Pomojem se pa kar da ugotovit kera je fuc. Zdej ne vem ce na tem avtu....ampak da se, ker sem jaz enkrat na prejsnjem menjal samo eno.... uzalut, ker ostale rade crknejo zaporedoma potem.simonz1 napisal/-a:Sm su v trgovino reku za megana 1.9 dci letnik 2003 88kw. sm zamenjal pa kr vse 4 k je najbols. mislm da se ne da ugotovit katera je zanic.
en problemck pri megane 2
torej...situacija je sledeca... avto sem peljal k clio dizlu..kjer mi je negov fotr pregledu grelne svecke in ugotovil da je ena fuc... k sreci pa jih je dizl ze kupil in tako smo zamenjali in koncali po 15min..se malo manj..dela ni veliko samo orodje mors met... mi sicer se zmer pise check injection pa SERVICE .... sam to bom su pac na pooblascen servis da mi resetirajo racunalnik...
mogoce kdo ve kok za to racunajo ?
aia pa svecke so me stale 12,5eur po kom
mogoce kdo ve kok za to racunajo ?
aia pa svecke so me stale 12,5eur po kom
Svecko vzames ven in jo probas na akumulator ce dela je vredi ce ne pa ni!FBR napisal/-a:Pomojem se pa kar da ugotovit kera je fuc. Zdej ne vem ce na tem avtu....ampak da se, ker sem jaz enkrat na prejsnjem menjal samo eno.... uzalut, ker ostale rade crknejo zaporedoma potem.simonz1 napisal/-a:Sm su v trgovino reku za megana 1.9 dci letnik 2003 88kw. sm zamenjal pa kr vse 4 k je najbols. mislm da se ne da ugotovit katera je zanic.
Lucka se ti je ugasnla ja...sam k bos su enkat na rac. prkopt bo to napako se zmer izpisu86-4PJ napisal/-a:no ok se tale post npisem pa upam da bo mer polvceri zalaufam avto in kr lucka ne svet vec za service in vse dela normalno
![]()
tko da problem resen
Vsak avto je dobr sam da dela....pa tut ?®e je clio:)
ja pa vem da je uredu ker je bla zamenjanaSESCAR napisal/-a:Lucka se ti je ugasnla ja...sam k bos su enkat na rac. prkopt bo to napako se zmer izpisu86-4PJ napisal/-a:no ok se tale post npisem pa upam da bo mer polvceri zalaufam avto in kr lucka ne svet vec za service in vse dela normalno
![]()
tko da problem resen
kekec ja na aku prklops ze eno stvarjo...nwm kko se rece in pol more ene cifre pokazat..bo dizl vec povedu
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica