Ventilarji in RSovci, vsi po vrst u glavnm

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Se nimam za outsiderja ker sem se v vaši družbi vedno dobro počutil. 8)

In če pogledamo realno je še največji meet do sedaj bil ventilar meet (10+ istih avtov), ko bo 10 Cliotov RS 2. generacije (172+182) ali 3. generacije na kupu bomo pa lahko rekli, da smo stopili skupaj.

Sicer pa brezveze, da sem se vmešal v tole temo ker se me v bistvu ne tiče in niti ne vem točno kdo je začel tele delitve. Mi je vseeno kaj imate nekateri med seboj in vem, da je težava ravno v tem. Če bo kdo organiziral kak meet in mi bo zapasalo bom prišel. Tudi če bo ventilar meet mogoče kot sopotnik ali s svojim. Verjame, da me ne boste napodili ampak se bom lahko vozil z vami. Če bo kdo izmed vas prišel na RS meet ga bom tudi vesel. Kot sem napisal se z vami fajn razumem in upam, da je to obojestransko. :)

Če pa že pa jaz ne bi rekel skupen meet ampak mogoče Clio Sport & RS meet. Mislim, da je tu jasno, da potem notri padejo vsi tašportni Clioti (Williamsi in ventilarji zaradi česarkoli se jim že tako reče :lol: ) in ostali RSi (novejši Clioti RS in Megane RS).

Lahko bi kaj napisali tisti, ki ste začeli s temi delitvami (sami veste kdo, jaz ne vem točno). Se pa bojim, da tudi, če meet uspe, da se bodo vsi povprek grdo gledali zaradi tega prepucavanja po forumu.
Uporabniški avatar
Little_tortilia_boy

Odgovor Napisal/-a Little_tortilia_boy »

Symon napisal/-a:
Lahko bi kaj napisali tisti, ki ste začeli s temi delitvami (sami veste kdo, jaz ne vem točno). Se pa bojim, da tudi, če meet uspe, da se bodo vsi povprek grdo gledali zaradi tega prepucavanja po forumu.
dejte res mal napisat ozadje tega vsega, kdo in kdaj se je to začel, da bo stvar mal bl jasna...
Slika
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Začelo se je tu:

http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 3&start=30

Nadaljevalo pa ko ni bilo interesa za RS meet in so se RSovci začel štult v "našo" temo in želeli iti z nami.
Nevem no prvo nismo bli enakovredni takoj za tem pa bi šli radi vsi z nami. :roll:
Uporabniški avatar
Little_tortilia_boy

seprav kokr je razvidno iz tega, je killah začeu s to delitvijo...glede na to, da je njegova še edina prisotnost v klubu, mogoče udeležba kkšnega petkovega srečanja enkrat na x mescov, dejmo pustit to za sabo in se probat kdaj skupi dobit
Slika
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Glejte fantje, zdaj pa še res zadnjič in naj se tega ne uzame ponovno kot kakšno provokacijo, delitev,....

Pač ja, že po naravi sem med bol glasnimi zato sem tudi tukaj malo bol aktiven mislim pa da govorim v imenu večine lastnikov clio 1.8 16v.

Mi SMO za skupinski meet, za skupinska srečanja, za druženje z vsemi vami.
Nikoli ni nihče omenil, da vas pa nečemo zraven.

Ampak....

Če smo si že mogli pred dvemi leti naredit svojo temo in da tam debatiramo o svojih meetih naj tako tudo ostane.
Meni osebno so ventilar meeti nekaj posebnega ker pač obožujem ta avto in ker smo z večino lastnikov postali prijatelji in je vbistvu to nekakšno prijatelsko srečanje kjer z veseljem sprejemamo nove "člane" in si med sabo izmenjujemo razne informacije, ideje,...

Vi ste imeli/imate svojo temo in tam se noben od nas ne vtika v vaša srečanja.

Za skupni meet pač odpimo novo temo kjer bomo vsi pa je stvar rešena.
Mi se nočemo delit ampak bi le radi imeli svoja srečanja. Pa ne zaradi kakršne koli zamere iz pretekloti ampak ker vsakemu od nas tako srečanje nekaj pomeni in se v družbi teh naših mlinčkov počutimo najbolje.

Če pa se naredi skupinsko srečanje pa bomo prav tako se vsi odzvali in rade volje prišli. In zaradi nas ne bo potrebe po grupiranju 1.8 16v-2.0 16v-.....

Zdaj pa res upam, da je zadeva jasna in ne bo več polemike zakaj tako "deljenje" oziroma nejevolja ob sprejemanju ostalih avtomobilov v naša srečanja.

Lp
Uporabniški avatar
Little_tortilia_boy

no pol pa se vi še naprej delte, pa mejte svoja srečanja, mi bomo mel pa RS srečanja kamor so vableni usi
Slika
Uporabniški avatar
XiWang

Odgovor Napisal/-a XiWang »

že ko mislim, da smo nardil korak naprej smo spet zdrsnl nazaj :D

a lahko prosm kdo nardi novo temo kjer bomo vsi združeni ali pa se pridružimo že obstoječi "RENAULT Sport meet..." - v vsakem primeru je fajn da se začne znova..

Vse kar hoče night povedat je to, da naj vas ventilar meet ne ovira pri organiziranju skupnih srečanj.. Nas vsekakor ne. Kot mi je jasno smo vsi za skupen Renault sport meet in ne vem zakaj bi se od tega spet distanciral po nepotrebnem. Ventilar meet je neodvisen od ostalih in bi bilo fajn če ostali to spoštujete.. Če se hoče 1x letno dobit določena skupina še ne pomeni, da se ne mormo x-krat letno udeležit ostalih srečanjih. Nič osebnega ampak ljudje enostavno ne delujemo tako, da vsakič ko gremo ven pokličemo vse ki jih poznamo.. vedno so skupine, ki jih izberemo glede na priložnost :D

se lahko torej debata zaključi in začne nova, sveža?
ne hiti počasi....
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

Fantje, jzt mislm da je prou da majo 16v clioti oz R5 gtt svoje meete, pač nostalgija oz. kakor koli hočte temu rečt. Drugač pa ko se organizirajo RS meeti pa je prou da se tud oni prključjo tko kot R5 GTT, saj ste/so vsi iz istega oddelka, pa čeprav to takrat ni bil poimenovan Renault Sport.
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
vepar
Kraj: nm

Odgovor Napisal/-a vepar »

svašta....

že tako se v klubu nič ne dogaja in je bl malo srečanj, potem bi se pa še tisti ki bi se radi srečal delil na mini skupince...

a je tak problem če se naredi skupen meet, da lahko še kak navaden smrtnik vid avto iz RS oddelka pa podebatira s kom?
šezmeri se pač lohk pogovarjaš samo z lastniki ventilarjev(če je razlog to), pa se parkira posebaj itd... pa je volk sit in koza cela...

men so tej ločeni meeti v tko mali državci itak največja glupost..
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več :D
Uporabniški avatar
Drmo.JR
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a Drmo.JR »

Jah eni pač radi komplicirajo :lol:
Slika http://www.enigma-motorsport.si" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

Little_tortilia_boy napisal/-a:no pol pa se vi še naprej delte, pa mejte svoja srečanja, mi bomo mel pa RS srečanja kamor so vableni usi
Kaj lahko nekdo, ki ne pozna celotne zgodbe razbere iz tvoje objave? Da mi z ventilarji se hočemo samo med sabo družit, fantje z RSi pa sprejemajo vse po vrsti. Pa temu ni tako, kot lahko razbereš iz postov ostalih. Zato ne bit pristranski. Dobr, verjamem, da nisi mislu glih tako, ampak moram opozorit na "worst case scenario" razlago tvojga posta.

To, da smo za skupne meete, o tem ni dvoma. Torej bi lahko razmislili v smeri, kako ta srečanja poimenovat. Oziroma kako v enem izrazu zajet vse športne Cliote. Mogoče bi lahko razmišljali v smeri "hot-hatchev". Ker so vse generacije po vrsti osvajale naslove za najboljše hot-hatche. Je pa res, da je to dost "insajderski" izraz, in da marsikater laik ne ve o čem je tuki govora. To je samo predlog, da začnemo malo razmišljat v tej smeri.

Da se še mal dotaknem srečanj ventilarjev... Dostkrat se je zgodilo, da se nas je samo ene par dobilo. Čist tk na hitrco, brez nekega rompompoma na forumu. Smo malo prijateljevali, se nasmejali, odigrali kak ročni fuzbal, kej spili, pojedli, itd itd... In če se je zraven še kdo pojavu, je bil problem samo v sestavi ekipe za ročni fuzbal, nč drugega! :lol: Če je kdo od mimoidočih opazu zbrane avte na parkirišču al pa ne, nam je blo čist vseen! :wink:

Zdej pa še druga stran... Obsežnejša srečanja so pa nekoliko bolj naravnana za "obiskovalce in mimoidoče". So tud bolj zanimiva in dinamična, a je težko imet vse na kupu. Potrebna je disciplina in prava organizacija. Ni tok spontanosti kot pri manjših srečanjih. Ampak če se to vzame v zakup, se lahko vseeno imamo lušno. In js kolker poznam lastnike teh bolidov (ne samo Cliotov), vem, da smo tega sposobni. 8)

Sam treba je najt babo z jajci, ko bo vse to zorganizirala! :P
Slika
Uporabniški avatar
Little_tortilia_boy

glede na to da sm jst začeu to temo, oziroma je pač urban v svojem prvem postu uporabu moj post bom povedu moje mnenje glede celotne situacije pa kokrkol ga bo kdo dojeu me prov briga...zarad mene če se ventilarji dobite 134523534krat na dan,mesec,leto mi je čist vseen, vse kar hočem dosežt jst je to, da če se odpre tema RS-meet, da se vsi ki imate športne renoje zavedate, da ste povableni na ta meet, kljub temu, da se ne vab vsazga posebi oziroma vsake male skupince posebi, ker zato se pa reče RS(renault sport) meet...in kle ni nobene potrebe po kompliciranju in nevem kakšni organizaciji, ker bi se nas zbral tistih 15 in nevem kaj še vse, kar bi radi eni skuhal zravn...gre se samo za to, da namest da se nas je nazadne dobil 10(od tega mislm da 5-6 RS-ov), da bi se nas v prihodnje dobil mal več...in kle je tud mišlen, da vsi pustite svoje komplikacije in frustracije in tegobe in užaljenosti za sabo in se udeležite srečanja, če vas to seveda zanima...ne bo se šlo za nobeno omejevanje RS-cliotov al pa nevem česa...VSI...ker niste vi s temi 20let starimi kantami in prov tko ne mi z mal mlajšimi kantami, nč več vredni od vseh ostalih k bi nas mogoče radi pršli kdaj pogledat tud zravn...pa ne razmišlite o meet-ih 50plus avtov, kjer bomo razkazval avte, ker tega v tem stanju nismo sposobni in tud ni prvotno mišlen v tej debati...še sto pedestič, celotna zadeva v moji glavi je mišljena samo to, da če rečemo, da se bomo RS-i dubil eno nedeljo npr. za kkšno debato, vožnjo, malco whatever, da nas pride čim več sportov in prov tko vsi k bi te kante si radi pogledal...jst sm zakluču s tem, če ne mislte nehat komplicerat
Slika
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

vepar napisal/-a:
a je tak problem če se naredi skupen meet, da lahko še kak navaden smrtnik vid avto iz RS oddelka pa podebatira s kom?
ne, a si bolan?
lahko je kaj narobe, sicer ne vem kaj ampak za srat ga pa ni

jaz sem imel pred tremi tedni 21 turbo srečanje kjer sem se srečal sam s sabo in imel panoramsko, bilo je super
nikjer nisem objavil, da kaj bo, ker nočem da se kak clio, tak ali drugačen okrog pojavi, ker ima preveč ventilov in se počutim grozno in me tlačijo more :lol: :lol:

drugače pa hujš kot esmeralda :shock:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
Figo
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Figo »

Zdle bo en napisu: k lahko tud jst z megane copupe 2.0 pridem? :) :) :)
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Js bi sam nahitro mnenje podal....

Najbolša so srečanja ko se vsi dobivamo...

Je pa res da smo se enkrat "Lagune" dobile u celju pač ravno zato da si lahk kaka mnenja povemo, in vsak svoje vtise, če bi bili tam vsi bi bilo to težje ker se folk kr mal zgrupira, pa mislim da je tazumljivo..

Tko da js osebno ne zamerim nobenem in odobrujem vse..

Sam da dogaja Slika
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Odgovori