kaj to ma polota 1.4 75KM? pa samo glavo je znizu, al je se kej druzga slihtu? za kolk jo je pa znizu? nekje sem prebral, da naj bi blo "pravilo", da za vsak 0.1mm nizano glavo pridobis 1KM (to naj bi v grobem drzalo)!BoneS napisal/-a:coupe ma 110 km, njegov polo pa 75, pa ga ne dohajam
Renault Clio 1.4 Chip tuning
1. Ce to nrdis, a je kej riskantno za masino, da se prej pokvar?BoneS napisal/-a:dost ljudi posega po sportnih glavah motorjev-brat ima na polotu znizano glavo in lh recem, da gre ko sneta sekira. na koncni hitrosti ne pridobis, pospeske ma pa brutalne![]()
coupe ma 110 km, njegov polo pa 75, pa ga ne dohajam
2. Kok pa pride tak poseg? $$
3. Kak je pa kej z tehnicnim??
1. ce prevec znizas glavo lahko pride do klenkanja (prehitrega vziganja mesanice), frugace pa ni "nevarno" za masino (ce lahko tako recem)
2. to ti lahko naredijo na LPP oz kdorkoli, ki ima reskar in malo znanja.. ..kokr sm bral, kosta cca 10k
3. vse bi mogl bit OK! ni ga junaka, ki bi na oko pogruntal, da si dal glavo nizat!
2. to ti lahko naredijo na LPP oz kdorkoli, ki ima reskar in malo znanja.. ..kokr sm bral, kosta cca 10k
3. vse bi mogl bit OK! ni ga junaka, ki bi na oko pogruntal, da si dal glavo nizat!
- Guano_Apes
da ne odpiram nove teme:D sej smo v istih vodah;)
jaz imam cliota 1.4 letnik 1995, pa je imel sodelavec od mojga oceta, cliota 1.2 letnik 1997 in ga je samo sprogramiral( upam da se prav rece) in me je kar posteno na avtocesti prehitel, ceprav sem ga stiskal do konca je sel mimo mene ko raketa.
pa se to, edino kar je bilo pri njemu predelano, je bilo to da je bil avto znizan, nobenih izpuhov in nizanj glav itd.
pa me zdaj zanima, ce se to da narediti na moji energy masini.
hvala!!
jaz imam cliota 1.4 letnik 1995, pa je imel sodelavec od mojga oceta, cliota 1.2 letnik 1997 in ga je samo sprogramiral( upam da se prav rece) in me je kar posteno na avtocesti prehitel, ceprav sem ga stiskal do konca je sel mimo mene ko raketa.
pa se to, edino kar je bilo pri njemu predelano, je bilo to da je bil avto znizan, nobenih izpuhov in nizanj glav itd.
pa me zdaj zanima, ce se to da narediti na moji energy masini.
hvala!!

事実は拳ではない!