en problemck pri megane 2

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
FBR

Odgovor Napisal/-a FBR »

simonz1 napisal/-a:Sm su v trgovino reku za megana 1.9 dci letnik 2003 88kw. sm zamenjal pa kr vse 4 k je najbols. mislm da se ne da ugotovit katera je zanic.
Pomojem se pa kar da ugotovit kera je fuc. Zdej ne vem ce na tem avtu....ampak da se, ker sem jaz enkrat na prejsnjem menjal samo eno.... uzalut, ker ostale rade crknejo zaporedoma potem.
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

ja sam ce bi su js na original servis bi tm rekl jah vse 4 so fuc ...pa bi zamenal pa racunal pol 4*30eur plus delo :shock:

tko da grem zdj nekam da mi pogleda kere so fuc pa kere ne...upam da je sam ena :oops:
Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717

torej...situacija je sledeca... avto sem peljal k clio dizlu..kjer mi je negov fotr pregledu grelne svecke in ugotovil da je ena fuc... k sreci pa jih je dizl ze kupil in tako smo zamenjali in koncali po 15min..se malo manj..dela ni veliko samo orodje mors met... mi sicer se zmer pise check injection pa SERVICE .... sam to bom su pac na pooblascen servis da mi resetirajo racunalnik...

mogoce kdo ve kok za to racunajo ?

aia pa svecke so me stale 12,5eur po kom :wink:
Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717

no ok se tale post npisem pa upam da bo mer pol :D vceri zalaufam avto in kr lucka ne svet vec za service in vse dela normalno 8) 8) tko da problem resen 8)
Slika
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

FBR napisal/-a:
simonz1 napisal/-a:Sm su v trgovino reku za megana 1.9 dci letnik 2003 88kw. sm zamenjal pa kr vse 4 k je najbols. mislm da se ne da ugotovit katera je zanic.
Pomojem se pa kar da ugotovit kera je fuc. Zdej ne vem ce na tem avtu....ampak da se, ker sem jaz enkrat na prejsnjem menjal samo eno.... uzalut, ker ostale rade crknejo zaporedoma potem.
Svecko vzames ven in jo probas na akumulator ce dela je vredi ce ne pa ni!
Uporabniški avatar
SESCAR

Odgovor Napisal/-a SESCAR »

86-4PJ napisal/-a:no ok se tale post npisem pa upam da bo mer pol :D vceri zalaufam avto in kr lucka ne svet vec za service in vse dela normalno 8) 8) tko da problem resen 8)
Lucka se ti je ugasnla ja...sam k bos su enkat na rac. prkopt bo to napako se zmer izpisu
Vsak avto je dobr sam da dela....pa tut ?®e je clio:)
Uporabniški avatar
ZZ-717

SESCAR napisal/-a:
86-4PJ napisal/-a:no ok se tale post npisem pa upam da bo mer pol :D vceri zalaufam avto in kr lucka ne svet vec za service in vse dela normalno 8) 8) tko da problem resen 8)
Lucka se ti je ugasnla ja...sam k bos su enkat na rac. prkopt bo to napako se zmer izpisu
ja pa vem da je uredu ker je bla zamenjana :wink: pac tkt sam izbrisejo in to je to :wink:

kekec ja na aku prklops ze eno stvarjo...nwm kko se rece in pol more ene cifre pokazat..bo dizl vec povedu :wink:
Slika
Uporabniški avatar
simonz1
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a simonz1 »

No sam da si zrihtou.
Scenic III 1.5 dCi, 110KM

Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
Uporabniški avatar
djordjevic
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a djordjevic »

Se eden, ki je menjal grelne svecke na 1.9 120-konjcu. Ena je bila cisto fuc, druga tako-tako, dve pa okej. Sem menjal lepo vse stiri, da imam mir.
Odgovori