Laguna III

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

clio_dizel napisal/-a:
86-4PJ napisal/-a:spredi pa zgleda brutalno siroka v blatnikih 8) :twisted: noro :oops:
:shock: sam reees. do zdej sploh nism porajtu tok tega. res hudo zgleda
enako js sele na tej fotki opazu kok je nabulena spredi :shock: 8)
Slika
etore

Odgovor Napisal/-a etore »

SESCAR napisal/-a:
ClioOwner napisal/-a:
SESCAR napisal/-a:Zakaj pa nisi ostou na BMW-ju, mas slabe izkusnje?....k za ta denar k si dau za lagunco bi dubu naprimer 2-3leta staro e90.....
In kaj bi biu na bolsem ce bi meu BMW-ja? Mel bi obcutek da ma boljsi avto? :roll: Poleg tega je pa Laguna lepsa od bilokaksnega grdega skatlastega BMW-ja, da ne govorimo o kvaliteti udobja. BMW je precenjen, prestizna znamka my ass.

P.S. Se opravicujem ampak sem alergicen na besedo BMW.
HAHAHAHAHA.....se vid da si zagrizen renojeuc...in si zatiskas oci kasn sekret vozs....pa s tem mislm tut sebe da nau ksn mislu

Najbl smesn je pa to da se en mulo oglasa k nima blage veze....cist si zajeban k ti je dala mami avto

Clio_dizl: Drgac pa k si reku stara jajca....najbl se splaca nabaut avto k je star 2-3 leta....nou avto zgubi v 3h letih blizu 40% svoje cene...pol se pa stvar umiri
jst zastopm da je to reno forum sam dolocene stvari si je treba priznat. osebno mislim da je bmw se vedno korak ali dva naprej. sploh pri kvaliteti izdelave in voznih lastnostih. mislim da bi komaj laguno III lahko primerjali z e46.
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

:a2_offtopic
Slika
Uporabniški avatar
slovenc
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a slovenc »

Lepa laguna :shock:

BMW je ze bol prestizen..sam za cesto jih pa tud malo morje stoji vedn. Sam pa neb nkul kupu sbavarja, keer mi grejo na ***** svabski vozniki...vedn izsiljujejo pa se nosjo. In ne nism vec tak mulo, da ne bo problemou :wink:
Slika
Uporabniški avatar
pivo

Odgovor Napisal/-a pivo »

slovenskisin napisal/-a:Lepa laguna :shock:
In ne nism vec tak mulo, da ne bo problemou :wink:
ka se pa delas finga zdej...doma pa gnuj cez kuhno vozte :D

OT: lepa lagunca drgac,ja...tud iz moje strani velik varnih pa dobrih km! ;)
Uporabniški avatar
slovenc
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a slovenc »

pivo napisal/-a:

haha, kurba, u petk si se pa usrou in nis na srecanje prsu :D

Vsecna notranjost!!
Slika
Uporabniški avatar
pivo

Odgovor Napisal/-a pivo »

slovenskisin napisal/-a:
pivo napisal/-a:

haha, kurba, u petk si se pa usrou in nis na srecanje prsu :D

Vsecna notranjost!!
jp....upam da si me zavohou, da je do tebe zasmrdelu :twisted:
Uporabniški avatar
Badguy
Kraj: Vipava

Odgovor Napisal/-a Badguy »

ja res sem ful razmislu da bi kupu bmw e90, sam sem dobu to laguno precej, precej pod ceno, zal ne smem povedat za kolk, da ne bi blo kej narobe, v glavnem za ta dnar bi dobu 3 leta starga e90 z 150.000km.
Tle mam pa nov avto z 3 leta garancije.

Sej sem se ze lotu popravljanja pomanjkljivosti, tja do poletja je planu se:
Zadnji spoiler, 19" ALU, Cipanje motorja, Nizanje (novi fedri), temnjenje sip....

Tko da enkat poleti nove fotke :D
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

Badguy napisal/-a:Zadnji spoiler, 19" ALU, Cipanje motorja, Nizanje (novi fedri), temnjenje sip....
hudi plani 8) .
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Liquid »

glede temnenja bi ti svetoval da pocakas,ker trenutni zakon je nekaj zbrkan in menda dovoljuje temnenje samo stekel za B stebrickov-kar pa izgleda polovicarsko/dostavnisko,drugace pa obetavni plani,me zanima kako bo izgledala,ker mi te lagune v orig. niso vsec,kar se tice zunanjosti,notranjost je lepa :)
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Kar lustna lagunca! 8) Veliko varnih kilometrov!
Slika
Uporabniški avatar
ClioOwner

Odgovor Napisal/-a ClioOwner »

etore napisal/-a:
SESCAR napisal/-a:
ClioOwner napisal/-a: In kaj bi biu na bolsem ce bi meu BMW-ja? Mel bi obcutek da ma boljsi avto? :roll: Poleg tega je pa Laguna lepsa od bilokaksnega grdega skatlastega BMW-ja, da ne govorimo o kvaliteti udobja. BMW je precenjen, prestizna znamka my ass.

P.S. Se opravicujem ampak sem alergicen na besedo BMW.
HAHAHAHAHA.....se vid da si zagrizen renojeuc...in si zatiskas oci kasn sekret vozs....pa s tem mislm tut sebe da nau ksn mislu

Najbl smesn je pa to da se en mulo oglasa k nima blage veze....cist si zajeban k ti je dala mami avto

Clio_dizl: Drgac pa k si reku stara jajca....najbl se splaca nabaut avto k je star 2-3 leta....nou avto zgubi v 3h letih blizu 40% svoje cene...pol se pa stvar umiri
jst zastopm da je to reno forum sam dolocene stvari si je treba priznat. osebno mislim da je bmw se vedno korak ali dva naprej. sploh pri kvaliteti izdelave in voznih lastnostih. mislim da bi komaj laguno III lahko primerjali z e46.
Haha tebi tudi, kdo je reku da sm js zagrizen Renojevc? Fora je v tem, da vsi mislijo kako je BMW super in nevem kaj dokler ga nimajo. Ko ga enkrat kupijo je zgodba drugacna, ali pa tudi ne. Ponavadi je BMW kar dost pr mehaniku, samo nihce ne prizna tega, seveda ker ima BMW-ja. In BMW se sploh ne "kvarjo". Sej tudi po lestvici pokvarjivih avtov ni kaj dost bolsi od renoja. Da ne govorimo o vzdrzevanju ( je pa res da je reno tut drag precej) In od kdaj je reno sekret od avta? Izgleda da si ti samo 5ke vozu al kaj?

Je pa res, da nemores primerjat avto, ki stane 40k eur recimo BMW 3 pa eno Laguno III za 30k eur. Enostavno ni isti cenovni razred, se razume.
Ampak je zanimivo kako so vsi BMW-ji neverjetno "dobri".
Ista zgodba je z vsemi nemci, kot so recimo VW.

Hitri povzetek tega vsega skup je, da so nemci precenjeni.
Js bi tu koncal. Ce bi pa se kdo rad smetu, nej me doda na msn pa se bomo pomenili. Konec koncev ma vsak pravico do svojega stalisca. In nima veze kdo je "mulo" pa kdo ne.
Uporabniški avatar
Badguy
Kraj: Vipava

Odgovor Napisal/-a Badguy »

Lepo povedano, se popolnoma strinjam :D

Ti ne mors verjet kolk ljudi mi rece: "joj pa kaj je s tabo z BMW-ja si sel na jajca od Renaulta, pa kaj si bolan"...
Ksnega bi najraj kar po nosu... :x
Uporabniški avatar
ClioOwner

Odgovor Napisal/-a ClioOwner »

Badguy napisal/-a:Lepo povedano, se popolnoma strinjam :D

Ti ne mors verjet kolk ljudi mi rece: "joj pa kaj je s tabo z BMW-ja si sel na jajca od Renaulta, pa kaj si bolan"...
Ksnega bi najraj kar po nosu... :x
Ja verjamem, ker so zaslepljeni s strani lastnikov BMW-a o neverjetni "Nemski kvaliteti", ki ji nobena druga znamka nemore doseci. Ker je to enostavno BMW :lol:

In da nekdo mislu, da sm reku da je BMW slaba znamka. Sploh ne, delajo zelo dobre avtomobile, bi z veseljem meu kaksnega. Samo sm pac se dijak in ni dnarja za take avte. Ampak vsako hvaljene je v mejah normale dobrodoslo. Tipicen primer pretiranega hvaljenja je pa BMW, Honda, VW (predvsem Passati in Golf-i)

P.S. ljubim biti sarkasticen :)
Uporabniški avatar
SESCAR

Odgovor Napisal/-a SESCAR »

Ocitno so v miki miski napacni podatki o pokvarljivosti.... http://www.avtoin.com/news.php?id=1290
http://www.avtoin.com/zoom.php?id=8497

Oprosti ker ti smetim temo...s tem sm zaklucu :?
Zadnjič spremenil SESCAR, dne 11 Feb 2008, 18:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak avto je dobr sam da dela....pa tut ?®e je clio:)
Odgovori