Sluzbeni stroji :)
kombi je na prvi sliki za uno bejbo zadaj
stupo kere mas ti
duli ja je fajn furat dalse itak
sj tut caradarji so dougi k porka madona
pr avtih mors pa pol se pazt visino pa mert pa js nwm js zmer cvikam tm mem trebnga k so se stari mostovi...to gre ceradar glih za glih spodi 10cm ce ostane... kko bi zgledal sele z avti tm spod it.. raj zamizim
drgac pa k bos dubu stalnga le poslikej pa na ksn lokalc se prpel

stupo kere mas ti
duli ja je fajn furat dalse itak
pr avtih mors pa pol se pazt visino pa mert pa js nwm js zmer cvikam tm mem trebnga k so se stari mostovi...to gre ceradar glih za glih spodi 10cm ce ostane... kko bi zgledal sele z avti tm spod it.. raj zamizim
drgac pa k bos dubu stalnga le poslikej pa na ksn lokalc se prpel
ceradarji niso tuk velik, slepar je 16.5, prikolicar pa 18.75. straserji so pa 22. je kr razlika, sploh u rondojih, mors finu merkat, kot gre zadek prikolce.
drgac pa pr trebnm 4.35 gre se spodi, je mu zadnc en hajvan (un z tistim mercedesom, na slikah zravn mojga avta na prejsni strani), k je slabu naluzu, tuk visoku, ko smo sli u kopr.
sm kej velik lufta pa ne more bit umes. drgac pa 4.20 gre komot. 
radio za 24v bos tezko dobilumlinar napisal/-a:benti, sj lahk vse nasvete za kamion tule dobim
Pobi, a ma ker kaksn 24v radio na CDje ali pretvornik? 24/12V?kaka priporocila kak zvezat or sth?
sm ga pa kupu pri radio vili... www.radiovili.si
aja sj res pozabu.. amm a si preveril.. mogoce mas pa ze pretvornik notr vgrajen ? ker brat je kamjon dobil sluzben iz nemcije mecota...pa je sam notr radio utaknu..ker je ze biv prevodnik:) najprj preveri napetost