PROSIM POMAGAJTE!!!!

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

al pa tm k sm ti ze na privat dal link :wink:
stm

Re: PROSIM POMAGAJTE!!!!

Odgovor Napisal/-a stm »

elvis982 napisal/-a: NAPAKA 1-Ko dlje casa drzim sklopko stisnjeno mi pedal ostane noter in ga moram ven spravit z nogo,avto sicer dela normalno samo sklopka ostane noter
Jaz sem pred dvemi leti kupil rabljeno 2003 (iz tujine)
in sem imel enak problem.

Slo je za serijsko napako in so jo brezplacno odpravili na servisu (meni je bilo vseeno, ker sem avto kupil pri Avtotehni Vis, kjer bi v drugem primeru oni morali kriti popravilo).
Uporabniški avatar
tekač
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a tekač »

tole s sklopkami imam jaz probleme tudi s pugiji :oops:

oba sluzbena kombija in moj partner - isti stosi. je reku kapo na servisu, da je to ena plasika ( kao eno koleno :?: ) pri padalu ( pomoje, da ni cilinder ), ki smo ga vedno manjali v garanciji. je malo neugodno stalno ven z nogo vleci, se mi pa zdi, da do tega prihaja, ker se ne pohoja sklopka do konca - cudni blatniki, pa siroki cloveski platfusi :D

servis lucka pa lahko sveti za vsako malenkost - lucka pri zadnji tablici in take neumnosti
si idealno zrel za enga strica z belo haljo ( brez rdecega kriza ) :roll: :D
arni

Odgovor Napisal/-a arni »

NAPAKA 1:Preglej nivo olja za sklopko.Drugace imajo lagune II,to kot nekako "bolezen"da je eden od cillindrov zatajil...
NAPAKA 2:pomoje slab stik na arm.plosci
NAPAKA 3:tester
arni

Odgovor Napisal/-a arni »

NAPAKA 2:zdaj sem videl,da ima avto 171.000km,obvezna meritev polnjenja altenatorja,to so kilometri ko je altenator na koncu...
ali086
Kraj: celje

Odgovor Napisal/-a ali086 »

Za akumolator ti je verjetno regler hin(vcasih fila vcasih pa ne) zamenjas in problem resen.Regler(50eur)+roke(zamenjas sam ali pa elektricar).
Odgovori