Renault Clio Storia 1.5 dci

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
GrizZzLy91

Re: Renault Clio Storia 1.5 dci

Odgovor Napisal/-a GrizZzLy91 »

Storz napisal/-a:Aja lhko bi koperov al pa prestavu v vodiče in nasvete pa potem še dopolniš.. k kle notr bojo teži najdl..

Moje mnenje.
Hvala za nasvet, bom uredil zadevo :)

Lp
Uporabniški avatar
GrizZzLy91

No in danes se je spet nekaj premaknilo in sicer se je menjavala osvetljava v ventilaciji. V glavnem dela in živcev je bilo dovolj požganih, tako da kakor je prišlo, sem z izdelkom več kot zadovoljen :).

Če še koga zanima, kako "spipati" ventilacijo iz cliota, je potrebno odstraniti radio in tisti pleh, ki je poleg radia, da bote prišli do 2 torx vijakov, ki držita ventilacijo notri. Pod radiem še odstranite tisto tanko plastiko, da boste potem s šraufncigerjem odpeli ventilacijo in bo začela plesati sem ter tja...potem pa jo samo malo potisnite nazaj in odstranite spodnjo plastiko, ki se drži na ventilacijo in potisnite v levo in ventilacijo boste imeli v rokah :).

Tukaj pa še 2 slikci današnjega dela (ponovno se zahvaljujem za pomoč svojemu kolegu harty-ju, ki si je vzel čas in da sem mu še požr nekaj živcev :D :D 8)

Slika
Slika

Lp
Uporabniški avatar
Storz
Kraj: Vrhnika oz tm okol

Odgovor Napisal/-a Storz »

Lepo si naredu sam škoda je ker ti mal prebija na ardečo .. Ampak najbrš ti je vseeno glede na to, da pravš da ti je posmodl par živcov :P
Uporabniški avatar
GrizZzLy91

Storz napisal/-a:Lepo si naredu sam škoda je ker ti mal prebija na ardečo .. Ampak najbrš ti je vseeno glede na to, da pravš da ti je posmodl par živcov :P
Ja glede rdeče se recimo malo sekiram, ker mogoče res bol udari navzven kot modra, ampak moram rečt, da sem samo priklopil v avtu in se mi navsezadnje prav dopade izgled, ker naredi tako bol živo rdečo barvo ven :D :twisted: .
Ja živci so bili kar precej na maximumu danes, tako da kljub vsemi se mi dopade veliko bolj, kot pa sem pričakoval, da se mi bo :) 8) .
Uporabniški avatar
jurko
Kraj: Gorenja vas

Odgovor Napisal/-a jurko »

a si to kar novoletne lučke napelu zadi :D :D
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Uporabniški avatar
GrizZzLy91

jurko napisal/-a:a si to kar novoletne lučke napelu zadi :D :D
bo nekaj v tem smislu ja hah :D sicer kruto, pa resnično, da je notri nabitih 25 ledic ker drugače nisem znal rešit, ker ni prepuščalo svetlobe skozi oznake, tako da je pač prišlo tako kakor je :lol: . Saj ko pride naslednji božič in vse to, bom vzel ventilacijo iz avta in jo obesil na jelko pa bo phah :mrgreen: 8)
Uporabniški avatar
jurko

a ti pol nimač barvne prozorne plastike zadi?
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Uporabniški avatar
GrizZzLy91

jurko napisal/-a:a ti pol nimač barvne prozorne plastike zadi?
Po resnici povedano nisem imel takšne plastike pri roki, sicer sva s kolegom izrezala iz modrega ovitka takšen model folije, kot je bil originalen notri, ampak je svetilnost bila še tolk slabša in ni razporedilo svetlobe okrog :? , mogoče res nisem imel pravega materiala pri roki, ampak sem vseeno več kot zadovoljen in mogoče je res, da bi rabil ustrezen material in bi bilo tudi delo lažje, ampak zaenkrat bo ostalo tako :)
Uporabniški avatar
jurko

ne mislu sm če je bla prej pač oranžna folija tam :D
Uporabniški avatar
GrizZzLy91

jurko napisal/-a:ne mislu sm če je bla prej pač oranžna folija tam :D
Aja pardon, pa se mi je zdelo, ko sem že prlimal post, da si mogoče pa original folijo mislil heh :D. Ja bila je, ampak se je na srečo dala odstraniti, sva imela z Ales112 že debato in ima on zlito folijo gor na meganu, tako da hvala bogu je pri meni šlo dol :).

Evo še sliko od folije kako zgleda:
Slika

Tako da to se je dalo res enostavno odstraniti in ni bilo problemov na srečo :lol: :wink:
Uporabniški avatar
jurko

maš srečo ja :D
Uporabniški avatar
GrizZzLy91

jurko napisal/-a:maš srečo ja :D
bi lahko reko, da skor večjo ko pa pamet :D :D
Uporabniški avatar
franko
Kraj: dolenjske benetke

Odgovor Napisal/-a franko »

GrizZzLy91 napisal/-a:
Storz napisal/-a:Lepo si naredu sam škoda je ker ti mal prebija na ardečo .. Ampak najbrš ti je vseeno glede na to, da pravš da ti je posmodl par živcov :P
Ja glede rdeče se recimo malo sekiram, ker mogoče res bol udari navzven kot modra, ampak moram rečt, da sem samo priklopil v avtu in se mi navsezadnje prav dopade izgled, ker naredi tako bol živo rdečo barvo ven :D :twisted:
Kaj pa če bi tam vmes, med rdečo in modro, neko fizično pregrado? Da bi vmes nalepil nek majhen košček plastike?
use se da sam če se če
Uporabniški avatar
GrizZzLy91

franko napisal/-a:
GrizZzLy91 napisal/-a:
Ja glede rdeče se recimo malo sekiram, ker mogoče res bol udari navzven kot modra, ampak moram rečt, da sem samo priklopil v avtu in se mi navsezadnje prav dopade izgled, ker naredi tako bol živo rdečo barvo ven :D :twisted:
Kaj pa če bi tam vmes, med rdečo in modro, neko fizično pregrado? Da bi vmes nalepil nek majhen košček plastike?
Saj to sem tudi že pomislil, ampak da grem zdaj vse trgat narazen, ker je praktično vse pritrjeno s toplotnim lepilom bom potrgal vse narazen in zaenkrat bom kar pustil takole, če bo kaj hotelo zajbavat, se bom pa še mogoče tega lotil, da omilim malo rdeco barvo :)
Uporabniški avatar
GrizZzLy91

Po nekem dolgem času se je spet pojavil en manjši update in sicer sem prodal 15 colke od Renaulta in si nabavil 16 colske felge Brock RC 18 z novimi gumami Sava Intensa UHP XL 195/45.

Za moj okus felge zelo lepo sedejo na avto edino kar mu manjka pa je, da bi ga znižal, kar pa mi preprečujejo ceste pri nas in zime :mad: :mad: ...tako da zaenkrat bo ostalo tako, mogoče pa še pride kakšno nižanje kdaj :twisted: :D 8) .

In še sliki kako vse skupaj izgleda (na 2. sliki pustimo podrobnosti kaj je poleg zraven slikano :oops: :mrgreen: )

drugače zadaj pa je še slikana moja bivša "struja" :mrgreen: in sicer Nissan Micra 1.0 16v, ki sem jo dobil od fotra, potem sem si jaz nabavil Cliota in sem ga potisnil nazaj fotru, ker tale avto je traktor vsaj kar se mašine tiče :twisted: :lol:

Slika
Slika

Slika, da so vsi skupaj gor je pa nastala zato, ker so bili vsi potrebni enega vredu pranja hehe :mrgreen: :mrgreen:

Tako da to je to zaenkrat, namen imam pobarvati še prednje letve, ker izgledajo vedno slabše tako da takoj ko bodo zadostne finance se bo to tudi uredilo in potem bo avto vsaj po izgledu tako kot mora bit kolker tolk :wink: :D

Lp
Odgovori