In če pogledamo realno je še največji meet do sedaj bil ventilar meet (10+ istih avtov), ko bo 10 Cliotov RS 2. generacije (172+182) ali 3. generacije na kupu bomo pa lahko rekli, da smo stopili skupaj.
Sicer pa brezveze, da sem se vmešal v tole temo ker se me v bistvu ne tiče in niti ne vem točno kdo je začel tele delitve. Mi je vseeno kaj imate nekateri med seboj in vem, da je težava ravno v tem. Če bo kdo organiziral kak meet in mi bo zapasalo bom prišel. Tudi če bo ventilar meet mogoče kot sopotnik ali s svojim. Verjame, da me ne boste napodili ampak se bom lahko vozil z vami. Če bo kdo izmed vas prišel na RS meet ga bom tudi vesel. Kot sem napisal se z vami fajn razumem in upam, da je to obojestransko.
Če pa že pa jaz ne bi rekel skupen meet ampak mogoče Clio Sport & RS meet. Mislim, da je tu jasno, da potem notri padejo vsi tašportni Clioti (Williamsi in ventilarji zaradi česarkoli se jim že tako reče
Lahko bi kaj napisali tisti, ki ste začeli s temi delitvami (sami veste kdo, jaz ne vem točno). Se pa bojim, da tudi, če meet uspe, da se bodo vsi povprek grdo gledali zaradi tega prepucavanja po forumu.