Turbobitch napisal/-a:Pismo jst mam pojma neki sam o 1,4 five pa moji 1,4 gtt motorju ostaklo mi je tema:S
Ce znas Sraufat definitivno 1,4 gtt motor:P Drgac pa je tezka odlocitev vendar jst bi vzel 1,8 8v 110 km. Lepa poraba ogromno navora.
Nevem pa kako je z 1,9 dci al pa 1,5 to bi blo hudo...
Ker sem na moji ze rahlo navelican.... obnova podvozja in projekt z ojacitvijo podvozja ter diski zadaj.....komplet generalka motorja in vecanje kanalov... bi se spravu delat malo vecji projekt. Seveda pa me predtem zanima ( ce kdo ve ali pa kje bi se pozanimal) Ce pase v petko od cliota 1.5 dci motor komplet z menjalnikom ( ali pa ce je mogoce celo motor spravit na original menjalnik? Sam vprasanje ce bi zdrzu...). Ali pa celo od kake lagune ali cesa podobnega 1.9 dci motor.... Denar nekak ni problem saj bi to delal pocasi. Seveda pa ne bi rad da bi pri samem projektu naletel na tezave kot so, da polosi ne bi pasale od nicesa... da menjali prenosi rocice ne bi sli nikakor skupaj... da se na noben nacin neb dalo kilerja not dobit.... in podobno...
hhee za vgradnjo uros bolj ve...vem da mors dobit papirje od motorja pa a test al neki tazga narest...sam ce misles karkoli delat ekstremno na avtu..da ves da tko in tko ne blo slo cez tehnicnega razn s papirji pol se ne jebi...mogoce bos lepse spal to je pa tud vse....140 ko musica:D hehe
a niso ovinki bol zanimivi?