tečaj varne vožnje (Vransko)

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
jerc

Odgovor Napisal/-a jerc »

Priporočam tudi jaz :) sicer so pomojem že vse povedali moji predhodniki, dodal bi le, da ko sem bil tam jaz, nam je inštruktor povedal, da je prišlo enkrat do nesreče in se je neka voznica zaletela v ograjo(zato ker jo je zagrabila panika in je pritiskala plin namesto zavore...nekaj v tem stilu :D ) ..in še to pri tisti vaji, ko se voziš v krogu in pol kroga drsi, pol pa ne.. tam je ograja skoraj najbližje(a še zmerom daleč ;) )
Uporabniški avatar
toxius
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a toxius »

Vsi ki imate namen na tečaj varne vožnje malo počakajte, ker sem v dogovorih s centrom varne vožnje, kjer bodo naši člani z veljavno člansko imeli 15% popusta...
Uporabniški avatar
nina25
Kraj: lj-črnuče

Odgovor Napisal/-a nina25 »

15% se bo pa kr poznal......sam pol se morm pa še včlant v klub kjer bom dala 20eur (al kolk že) pa sm na istm :lol: :lol: :lol: ...........ne drgač pa bo za premislt.......sam tista s paniko je pa lušna (upam da pr men kej tazga ne bo) :lol: :lol:
Uporabniški avatar
rontajzel
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a rontajzel »

nina25 napisal/-a:15% se bo pa kr poznal......sam pol se morm pa še včlant v klub kjer bom dala 20eur (al kolk že) pa sm na istm :lol: :lol: :lol: ...........ne drgač pa bo za premislt.......sam tista s paniko je pa lušna (upam da pr men kej tazga ne bo) :lol: :lol:
Clanarina je 21 EUR, cena s popustom je pa 24 EUR nizja. Torej si ze tle 3 EUR v plusu, potem imas pa se kup drugih ugodnosti ;)

Glede tiste omenjen nesrece, ki se je zgodila ravno tisti dan, ko sem bil jaz, pa lahko recem, da kololikor smo uspeli videti in potem izvedeti je bilo vec skode na ograji kot na avtu, kjer je bil rahlo pocen prednji odbijac.
Naša Renaulta:
Megane III (dci110), Megane II (1.6 16V, prodan), Clio II (dci103)
Slika
Slika
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

bam88 napisal/-a:
robertp napisal/-a:
Aless8 napisal/-a: Drži, samo ne v celoti. ''Vrnejo'' ti mislim da 3 ali 4 smrečice.
@ za skopušnika: ko boš imel veljavno vozniško dovoljenje, boš moral v roku 2 let opraviti tudi tečaj varne vožnje. Obvezno.

@ bam88: na tak tečaj te napoti prekrškovni organ, traja 4 dni in stane med 250 in 300 EUR. Udeležba je obvezna, če ne sledi kazen in opravljanje tečaja. 3 dni teorije oz. pranja možganov in 1 dan poligona. Napoti te, ko dosežeš 17 točk zvestobe, unovčijo ti jih potem 4.
pa lahko to sam zaprosis al mors pocakat da naberes pike?
"organ" se spomni nate in te napoti. Dobiš tudi uradno pošto. Ostalo ne velja za vnovčevanje točk zvestobe...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Uporabniški avatar
robertp

nina25 napisal/-a:15% se bo pa kr poznal......sam pol se morm pa še včlant v klub kjer bom dala 20eur (al kolk že) pa sm na istm :lol: :lol: :lol: ...........ne drgač pa bo za premislt.......sam tista s paniko je pa lušna (upam da pr men kej tazga ne bo) :lol: :lol:
Lahko se pa včlaniš v AMZS pa imaš tudi popust na tečaju, pa na tehničnem... Ko sem bil na Vranskem v sklopu ZT za mlade družine sem prejel gratis AMZS članstvo za 1 leto... Sem takoj 20% prišparal letos na tehničnem...
Uporabniški avatar
toxius
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a toxius »

Nisi na istem, članarina je 21€, prišparaš pa s popustom 24,7€, pa še luštne nalepke in izkaznico dobiš od Renault kluba... Pa še marsikako ugodnost pri sponzorjih...
Uporabniški avatar
nina25

toxius napisal/-a:
Nisi na istem, članarina je 21€, prišparaš pa s popustom 24,7€, pa še luštne nalepke in izkaznico dobiš od Renault kluba... Pa še marsikako ugodnost pri sponzorjih...
ostane mi glih za eno kavo pa sok :lol: :lol: .......mal heca,drgač mi ni problema dt tud tistih celih 160eur :wink:
Uporabniški avatar
robertp

Re: tečaj varne vožnje (Vransko)

Ninica
tukaj imaš za gušt (upam da boš videla, če ne pa za prijateljstvo fehti... :))
http://www.facebook.com/home.php#!/vide ... 0696287441
http://www.facebook.com/home.php#!/vide ... 0698127487
Uporabniški avatar
nina25

robertp napisal/-a:Ninica
sorry sam jst ne morm nč vidt :?
Uporabniški avatar
robertp

nina25 napisal/-a:
robertp napisal/-a:Ninica
sorry sam jst ne morm nč vidt :?
A si prijavljena na FB?
Uporabniški avatar
nina25

sm se prjavla na fb k sm hotla it tole pogledat,pa mi ni nč pokazal.....
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Imaš tudi na Youtube nekaj posnetkov.
Meni je bila najboljša hidravlična plošča, ki ti odnese zadni konec. :)
Slika
Uporabniški avatar
nina25

ja sej tm sm si jih že par ogledala :D
Odgovori