R5 GTT

Kotiček renojevih starodobnikov
Odgovori
williams

Odgovor Napisal/-a williams »

Da se na kratko opisem kaksna je zgodba moje petke.
Jst sm kupo od privatnika rdeco se kake pol leta vozu, nato pa se je zacela zgodba rihtanja tega avta. Odlocil sem se da hocem imeti r5gtt ki bi bila v nulo porihtana.Prvo sm mislu da bi jo dal karoserijsko ter licarsko popravit a se je na koncu izkazalo da mi tega nebi sel nihce delat ker je bila skoljka avta zelo zelo boga oz. dotrajana( tud pol ko sm se lotu zadeve sm ugotovil zakaj mi nebi nihce tega rihtu). Skratka kupo sem se eno petko(navadno) iz primorja, brez pikice rje in nikoli karambolirano od prve lastnice.Med drugim sem zamenjal tudi kakih 70 posto delov z novimi, vsaj kar se masine tice. Evo pol pa lahk sami sklepate kako je sledilo :) Pa se en kratek slikovni prikaz:

Slika
Slika
Slika
Slika

To je res na kratko, drgac mam se kakih 1000 slik komplet postopka, da se bom lahk enkrat ko bom ene 80 let star cudil sam seb :lol:
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

na tretji sliki si pozabu rezervno gumo dat stran :) ... lepo da obstajajo se vedno taki k obnavljajo legende ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

to si pa res pametno varianto ubrau :wink:
williams

Ja u bistvu res najcenejsa pa najbolj pametna varianta. Prej sm se pozanimu o sasijah pa zvedu da je identicna razen izrezov na sprednjih blatnikih in bokih, tak da sm si reku ja zaka pa pol nebi tak nardiu. No pa sm se pol na lastne oci prepricu da je res.Iskal sm pa petko ki bi bla brez rje in pa neubita, no na primorju najdes avte brez rje :) Tak da, tam se splaca kupvat avte( vsaj kar se rje tice) 8)

L.p. Domen
williams

Aja, rezervna guma, meu sm pol tuk gum da nism vedu kam jih dat :lol:
Uporabniški avatar
croma_man
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a croma_man »

primorska je varljiv pojav, ni soli na cesti, je pa v zraku ko dezuje, piha,...kolega studira dol in pride velikokrat domov z totalno slanim avtom ker ga ma pac v Piranu parkiranega :)

BTW dej si avspuh drug gor, ker zvok je :painting:
Slika
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Uporabniški avatar
Glicerin
Kraj: Posočje®

Odgovor Napisal/-a Glicerin »

Moje sanje :roll:

ze od malega sanjam tele petke gtt, pa bojo prej sle v nebesa kot bom jst mel prow svoj avto
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Glicerin napisal/-a:Moje sanje :roll:

ze od malega sanjam tele petke gtt, pa bojo prej sle v nebesa kot bom jst mel prow svoj avto
Sanje ustvarjajo resnicnost! :wink:

Men so tud turbacice zakon, sam mene je prehitel cas in si kupil Clia RS :wink:
williams

croma_man napisal/-a:primorska je varljiv pojav, ni soli na cesti, je pa v zraku ko dezuje, piha,...kolega studira dol in pride velikokrat domov z totalno slanim avtom ker ga ma pac v Piranu parkiranega :)

BTW dej si avspuh drug gor, ker zvok je :painting:
Ja sej je res za sol v zraku sam najbrz je tud res da odvisn kje je avto parkiran :wink: Avspuh pa je glih na nov gor, men je vsec stima, pod nizkimi obrati ma globok zvok, ko pa turbina zahakla pa utihne.. Stvar okusa 8)
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Glicerin napisal/-a:Moje sanje :roll:

Dosti jih je slo v nebesa, dosti pa jih je pri takih lastnikih kot so willams pa matija in bodo za vedno ostale pri njih, in prav take rabimo. Ne pa norce ki divjajo sam da grejo cimprej v treske z njo in se dokazujejo da pac majo turbo.

Aja pa se schorca sem pozabo :P On pa je tak freak na 16v ventilatere pa turbase :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

Avto res strup svaka cast, drgac pa ze tak ko je drmo napisu, sam se tist luft pr zadnjem odbijacu zrihti pa bo res u nulo. :D
Slika
williams

No dans sm ze na sprednjem odbijacu luft stelu, jutr pa pride se zadnji na vrsto. Hecn je sam to, da ko stojis za avtom sploh ne zgleda tak hudo zadnji odbijac kot pa na sliki. Sm si vceri sliko bl ornk pogledu pa res tak hecn zeva :oops:

L.p. Domen
Uporabniški avatar
Turbobitch

Odgovor Napisal/-a Turbobitch »

Lepa petkica..sploh barva in to..drgc pa killah mgogoce si sel z casom naprej ampak gre petkica tud naprej pred kliotom:D
My bitch is the best.
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Turbobitch napisal/-a:Lepa petkica..sploh barva in to..drgc pa killah mgogoce si sel z casom naprej ampak gre petkica tud naprej pred kliotom:D
Na startu ze, a pri koncni pa ne :) Bi blo zanimivo na 402m primerjat RS in R5 GTT :) Bi lahk probal enkrat:P
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

MaTe0 napisal/-a:
Turbobitch napisal/-a:Lepa petkica..sploh barva in to..drgc pa killah mgogoce si sel z casom naprej ampak gre petkica tud naprej pred kliotom:D
Na startu ze, a pri koncni pa ne :) Bi blo zanimivo na 402m primerjat RS in R5 GTT :) Bi lahk probal enkrat:P
+1.8 16V :D
Odgovori