Renault Clio III Avtoradio CD/MP3
moj je tak, ima pa v reži za CD na skrajnih koncih ledico, ki je pa tvoj na sliki nima...tko da ne vem, čemu ta razlika.
moj ma občasno tudi težavo pri predvajanju. sumim CD, če pa ni CD je pa kvaliteta mp3-jev. neki je problem, probaj CD-je, ki pri drugih bere/predvaja brez težav.
Jaz mp3-je convertiram direkt iz youtube "imam nek konverter", in mogoče je tle bistvo problema.
LP
moj ma občasno tudi težavo pri predvajanju. sumim CD, če pa ni CD je pa kvaliteta mp3-jev. neki je problem, probaj CD-je, ki pri drugih bere/predvaja brez težav.
Jaz mp3-je convertiram direkt iz youtube "imam nek konverter", in mogoče je tle bistvo problema.
LP
Ma js sm probal posnet najkvalitetnejše mp3-je.. torej 320kbps, pa tudi razne remixe.. ki so spremenljivega kbps.. itd.. pa sem pa tja kakšen komad prekine.. npr. danes vožnja ca. 15min mi je prekinlo 3x (pa sploh ni blo nikakršne luknje na cesti takrat ko je prekinlo). potem ko sem ponovno štartal pa izpisalo Error.
Gre pa za nepoškodovan mp3 cd. Navadne audio cd-je mi pa bere brez problema.. pa tudi če po makadamu vozim. Ne vem no.. prej sem imel v starem avtu en avtoradio za mp3.. je bral vse res vse brez problema.. sedaj v novem avtu pa se mi zdi da bi tudi moralo delovat kot je treba.. saj gre za novo vozilo in nov avtoradio.. ?
dci.. ko si napisal ''moj ma občasno tudi težavo pri predvajanju.'' ..koliko je to občasno? Ne vem.. ker če so takšni teli radioti so pač takšni.. ne bo pomagala zamenjava.. Meni šteka lih tolk da me moti.. ne vem kakšen komad gre skozi lepo.. pol pa ta drug 2x štekne.. itd.. čudi me pa da na audio cd-ju isti komadi in isti ''mp3 -> AUDIO CD'' ne štekajo sploh.
Zgleda da bo to! Sem posnel mp3 cd z pesmimi z 128kbps.. in glej ga zlomka deluje brez problema! Prejle sem imel vse cd-je z 320kbps. Bo treba pač spreminjat kvaliteto na 128kbps in to je toSomeOne989 napisal/-a:Pri meni so bili isti problemi. Zapeči isti CD 2x in preveri če ti istih komadov ne predvaja. Če ti istih ne, je problem v kvaliteti mp3-ja. Nekaterih bitrate-ov ne podpirajo avtoradiji oz slabših ali boljših kvalitet ne predvajajo (vsaj ne nizkocenovni radiji). Isti problem sem imel pri C3 2010 in pri C4 2011. Tko da možno je da je to to. LP