog 520, pa je bila 450.
Takole ti povem, enostavno škoda toliko denarja za eno kamerco. Poglej raje kaj v tej smeri: http://www.aliexpress.com/item/SJ4000-s ... 96695.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Na lastne oči videl 1080p posnetke in res fenomenalna zadeva za svoj denar, nekatere imajo tudi wifi za izmenjavo podatkov, vse imajo ekranček in zraven dobiš veliko opreme. Poglej še malo po Aliexpressu za te kamere, so tut verzija sj3000, malo starejša vendar dobra (jaz sem imel v rokah sj3000 in tudi snemal sem z njo) zajame res širok kot in še enkrat kvaliteta slike je TOP.
Na lastne oči videl 1080p posnetke in res fenomenalna zadeva za svoj denar, nekatere imajo tudi wifi za izmenjavo podatkov, vse imajo ekranček in zraven dobiš veliko opreme. Poglej še malo po Aliexpressu za te kamere, so tut verzija sj3000, malo starejša vendar dobra (jaz sem imel v rokah sj3000 in tudi snemal sem z njo) zajame res širok kot in še enkrat kvaliteta slike je TOP.
No ja top ravno ni. Pa si imel samo tole fake ali zraven tudi GoPro?
Sem imel in izgubil črnega heroja. 
Če nimaš jasne ideje kaj boš z njem počel in to počel pogosto, je po mojem mnenju nakup take kamerce dokar neracionalna odločitev. Za občasne snemalne izpade, je čisto ok, če se poslužiš telefona (sodobni telefoni snemajo čisto spodoben video) in nosilca.
Če nimaš jasne ideje kaj boš z njem počel in to počel pogosto, je po mojem mnenju nakup take kamerce dokar neracionalna odločitev. Za občasne snemalne izpade, je čisto ok, če se poslužiš telefona (sodobni telefoni snemajo čisto spodoben video) in nosilca.

Sem imel oboje, in imel sem možnost sprobat tudi gopro brez tistega zaslona, kar pa je zelo nepraktično. Zakaj pa naj ne bi bila top? si preizkusil to zadevo? Al je to spet tisto kar nardi kitajc je slabo?skopusnik napisal/-a:No ja top ravno ni. Pa si imel samo tole fake ali zraven tudi GoPro?
Samo poglej npr. podjetje Oneplus in kaj izdelujejo, ja kitajci so, sama kvaliteta telefonov pa boljša kot pri Samsung, htc ipd....
Ce se neves je vecinoma vse izdelano na kitajskem.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Jaz imam SJCAM SJ4000 WiFi. Zraven sem še dobil dodatno baterijo, polnilec, avto polnilec, vakumsko držalo in pa micro SD kartica 32MB. Vse skupaj pride 200€ (Poštnina,Carina, DDV).
Imam še eno viška....

Imam še eno viška....

In kako si zadovoljen z tole kamero? Ima kolikor tolikor dobro stabilizacijo? Kakšno maš zadnjo ceno? Ja je dosti za gopro denarja ja. Kupujem pa za bolj kot ne prosti čaš in hec. Kaj profesionalno se ne mislim ukvarjat z njo. Za posnet kakšne kadre itd...
Ima kolega, sem gledal njegove posnetke zraven mojih iz GoPro 3+. Razlika je očitna. Kaj pa, ko kaj crkne? Pošiljati nazaj v Hongkong...revier napisal/-a:Sem imel oboje, in imel sem možnost sprobat tudi gopro brez tistega zaslona, kar pa je zelo nepraktično. Zakaj pa naj ne bi bila top? si preizkusil to zadevo? Al je to spet tisto kar nardi kitajc je slabo?skopusnik napisal/-a:No ja top ravno ni. Pa si imel samo tole fake ali zraven tudi GoPro?
Samo poglej npr. podjetje Oneplus in kaj izdelujejo, ja kitajci so, sama kvaliteta telefonov pa boljša kot pri Samsung, htc ipd....
Uroš, zakaj pa ne pogledaš za 3+ Silver + LCD?