Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Kratka vprašanja
Re: Kratka vprašanja
Ni problema. Avto je sicer ok, na sredi bo imel 50 cm prostora edino kak kombi z ločenimi sedeži. Morda pa je hladilna torba prevelika. 
clio 1.2 16v ... sm hotel zamenjati filter motorja... pač uni kjer lahko daš tudi športni filter gor in sm vidu notr plava v plastiki 1dl olja :/ in tudi filter spodi je masten kaj naj naredim ? ***** me je nategnu pedr lih kupu sm ga mesc nazaj :/
Ščistite olje in vozite cca 100km ter ponovno preverite. Če bo spet olje v ohišju čistilca ................ to ne bo zdravo 
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
kam misliš s tem.... nebo zdravo? Da se pripravim na najhujše 
Prosim za nasvet kam peljat bravtat zadnji odbijač (ni počen zamo praska) Lagune 3?
Prosim v LJ.
Hvala ,Lp
Prosim v LJ.
Hvala ,Lp
Mam še ja eno vprašanje.
Clio 197, avtomatska nastavitev višine xenon luči. Med vožnjo in tudi na mestu se luči kar same malo spustijo pa dvignejo pa spustijo spet do dna. Priklopljen je bil na tester pokazalo je sprednji senzor. Pregledali smo kable in povezave in je vse ok. Smo ga pa stikali, ko smo menjali volansko letev. Ma kdo kakšno idejo, če je to zrelo za zamenjat al se da še kaj naredit ker nov je 200€
Hvala in LP
Clio 197, avtomatska nastavitev višine xenon luči. Med vožnjo in tudi na mestu se luči kar same malo spustijo pa dvignejo pa spustijo spet do dna. Priklopljen je bil na tester pokazalo je sprednji senzor. Pregledali smo kable in povezave in je vse ok. Smo ga pa stikali, ko smo menjali volansko letev. Ma kdo kakšno idejo, če je to zrelo za zamenjat al se da še kaj naredit ker nov je 200€
Hvala in LP
Namen imam kupit žarnice osram nightbreaker unlimited h7 55W in me zanima kako je z življensko dobo? Namreč kratke luči podnevi niso nikoli v uporabi ker imam LED dnevne luči. Letno pa naredim cca 17k km
Priporočam se tudi za kak nasvet če obstaja boljša izbira od osramk
Hvala in lep pozdrav,
Luka
Priporočam se tudi za kak nasvet če obstaja boljša izbira od osramk
Hvala in lep pozdrav,
Luka
Meni so držale 50k km ob taki uporabi (samo ponoči)
Super, kako je pa z vidljivostjo in barvo? Je kaj bolj belkasta in vidljivost boljsa?
Zdravo.
Komu oz. kam v Ljubljani peljat injketorje na kvalitetno čiščenje in kalibriranje?
Komu oz. kam v Ljubljani peljat injketorje na kvalitetno čiščenje in kalibriranje?
Noben nič?Churchil napisal/-a:Zdravo.
Ojla. Malo preverjam zadeve in me zanima, če ima kdo kake izkušnje z Renault-i - namreč slišal sem, da so precej kvarljivi. Sam sem sicer imel le eno izkušnjo - in sicer na počitnice sem šel pred 5 leti z avtodomom Renault, ki je seveda crknil sredi avtoceste (kaput prestavni sistem) in me zanima ali je to pogosto ali imam samo jaz takšno srečo! Vseeno se nekak nagibam k nakupu Renaulta...
Tomaž!
Tomaž!
Ulrich, WB!
Ne, pomoje na Renault forumu nima nihče izkušenj z Renaulti. Sem pa tut js slišov, da si lahko vesel lastnik, če narediš 100 kilometrov z njim in nič ne crkne.
Poslano z mojega F5321 z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega F5321 z uporabo Tapatalk
Kateri model in motor te pa zanima? Posploševat je težko...Tomy6699 napisal/-a:Ojla. Malo preverjam zadeve in me zanima, če ima kdo kake izkušnje z Renault-i - namreč slišal sem, da so precej kvarljivi. Sam sem sicer imel le eno izkušnjo - in sicer na počitnice sem šel pred 5 leti z avtodomom Renault, ki je seveda crknil sredi avtoceste (kaput prestavni sistem) in me zanima ali je to pogosto ali imam samo jaz takšno srečo! Vseeno se nekak nagibam k nakupu Renaulta...
Tomaž!
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!