Clio II 1.4 16v - Neven
-
dr__de
Ej. Se zamenjal tablice, pa prejšnji lastnik je imel zadnjo tablico s trakom zalepljeno, tako da sem se malo vozu brez zadnje tablice, dokler nisem tesa trak kupu pa svojo zadaj zalepu.dr__de napisal/-a:zgleda lepkje si pa zadnjo tablco zgubu?
sm te vidu učeri v piranu, si šou glih od žene najbrž
Ja drugič poblendaj al kaj da se ustavim
-
dr__de
-
dr__de
Ok spet imam vprašanje.
Bi lahko bila optika kriva, da ko zavijam v levo, pri malo večji hitrosti 60Km/h+ se sliši koda neki trese, koda guma drsa ob nekaj? Isto je bilo ko sem imel 14ke in zdej imam R15 gor.
Glede na to da prvič vozim Cliota, je normalno, da ko dodam gas oz. spustim gas se menjalnik ful premiika, prav tako če imam v 4. prestavi 120Km/h+ ful teško dam v 5. prestavo. Drugače gre lepo. Tudi rikverc vsake tolko zaruži malo...
V petek imam redni servis, magari bom še njih prašal kaj...
Hvala, LP iz peklensko vroče obale.
Bi lahko bila optika kriva, da ko zavijam v levo, pri malo večji hitrosti 60Km/h+ se sliši koda neki trese, koda guma drsa ob nekaj? Isto je bilo ko sem imel 14ke in zdej imam R15 gor.
Glede na to da prvič vozim Cliota, je normalno, da ko dodam gas oz. spustim gas se menjalnik ful premiika, prav tako če imam v 4. prestavi 120Km/h+ ful teško dam v 5. prestavo. Drugače gre lepo. Tudi rikverc vsake tolko zaruži malo...
V petek imam redni servis, magari bom še njih prašal kaj...
Hvala, LP iz peklensko vroče obale.
- lukeatluke
Na pooblaščenem servisu, bi že samo pregled menjalnika drago plačal, ne? Jst sem ful delikaten
Je malo nerodno, da ko avto stisnem in hočem dat v 5. prestavo, da moram počakat malo da obrati padejo, pa pol dam..
Upam, samo da ni kaj hudo narobe z menjalnikom. In pravtako upam da rabim samo optiko nardit
Upam, samo da ni kaj hudo narobe z menjalnikom. In pravtako upam da rabim samo optiko nardit
Lp spet.
Danes sem peljal avto na redni servis, pravtako so mi pregledali celotno vozilo. Kot pravijo je vse kot mora bit, prejšni lastnik naj bi pred kratkim menjal tudi zobati jermen, tako da so besede bivšega lastnika resnične.

Jutri pa po Hertz zvočnike
Aja, nisem se spomnil pogledat danes, kaj zadaj ima Clio že kje odprtino za zvočnike, tako kot spredaj? Ker jih nebi dajal na polico.
Danes sem peljal avto na redni servis, pravtako so mi pregledali celotno vozilo. Kot pravijo je vse kot mora bit, prejšni lastnik naj bi pred kratkim menjal tudi zobati jermen, tako da so besede bivšega lastnika resnične.

Jutri pa po Hertz zvočnike
Aja, nisem se spomnil pogledat danes, kaj zadaj ima Clio že kje odprtino za zvočnike, tako kot spredaj? Ker jih nebi dajal na polico.
---
Renault Clio II Ph2 °1.4 16v°
Renault Clio II Ph2 °1.4 16v°
Malo gledam tale tvoj račun od menjave olja pa se sprašujem kam so spravili 5,2l olja. Kolikor vem pri mojem je bilo dovolj 4l, tako da prašaj jih ker cca 10€ je pa kr velika razlika v denarju.
Zvočnike lahko montiraš tudi v boke zadaj. velikost v originalu je 13cm
Prav tako je spredaj velikost 13cm. Z malo predelavami se da dobiti nortri tudi 16cm zvočnike.
LP Flash
Zvočnike lahko montiraš tudi v boke zadaj. velikost v originalu je 13cm
Prav tako je spredaj velikost 13cm. Z malo predelavami se da dobiti nortri tudi 16cm zvočnike.
LP Flash
Državni prvak EMMA ESPL Expirienced 2 Woofer 2011
Državni prvak EMMA ESPL Advanced Trunk 2 Woofer 2012
Montaža avtoakustike Boss Audio Systems Kranj
Državni prvak EMMA ESPL Advanced Trunk 2 Woofer 2012
Montaža avtoakustike Boss Audio Systems Kranj