Da so lovci tud v A3m-u je ze znano....JO-PO napisal/-a:Lej ne bom se krgou sam mislm da so ti ventili tud po velikosti razporejeni, zdej pa ne vem kva mi je enkrat tolmacu u A3M, da gre po velikosti turbine, po motorju al po cem drugem? K itak ni znov razlozit!Shusuglao napisal/-a:tista z velikostjo in prostornino motorja je lovska![]()
![]()
samo fi cevi mora biti pravi, da ga bos lahko nataknil gor in dovolj mocna vzmet notri da ti ga ne odpre prehitro, ker nimas ravno evota bo po moje vsak dober....pa tudi fedr se lahko zamenja
Za sam fi cevi pa se se vseeno lahko naredi reducirka, ta mal problem, ce znas!
blow off ventil
Enigma motorsport
- blue racer
- Kraj: Novo mesto
Vidm da kr pridno debatirate...mi kr pomagate! Sam sm se ze odlocu...sm narocu to zadevo za 50 eur pa bomo vidl kaj bo k itak ni tak dnar...
Drgac pa je baje vazn fi cevke...tko so mi rekl v rsr-u in pro-caru!
Edin problem k me skrbi ko bom to gor dajal je da bo mogoce racunalnik zaznal da neki vn piha pa bo na armaturi ratala novoletna jelka
...tega se najbol bojim!
Tko da ce ma kdo izkusnje s tem naj pove kako je z kontrolnimi luckami...???
Lp, Gass
Drgac pa je baje vazn fi cevke...tko so mi rekl v rsr-u in pro-caru!
Edin problem k me skrbi ko bom to gor dajal je da bo mogoce racunalnik zaznal da neki vn piha pa bo na armaturi ratala novoletna jelka
Tko da ce ma kdo izkusnje s tem naj pove kako je z kontrolnimi luckami...???
Lp, Gass
- blue racer
Sej vem kar ga vprasas, bi mogu it kolega vprasat kako pa kaj, mene so recimo 7 MESCEV nategval za bele podlage stevcev da so jih pozabil dat v tazadno posiljko pa se v naprej sem jih mogu placat, tako da so mi na koncu rekel, da najbrz da ne bo nc!Shusuglao napisal/-a:@JO-PO
bols da pozabis kar si tam slisal, v a3m itak sami kvantni fiziki delajo![]()
Pa se cedalje slabso robo majo!
It's not only ENDURO, it`s LIFESTYLE!
- blue racer
ja, na posnetku se res ne slis dobr, na koncu posnetka ko salta v 4. pa se slisi.
No zvok je podoben kot pri WRC-jih: c-c-c-c ... men je kul:)
Tale je zmontiran na Air intake cev, cca. 30 cm pred loputo.
Bonalume ima drugacen zvok, bolj brutalen. pa naekrat vse ven spusti. Ta pa sika po kosckih
Ja vsak ima svoj okus in tako je prav. Meni zal buđet ne dopusca nabave tako dragih komponent.
No zvok je podoben kot pri WRC-jih: c-c-c-c ... men je kul:)
Tale je zmontiran na Air intake cev, cca. 30 cm pred loputo.
Bonalume ima drugacen zvok, bolj brutalen. pa naekrat vse ven spusti. Ta pa sika po kosckih
Ja vsak ima svoj okus in tako je prav. Meni zal buđet ne dopusca nabave tako dragih komponent.
- blue racer
Ocitno ne prevec dobridjsly napisal/-a:prvi vtisi?
Deli R5/GT turbo- 041687548
Deli R5/GT turbo- 041687548