Hvala za nasvet, bom uredil zadevoStorz napisal/-a:Aja lhko bi koperov al pa prestavu v vodiče in nasvete pa potem še dopolniš.. k kle notr bojo teži najdl..
Moje mnenje.
Lp
Hvala za nasvet, bom uredil zadevoStorz napisal/-a:Aja lhko bi koperov al pa prestavu v vodiče in nasvete pa potem še dopolniš.. k kle notr bojo teži najdl..
Moje mnenje.

Ja glede rdeče se recimo malo sekiram, ker mogoče res bol udari navzven kot modra, ampak moram rečt, da sem samo priklopil v avtu in se mi navsezadnje prav dopade izgled, ker naredi tako bol živo rdečo barvo venStorz napisal/-a:Lepo si naredu sam škoda je ker ti mal prebija na ardečo .. Ampak najbrš ti je vseeno glede na to, da pravš da ti je posmodl par živcov
bo nekaj v tem smislu ja hahjurko napisal/-a:a si to kar novoletne lučke napelu zadi![]()
Po resnici povedano nisem imel takšne plastike pri roki, sicer sva s kolegom izrezala iz modrega ovitka takšen model folije, kot je bil originalen notri, ampak je svetilnost bila še tolk slabša in ni razporedilo svetlobe okrogjurko napisal/-a:a ti pol nimač barvne prozorne plastike zadi?
Aja pardon, pa se mi je zdelo, ko sem že prlimal post, da si mogoče pa original folijo mislil hehjurko napisal/-a:ne mislu sm če je bla prej pač oranžna folija tam

bi lahko reko, da skor večjo ko pa pametjurko napisal/-a:maš srečo ja
Kaj pa če bi tam vmes, med rdečo in modro, neko fizično pregrado? Da bi vmes nalepil nek majhen košček plastike?GrizZzLy91 napisal/-a:Ja glede rdeče se recimo malo sekiram, ker mogoče res bol udari navzven kot modra, ampak moram rečt, da sem samo priklopil v avtu in se mi navsezadnje prav dopade izgled, ker naredi tako bol živo rdečo barvo venStorz napisal/-a:Lepo si naredu sam škoda je ker ti mal prebija na ardečo .. Ampak najbrš ti je vseeno glede na to, da pravš da ti je posmodl par živcov![]()
![]()
Saj to sem tudi že pomislil, ampak da grem zdaj vse trgat narazen, ker je praktično vse pritrjeno s toplotnim lepilom bom potrgal vse narazen in zaenkrat bom kar pustil takole, če bo kaj hotelo zajbavat, se bom pa še mogoče tega lotil, da omilim malo rdeco barvofranko napisal/-a:Kaj pa če bi tam vmes, med rdečo in modro, neko fizično pregrado? Da bi vmes nalepil nek majhen košček plastike?GrizZzLy91 napisal/-a:Ja glede rdeče se recimo malo sekiram, ker mogoče res bol udari navzven kot modra, ampak moram rečt, da sem samo priklopil v avtu in se mi navsezadnje prav dopade izgled, ker naredi tako bol živo rdečo barvo venStorz napisal/-a:Lepo si naredu sam škoda je ker ti mal prebija na ardečo .. Ampak najbrš ti je vseeno glede na to, da pravš da ti je posmodl par živcov![]()
![]()