PROSIM POMAGAJTE!!!!
Re: PROSIM POMAGAJTE!!!!
Jaz sem pred dvemi leti kupil rabljeno 2003 (iz tujine)elvis982 napisal/-a: NAPAKA 1-Ko dlje casa drzim sklopko stisnjeno mi pedal ostane noter in ga moram ven spravit z nogo,avto sicer dela normalno samo sklopka ostane noter
in sem imel enak problem.
Slo je za serijsko napako in so jo brezplacno odpravili na servisu (meni je bilo vseeno, ker sem avto kupil pri Avtotehni Vis, kjer bi v drugem primeru oni morali kriti popravilo).
tole s sklopkami imam jaz probleme tudi s pugiji
oba sluzbena kombija in moj partner - isti stosi. je reku kapo na servisu, da je to ena plasika ( kao eno koleno
) pri padalu ( pomoje, da ni cilinder ), ki smo ga vedno manjali v garanciji. je malo neugodno stalno ven z nogo vleci, se mi pa zdi, da do tega prihaja, ker se ne pohoja sklopka do konca - cudni blatniki, pa siroki cloveski platfusi
servis lucka pa lahko sveti za vsako malenkost - lucka pri zadnji tablici in take neumnosti
si idealno zrel za enga strica z belo haljo ( brez rdecega kriza )

oba sluzbena kombija in moj partner - isti stosi. je reku kapo na servisu, da je to ena plasika ( kao eno koleno
servis lucka pa lahko sveti za vsako malenkost - lucka pri zadnji tablici in take neumnosti
si idealno zrel za enga strica z belo haljo ( brez rdecega kriza )