Renault Clio II 1.2 16V by Dzafo
Re: Renault Clio II 1.2 16V by Dzafo
In še slaba novica. Včeraj mi je mehanik sporočil, da ni napaka v "šobah", nato je prišel do spoznanja da je težava v elektroniki, in sedaj so ugotovili da tudi elektronika ni. Kaj bi to lahko bilo - nevem. Avto bo ostal še cca 5 dni pri njemu. 
Meni je podobno nagajalo ko je začelo prebijati na 4 svečki. Po menjavi tuljav, je deloval brezhibno.
- domzikales
- Kraj: Velenje
Piši mu na mail ali pa ga pokliči, pa ti bo vse povedal.dzafo napisal/-a:Kok cca pa pride chip tuning?
Hvala, LP!
Kar te ne uniči, te okrepi!
Zanima me, ce bi odstranil okvirje, katero lepilo bi moral uporabiti za fiksiranje tablic:)?
overkill...
bo v strahu pred izgubo tablce s to TESO polepil celo in je nikoli več dobil dol, oz. bo ko rolada
Čist navadna ta'pocen Tesa za notranjo uporabo je več k dost močna.

bo v strahu pred izgubo tablce s to TESO polepil celo in je nikoli več dobil dol, oz. bo ko rolada

- domzikales
- Kraj: Velenje
Maš kr prav kar si napisal, ampak da res ne bo zgubil naj vzame unega. Sej pa nerabi polepit celo tablico. Da trakce po robovih pa enega po sredini pa je. Vsaj tk sem js naredu.Drejchi napisal/-a:overkill...
Kar te ne uniči, te okrepi!
Kaj ni nekaj fora da lahko v mesecu po nakupu avta zahtevaš denar nazaj? Al nekaj podobnega...
Hehe, to sicer ne vem, je pa ta ki nam ga je prodal že obljubil, da bo dal polovico denarja za popravilo. Zelo fer gospodič! Hvala za Teso, kje se pa to da dobiti in kakšna je cena cca?pluty napisal/-a:Kaj ni nekaj fora da lahko v mesecu po nakupu avta zahtevaš denar nazaj? Al nekaj podobnega...
Js sm kupu u obiju. 4 metre traka stane 12 evrov, 1,6 metra pa men se zdi 6 evrov
Evo ga, moj Clio je prišel s servisa, napaka je bila v ventilih in zamenjanih je bilo vseh 16, avto dela kot nov. Cena popravila 700€. Takoj ko je prišel s servisa, sem se lotil dela. Med drugim sem tudi nalepke z zadnje šipe dol odlimal, sem se zajebaval 20 minut!
Kot nevem kateri uporabnik na forumu, sem tudi jaz okrasne "lajštne" prelimal s carbonom, kot pa je iz slike razvidno, sem kupil tudi preproge, fajn je ker so z modro obrobljene, kot zunanjost avtomobila.

Med drugim se se lotil tudi projekta s tablicami. Kupil sem to "ta močno teso" za zunanjo uporabo, na zadnji strani škatle piše, da je specificirana še posebaj za nabiralnike, tablice, ipd.

Avto je poln bencina
!

In še nekaj random slik
( ps: zamenjane so bile tudi radkape, tiste prejšne so bile malce popokane) :

In pa še ena s pomočjo photoshopa:

Med drugim se se lotil tudi projekta s tablicami. Kupil sem to "ta močno teso" za zunanjo uporabo, na zadnji strani škatle piše, da je specificirana še posebaj za nabiralnike, tablice, ipd.

Avto je poln bencina

In še nekaj random slik

In pa še ena s pomočjo photoshopa:

- Truckdriver \8/
- Kraj: Grosuplje
Lepo rihtaš
sam tista cena popravila je pa mal lovska 
Prijaznost, strpnost in brzina na cesti moja so vrlina 
Hm mehanika poznamo že ene 10 let, tko da ne verjamem da bi napenju. Je blo pa kr stvari za popravit, neko brušenje glave, pa h drugim je peljal ker je mislil da je šla elektronika, pa neke tekočine ki se jo doda v bencin, in tako to nanese.Truckdriver \8/ napisal/-a:Lepo rihtašsam tista cena popravila je pa mal lovska
A pozna kdo kakega, ki prodaja original ALU platišča original od Renaulta 15 ali 16 colske?
možna je samo menjava.