laguna II 74kw ?
a kdo pozna koga ki ma 74kw laguna pa da je cipana" tommy30 "neki si reku da ne cipat zakaj poznas koga res me zanima ce ma kdo in kako je zadovoln vem pa tut da je usak avto drgac enmu loh crkne enmu bo pa delal k sm se pozanimal za cipanje u Lj. pa so rekli da cip na pokvarljivost ne upliva. 
Laguna 1.9 dCi ATHUENTIQE
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
Itak da so tko rekli.NIXI napisal/-a:a kdo pozna koga ki ma 74kw laguna pa da je cipana" tommy30 "neki si reku da ne cipat zakaj poznas koga res me zanima ce ma kdo in kako je zadovoln vem pa tut da je usak avto drgac enmu loh crkne enmu bo pa delal k sm se pozanimal za cipanje u Lj. pa so rekli da cip na pokvarljivost ne upliva.
Ne bojo menda sami po sebi pljuvali!!!!
Imel sem 1.9 DCI 75KW ( megan) in odkar sem ga cipal so bili sami problemi z avtom, ta k je pa tuning motorja delal je pa rekel naj avto odpeljem na servis, da kao oni pomenjajo vse stvari pol bo pa on sele odgovarjal za posledice ( enkrat mi je snel cev od turbine, pol je egr sel, pol je pumpa sla, lucke po armaturi so blinkale).
Razlike pa ko sem ga cipal na 136 KM nisem skorajda niti malo opazil, tko da brez veze.
Me ne preprica v cipanje noben vec......
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI