Temnenje stekel
- 16v-TwInGo
- Kraj: Ribnica
ne pretiravat fantje...homolomo za sipe pride cca 5k tko da mene je 30k prslo z homologacijo tam okrog...MaTe0 napisal/-a:Kaj pa vem dela ...baje dela vredu pa raje dam kaj vec da je v nulo nareto...neke me zanima pol 30k za temnenje potem pa se + homologacija ne? Pa bo ze spet 45k:) cye
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
sirok je lahko le toliko, kolikor ti zakrivajo sencnikithesharky napisal/-a: izjema je le ozek pas na zgornjem delu
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
A mora dat tapete dol, ko daje folije gor,.. namrec imam predelane tapete in nocem, da mi kdo prcka po avtoakustiki....
Kolk casa traja, da se porihta to temnenje? Postopek - kok casa traja?
V kolkem casu po tem, moras zadevo met v hom. kartoncku,.. a kr isti dam al kako?
Torej spredja vrata 10% zadnja okna 55%... a to zdaj gre cez tehnicnega al ne?
Kje gre homologacije prej skoz,.. v MB al v LJ?
Hvala za odgovore.
Kolk casa traja, da se porihta to temnenje? Postopek - kok casa traja?
V kolkem casu po tem, moras zadevo met v hom. kartoncku,.. a kr isti dam al kako?
Torej spredja vrata 10% zadnja okna 55%... a to zdaj gre cez tehnicnega al ne?
Kje gre homologacije prej skoz,.. v MB al v LJ?
Hvala za odgovore.
Kompare vem da pobere tapete dol...
Meni je temnil Lesnik Oz Perimund...delata skupaj... Prosil sem da mi tapet ne vzame dol in mi jih na mojo zeljo ni, je pa vseeno odlicno narejeno.
Celoten postopek je trajal od 8zjutraj do 11:00, se pravi 3h...mogoce kako minuto vec...delal je pa eden sam. Pri drugih pa je tudi tam - tam nekje 3,4 urce. Odvisno od avta ipd.
Ko mas to narejeno, ti on da papirje s katerimi gres na LPP ali RTI...sam sem sel na LPP in brez problemov sel skoz.
Lahko se ti z njim dogovoris npr danes, da bi temnil drug teden in danes ze oddas vlogo, on ti drug teden temni verjetno pa bos drugi teden tudi dobil ze posto domov, kdaj imas rok da se zglasis tam.
Najbolje bi bilo tako, pa se potem vozis z izpolnjeno postemplano vlogo, ce te slucajno ustavijo policaji...ampak spet je odvisno od policaja. Ampak naj ne bi bilo tezav.
Tako je kot si reku...sprednje 10% oz 90% prepustnosti, zadnje 55% oz 45% prepustnosti.
Ko mas to homologirano ni nobenega problema za tehnicnega.
Meni je temnil Lesnik Oz Perimund...delata skupaj... Prosil sem da mi tapet ne vzame dol in mi jih na mojo zeljo ni, je pa vseeno odlicno narejeno.
Celoten postopek je trajal od 8zjutraj do 11:00, se pravi 3h...mogoce kako minuto vec...delal je pa eden sam. Pri drugih pa je tudi tam - tam nekje 3,4 urce. Odvisno od avta ipd.
Ko mas to narejeno, ti on da papirje s katerimi gres na LPP ali RTI...sam sem sel na LPP in brez problemov sel skoz.
Lahko se ti z njim dogovoris npr danes, da bi temnil drug teden in danes ze oddas vlogo, on ti drug teden temni verjetno pa bos drugi teden tudi dobil ze posto domov, kdaj imas rok da se zglasis tam.
Najbolje bi bilo tako, pa se potem vozis z izpolnjeno postemplano vlogo, ce te slucajno ustavijo policaji...ampak spet je odvisno od policaja. Ampak naj ne bi bilo tezav.
Tako je kot si reku...sprednje 10% oz 90% prepustnosti, zadnje 55% oz 45% prepustnosti.
Ko mas to homologirano ni nobenega problema za tehnicnega.
- RudolfMajstr
- Kraj: Ljubljana