Clio II 1.4 16v - Neven

Predstavite Vašega Renault-a
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

zgleda lep :D kje si pa zadnjo tablco zgubu? :lol:
Zadnjič spremenil dr__de, dne 03 Jan 2012, 02:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Neven
Kraj: Piran

Odgovor Napisal/-a Neven »

dr__de napisal/-a:zgleda lep :D kje si pa zadnjo tablco zgubu? :lol: sm te vidu učeri v piranu, si šou glih od žene najbrž :lol:
Ej. Se zamenjal tablice, pa prejšnji lastnik je imel zadnjo tablico s trakom zalepljeno, tako da sem se malo vozu brez zadnje tablice, dokler nisem tesa trak kupu pa svojo zadaj zalepu. :D
Ja drugič poblendaj al kaj da se ustavim :lol:
dr__de

sm vidu ja da je bla kr fajn zadnja nalepljena, ker si meu polno lepila še zadej :lol: Kako si pa dobil staro tablico dol? si jo fajn zvil? :lol:

Pa če bi blendov, bi blendov v cerkev :lol:
Uporabniški avatar
Neven

Ja kr na teško je šlo dol. Malo nitra in gre vse dol. Jaz sem svojo še bolj zalepu zadaj :lol:

Pa kaj voziš ti?
dr__de

Neven napisal/-a:Ja kr na teško je šlo dol. Malo nitra in gre vse dol. Jaz sem svojo še bolj zalepu zadaj :lol:

Pa kaj voziš ti?
Pa se je zvila al je cela ostala?

vozim pa megana 1 ph2 :wink:
Uporabniški avatar
Neven

Se je zvijala ja :D

Danes sem dal gor original alu platišča in Toyo gume 195/50R15. Res da so gume še kr zrabljene, ma za silo bo. Ker nočem novih zimskih uničit. Upam, da ta mesec ko bo plača nove gume vzamem. :wink:
Uporabniški avatar
daviddci
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a daviddci »

Malo pazi ker 195/50/15 ni homologirana... :wink:
Uporabniški avatar
Neven

Ok spet imam vprašanje. :D

Bi lahko bila optika kriva, da ko zavijam v levo, pri malo večji hitrosti 60Km/h+ se sliši koda neki trese, koda guma drsa ob nekaj? Isto je bilo ko sem imel 14ke in zdej imam R15 gor.

Glede na to da prvič vozim Cliota, je normalno, da ko dodam gas oz. spustim gas se menjalnik ful premiika, prav tako če imam v 4. prestavi 120Km/h+ ful teško dam v 5. prestavo. Drugače gre lepo. Tudi rikverc vsake tolko zaruži malo...
V petek imam redni servis, magari bom še njih prašal kaj...

Hvala, LP iz peklensko vroče obale. :lol:
Uporabniški avatar
lukeatluke

Odgovor Napisal/-a lukeatluke »

Za drugo tezavo je zelo verjetno kriv nosilec menjalnika.
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Ja za tresenje, za škrtanje pa ne. Škrtanje v vzvratno prestavo rešiš tako da pred tem daš v kakšno drugo (recimo v 1. in nato v R), kaj drugega še nisem ugotovil.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
Neven

Na pooblaščenem servisu, bi že samo pregled menjalnika drago plačal, ne? Jst sem ful delikaten :D Je malo nerodno, da ko avto stisnem in hočem dat v 5. prestavo, da moram počakat malo da obrati padejo, pa pol dam.. :?

Upam, samo da ni kaj hudo narobe z menjalnikom. In pravtako upam da rabim samo optiko nardit 8)
Uporabniški avatar
Neven

Lp spet. :evil:

Danes sem peljal avto na redni servis, pravtako so mi pregledali celotno vozilo. Kot pravijo je vse kot mora bit, prejšni lastnik naj bi pred kratkim menjal tudi zobati jermen, tako da so besede bivšega lastnika resnične. :lol:

Slika

Jutri pa po Hertz zvočnike :twisted:

Aja, nisem se spomnil pogledat danes, kaj zadaj ima Clio že kje odprtino za zvočnike, tako kot spredaj? Ker jih nebi dajal na polico.
---
Renault Clio II Ph2 °1.4 16v°
Uporabniški avatar
flashridr
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a flashridr »

Malo gledam tale tvoj račun od menjave olja pa se sprašujem kam so spravili 5,2l olja. Kolikor vem pri mojem je bilo dovolj 4l, tako da prašaj jih ker cca 10€ je pa kr velika razlika v denarju.

Zvočnike lahko montiraš tudi v boke zadaj. velikost v originalu je 13cm
Prav tako je spredaj velikost 13cm. Z malo predelavami se da dobiti nortri tudi 16cm zvočnike.

LP Flash
Državni prvak EMMA ESPL Expirienced 2 Woofer 2011
Državni prvak EMMA ESPL Advanced Trunk 2 Woofer 2012
Montaža avtoakustike Boss Audio Systems Kranj
Uporabniški avatar
Neven

Hja nevem kam so spravli 5.2l olja... Bomo vidli, kmalu mora kolega na servis pa da vidimo če bo razlika (pravtako renault clio). :wink:

No super, da je zadaj prostor za zvočnike. Mislim pa da bo 13cm dovolj veliko. :lol:
---
Uporabniški avatar
Neven

Ok. Danes mi je spet pisalo "Oil - - - - -" in gorela lučka za servis... Učeraj narejen servis... omg

P.S.: Kupil 4 Hertz zvočnike, slikice jutri. :lol:
---
Odgovori