Da se na kratko opisem kaksna je zgodba moje petke.
Jst sm kupo od privatnika rdeco se kake pol leta vozu, nato pa se je zacela zgodba rihtanja tega avta. Odlocil sem se da hocem imeti r5gtt ki bi bila v nulo porihtana.Prvo sm mislu da bi jo dal karoserijsko ter licarsko popravit a se je na koncu izkazalo da mi tega nebi sel nihce delat ker je bila skoljka avta zelo zelo boga oz. dotrajana( tud pol ko sm se lotu zadeve sm ugotovil zakaj mi nebi nihce tega rihtu). Skratka kupo sem se eno petko(navadno) iz primorja, brez pikice rje in nikoli karambolirano od prve lastnice.Med drugim sem zamenjal tudi kakih 70 posto delov z novimi, vsaj kar se masine tice. Evo pol pa lahk sami sklepate kako je sledilo Pa se en kratek slikovni prikaz:
To je res na kratko, drgac mam se kakih 1000 slik komplet postopka, da se bom lahk enkrat ko bom ene 80 let star cudil sam seb
Ja u bistvu res najcenejsa pa najbolj pametna varianta. Prej sm se pozanimu o sasijah pa zvedu da je identicna razen izrezov na sprednjih blatnikih in bokih, tak da sm si reku ja zaka pa pol nebi tak nardiu. No pa sm se pol na lastne oci prepricu da je res.Iskal sm pa petko ki bi bla brez rje in pa neubita, no na primorju najdes avte brez rje Tak da, tam se splaca kupvat avte( vsaj kar se rje tice)
primorska je varljiv pojav, ni soli na cesti, je pa v zraku ko dezuje, piha,...kolega studira dol in pride velikokrat domov z totalno slanim avtom ker ga ma pac v Piranu parkiranega
BTW dej si avspuh drug gor, ker zvok je
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
croma_man napisal/-a:primorska je varljiv pojav, ni soli na cesti, je pa v zraku ko dezuje, piha,...kolega studira dol in pride velikokrat domov z totalno slanim avtom ker ga ma pac v Piranu parkiranega
BTW dej si avspuh drug gor, ker zvok je
Ja sej je res za sol v zraku sam najbrz je tud res da odvisn kje je avto parkiran Avspuh pa je glih na nov gor, men je vsec stima, pod nizkimi obrati ma globok zvok, ko pa turbina zahakla pa utihne.. Stvar okusa
ze od malega sanjam tele petke gtt, pa bojo prej sle v nebesa kot bom jst mel prow svoj avto
Dosti jih je slo v nebesa, dosti pa jih je pri takih lastnikih kot so willams pa matija in bodo za vedno ostale pri njih, in prav take rabimo. Ne pa norce ki divjajo sam da grejo cimprej v treske z njo in se dokazujejo da pac majo turbo.
Aja pa se schorca sem pozabo On pa je tak freak na 16v ventilatere pa turbase
No dans sm ze na sprednjem odbijacu luft stelu, jutr pa pride se zadnji na vrsto. Hecn je sam to, da ko stojis za avtom sploh ne zgleda tak hudo zadnji odbijac kot pa na sliki. Sm si vceri sliko bl ornk pogledu pa res tak hecn zeva