Clio1 Menjava motorja
- R19-racing
- Kraj: koper
- R19-racing
Popolnoma narobe. Williams ima most iste širine kot navadni Clio ali Ventilar. Roke so tiste, ki dajo dodatno širino in se jih da uporabit od R19, čeprav niso popolnoma iste.R19-racing napisal/-a:menjas se prednji most,das od 19 in je pol odspredi avto sirsi
Clio wiliams ma prednji most od 19 1.8 16 v
- R19-racing
danes sem šal gledat za mašino,pa v takšnem stanju kot je...nima smisla,naj bi imela prevoženih 110.000km,cela rjava,leži že več kot leto dni veni na vlagi....sicer je reko da mi jo da za 50€ skupaj z alternatorjem,vendar je nebom kupil. Če ve kdo za poceni 1.4 energy mašino za cliota brezhibno,z nepreveč prevoženih kilometrov,pa da ni vozil kakšen divjak...mi naj piše... najboljše iz okolice MB-ja,pa tja do 60km... fajn bi bilo da je zraven tudi računalnik. LP ponudbe tukaj.
menjal sem mašino,tako da je zdaj noter 1.4, mam pa problem: z računalnikom od 1.2 motorja gre avto ful dobro,ko pa sem dal gor od 1.4 pa avto ni imel iskre,niti benz pumpa ni delala...računalnik je delujoč! Pol pa sem pogledal konektortin nima isto število priklopov... Lahko pustim od 1.2 komp?kr avto leti res dobro...
Vprašanje je, kaj je zate pomeni, da dobro leti.
Lahko da se voziš okoli pač z motorjem, ki dobro dela ali pa tudi ne, kakor koli 1.2 mapa(računalnik) ima manjši duty cycle("dolžina časa vbrizgavanja goriva"), kakor 1.4 mapa.
Probaj še z enim drugim računalnikom, čeprav mislim, da immobilizer(zadeva, ki propoznava kodo ključa oz. centralnega odklepanja) tisti, ki nepusti 1.4 računalniku, da bi zalaufal saj ga nepozna(je iz drugega vozila), 1.2 računalnik pa prepozna in zato dela. Verjetno tudi ni preveč pametno da se voziš s 1.2 računalnikom saj je lahko mešanica prerevna, kar pa ni dobro za motor.
Probaj še z enim drugim računalnikom, čeprav mislim, da immobilizer(zadeva, ki propoznava kodo ključa oz. centralnega odklepanja) tisti, ki nepusti 1.4 računalniku, da bi zalaufal saj ga nepozna(je iz drugega vozila), 1.2 računalnik pa prepozna in zato dela. Verjetno tudi ni preveč pametno da se voziš s 1.2 računalnikom saj je lahko mešanica prerevna, kar pa ni dobro za motor.