Kratka vprašanja
Re: Kratka vprašanja
Zdravo!
Gledamo malo novega Megana...ko sem ga sprobal na testni vožni je bil super sicer.
Tomaž
Gledamo malo novega Megana...ko sem ga sprobal na testni vožni je bil super sicer.
Tomaž
Z nobenim od motorjev ne bi smelo biti več problemov, kaže se nekaj napak prvih serij (luft pri blatnikih, cukanje mrzlega 1.2TCe, določeni črički v motornem prostoru). Na splošno so avti precej boljši, kot so bili par serij nazaj. Pomoje se, vsaj kar se Megana tiče, splača počakati še kakšno leto, da odpravijeo te porodne napake in bo avto super...
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Porabe olja pri 1.2 tce še vedno niso rešili... pa je motor zunaj že od 2012
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Aja, še vedno? Čeprav že 1.2 16V je bil požrešen, kar se olja tiče...
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
In kolikšn je ta 'pretirana' porab olja? 1l na 1000km ali 15000km? Ker slednje je čisto v mejah normale...
Sent from my iPad using Tapatalk
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Vec kot 1l na 5.000. Po besedah proizvajalca normalno, ampak lastniki niso ravno navduseni...
Sicer stari 1.2 motor nima dosti (če sploh kaj) skupnega z novim 1.2 tce 115 oz. 130 ps (direktni vbrizg).
V cliu 3 je bil še 1.2 tce 100ps, ki pa dejansko je 1.2 16v z dodano turbino (posledično 25 ps prirastka moči).
V cliu 3 je bil še 1.2 tce 100ps, ki pa dejansko je 1.2 16v z dodano turbino (posledično 25 ps prirastka moči).
Pri tem v mojem podpisu nekako 1L na 4k - 5k km, torej dobre 3L na servisni interval. Pri tastovem pa mogoče kak deci manj. Po knjigici pa je vse, kar je manj od 1L na 1000 (!!!) ali po novo na 1500km (!!!) okrobertp napisal/-a:In kolikšn je ta 'pretirana' porab olja? 1l na 1000km ali 15000km? Ker slednje je čisto v mejah normale...
Na servisu so mi vlili v Laguno 2 kot izgleda rdeč antifriz.... je to kak problem?
Koliko vem bi renault naj imel rumenega...
Koliko vem bi renault naj imel rumenega...
Pozdravljeni!
Imam Laguno in Imam težavo in sicer zatrese mi volan ko spustim gas. Zatrese na hitro parkrat levo desno, ko spustim gas in neha. platišča so ok, preverjeno večkrat....
Prosim za pomoč. hvala!
Imam Laguno in Imam težavo in sicer zatrese mi volan ko spustim gas. Zatrese na hitro parkrat levo desno, ko spustim gas in neha. platišča so ok, preverjeno večkrat....
Prosim za pomoč. hvala!
Lp zanima me kje najceneje dobiti vztrajnik za megana 1.5 dci 78kw?
vztrajnik ni vec problem zanima me katera masina pase v megana grandtour 2006 1.5 dci 78kw ali pase katera druga masina od megana 1.5 dci ali mora biti samo ta enaka 78kw?300M napisal/-a:Lp zanima me kje najceneje dobiti vztrajnik za megana 1.5 dci 78kw?
Problem: laguna II, avto stal na mestu, danes palim na števcu tema, ne kaže kilometorv, zaslon sveti, številk ni. A se komu sanja, ko se hočme premikan po BCju je tema, spodnji zaslon dela normalno
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Zdravo, imam tezavo na cliu 2 in sicer vsakic ko vzgem klimo iz rez zasmrdi po vlagi, kabinski filter je nov prav tako pa je bil avto na ciscenju z ozonom 30min( notranje krozenje). Prav tako mi ni jasno zakaj se mi sipe nonstop rosijo na zunanjem krozenju, na notranjem pa ne saj so temperature nizke. Naj avto se 1x peljem na ciscenje z ozonom za dlje casa?
hvala in lp
Luka
hvala in lp
Luka